Fuglsanggård Skov

Foto: Nordfyns Kommune

Stien bugter sig gennem Fuglsang Skov ved Tørresø

Foto: Nordfyns Kommune

Vejen gennem Fuglsang Skov ved Tørresø

Foto: Nordfyns Kommune

Buskadset i Fuglsang Skov ved Tørresø

Fuglsanggård Skov er en dejlig skov, der ligger ud til Fuglsang Strand mellem Tørresø og Hasmark. Her er skønt at være! Skoven er også kendt under navnet Fuglsang Skov.

Stien gennem skoven

Der er en fin sti, der går langs hele skoven, så man kan gå en dejlig tur. Stien er etableret med grus, så den kan også benyttes af personer der ikke er helt stabile på benene. Langs stien er der opsat borde/bænkesæt, hvor I kan slappe af og nyde kaffen eller madpakken. Der er også en teltplads inde midt i skoven med bålplads, hvor du kan overnatte eller bare hygge med bål hvis du har lyst. Husk at slukke bålet grundigt, inden I går, ligesom det er vigtigt ikke at efterlade nogen form for affald i skoven.
Du kommer også forbi en lille skovsø, hvor du har mulighed for at opleve guldsmede suse rundt i sommerperioden. Dog kan den godt tørre ud i de varme sommermåneder!

Ruten, hvis man vælger at gå tilbage langs alléen, er 2.3 km lang.

⇒ Klik her og se kort over stien!

⇒ Læs mere om shelteret i Fuglsanggård Skov - husk at booke shelteret, hvis du vil bruge det!

⇒ Der er en disc golf-bane ved siden af skoven, som er gratis at bruge. Klik og læs mere om Fuglsang DiscGolfPark

Her må du udforske hele skoven

Fuglsanggård Skov er lang og smal, og det er en relativt ung skov, som betyder at træerne er forholdsvis lave og tynde. Dette giver perfekte levevilkår for brombær, bregner og andet bevoksning, der trives i skovbunden.
Derfor er den også meget tæt, og det kan være svært at bevæge sig rundt i udenfor stien, især i sommerperioden.
Men i Fuglsanggård Skov må du gerne gå uden for stien - du er oven i købet mere end velkommen til at gå på opdagelse i skoven, da den er ejet af Naturstyrelsen.

Men husk, at det er vigtigt altid at respektere naturen og dyrelivet.

Har du lyst til at sanke brombær, er du meget velkommen. Der er til gengæld ikke mange svampe i skoven, fordi den er så ung.
Det er en meget varieret skov hvad angår træer: Der findes mange tjørn, eg, bøg og andre hjemmehørende arter, dog med lidt nåletræer blandet ind i mellem.
Du vil sikkert kunne møde dådyr derude, som bruger skoven til skjul. Og så skal du selvfølgelig lytte til fuglene - det er et ægte område med fuglesang, som navnet antyder.

Der er parkeringsplads op til stranden, og ellers kan der være pladser enkelte steder op til skoven.

Rigtig god tur i skoven!

Har I lyst til en dukkert bagefter, så er I tæt på Fuglsang Strand, som er lækker både sommer og vinter. Herudfra kan I også tage på Natureventyr med en gratis app - læs mere om Natureventyr her!

Hoteller i nærheden af Fuglsanggård Skov

 • Munkebo Kro

  17,5 km

  Mærk den hyggelige stemning på Munkebo Kro, der ligger lige ved vandet og med udsigt over Kertinge Nor. Her får du veltilberedte retter og kan tage på oplevelser i havnebyen Kerteminde og shopping i Fyns hovedstad Odense.

  Læs mere : Munkebo Kro
 • Frederik VI's Hotel

  20,33 km

  Frederik VI’s Hotel har en perfekt beliggenhed, hvis du vil udforske Odense by eller Fyn med de mange seværdigheder, som f.eks. H.C. Andersens Hus og Den Fynske Landsby. Hjemme på hotellet venter restaurant, sanserum og motionsrum. Udenfor finder du egen park og et fint stisystem, så du kan nyde den skønne natur.

  Læs mere : Frederik VI's Hotel
 • Tornøes Hotel

  22,44 km

  Købstaden Kerteminde er indbegrebet af fynsk idyl med velbevarede små fiskerhuse og fine købmandsgårde. I hjertet af byen ligger Tornøes Hotel. Tornøes Hotel er atmosfære, charme, hygge, dejlige værelser, god mad og ikke mindst en fantastisk udsigt.

  Læs mere : Tornøes Hotel
 • Hotel Knudsens Gaard

  22,77 km

  Hotel Knudsens Gaard i Odense lægger vægt på personlig service, høj kvalitet og en fredfyldt stemning. Den fulde opmærksomhed er på gæsterne, som skal kunne nyde et afslappet ophold i grønne omgivelser. Hotellets værelser har en hjemlig stemning og restauranten leverer fantastiske kulinariske oplevelser.

  Læs mere : Hotel Knudsens Gaard
 • Fjelsted Skov Hotel & Konference

  30,27 km

  Velkommen til Fjelsted Skov Hotel og Konference - et unikt tilflugtssted midt i naturen. Vi tilbyder en eksklusiv oplevelse, hvor ro og charme forenes med moderne komfort, omgivet af den betagende Fjelsted Skov. Det ideelle sted for både forretningsrejsende og feriegæster.

  Læs mere : Fjelsted Skov Hotel & Konference
 • Brobyværk Kro

  40,57 km

  Hvor landevejen mellem Odense og Faaborg krydser Odense Å, ligger Brobyværk Kro. Den idyllisk beliggende kro med åen i baghaven har århundredgamle traditioner for at tage godt imod gæster. Selvfølgelig er kroen gennem årene blevet moderniseret, men sjælen og hyggen er her stadig.

  Læs mere : Brobyværk Kro
 • Hotel Vejlefjord

  41,49 km

  Hotel Vejlefjord kaldes ofte ”slottet i skoven” på grund af den smukke placering i bøgeskoven lige ned til fjorden. Hotellets kur- og wellnessfaciliteter og De Termiske Bade er enestående og tåler sammenligning med de bedste i Nordeuropa. Nyd de oprindelig kurveje, der indbyder til smukke naturoplevelser og frisk luft.

  Læs mere : Hotel Vejlefjord
 • Hotel Fredericia - SDH Partner Hotel

  42,25 km

  Få en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige på restauranten Ryes, og kombiner dit ophold på Hotel Fredericia med den betagende natur og en rigdom af kulturoplevelser og aktiviteter.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Fredericia - SDH Partner Hotel
 • Jørgensens Hotel

  46,24 km

  Med et ophold på Jørgensens Hotel kan du se frem til en oplevelse af historisk bevidsthed, kvalitet i hver detalje og personligt værtskab i centrum af Horsens.

  Læs mere : Jørgensens Hotel
 • Hotel Hedegaarden

  54,13 km

  Et familiehotel, der tilbyder alt fra den traditionelle danske madskat til nye anderledes smagsoplevelser – alt efter hvad du kan inspireres til. Hotellet har fokus på den gode mad med de bedste råvarer, at tingene bare fungerer og en uhøjtidelig atmosfære. Hotellet ligger på toppen af Vejle.

  Læs mere : Hotel Hedegaarden