Galleri 7130

Foto: Galleri 7130

vinduer-dør-skilt-facade

Foto: Galleri 7130

skilte-falg-indgang-juelsminde-galleri

Foto: Galleri 7130

vindue-stue-billeder

Charmerende nyt galleri midt i havnebyen

Galleri 7130 er nyåbnet midt på Juelsmindes hyggelige shoppingstrøg Odelsgade kun få meter fra byens marina og havnemiljø. Indehaver Jeanett Fjendbo har tidligere drevet et lille galleri i nærliggende As Vig, men byder nu på en vifte af lokale kunstneres værker i stueetagen på sit over 100 år gamle byhus i hjertet af Juelsminde, der på første etage huser en lille ferielejlighed

 

Et kunstfællesskab i Juelsminde

I Galleri 7130 kan der opleves op til 8 skiftende udstillinger ad gangen med både malerier, glaskunst, keramik, pileflet og andre kunstformer. Udstillingerne skiftes hver 3. måned, så der er altid mulighed for at opleve nye indtryk med faste mellemrum. Hold øje med de aktuelle kunstnere via galleriets instagram.

Vil du gerne udstille hos Galleri 7130 eller har du spørgsmål til kunstfællesskabet, så kontakt Jeanett Fjendbo på mail eller telefon. 

 

Kurser, ferniseringer og events hos Galleri 7130

Udover galleriets skiftende udstillinger afholdes der forskellige kulturelle begivenheder, workshops og events året rundt. Et par gange pr. sæson inviteres kunstere også ind til at afholde åbne kurser i forskellige kunstformer. 

Se hvad der er på programmet på Galleri 7130s Facebook-side.

 

Åbningstider og parkering 

Galleriet har åbent året rundt, dog med skiftende åbningstider alt efter sæson. 
Se den aktuelle måneds åbningstider på Galleri 7130s hjemmeside, der opdateres løbende.

Der kan parkeres lige overfor galleriet på Odelsgade, ved banegården få meter derfra eller på havnen lige om hjørnet.  

 

Flere kunstoplevelser på Juelsmindehalvøen

Leder du efter flere kulturelle oplevelser i Juelsminde og resten af Kystlandet? Se det store overblik over alle gallerier og kunsthåndværkere i området og find et åbent værksted eller en udstilling lige efter din smag!  

 

En del af Kystlandets Art Map

Galleri 7130 er en af mange interessante lokale kunstoplevelser. På denne side kan du hente kortet og få inspiration til gallerier, kunsthåndværkere og workshops i området

Hoteller i nærheden af Galleri 7130

 • Hotel Vejlefjord

  16,17 km

  Hotel Vejlefjord kaldes ofte ”slottet i skoven” på grund af den smukke placering i bøgeskoven lige ned til fjorden. Hotellets kur- og wellnessfaciliteter og De Termiske Bade er enestående og tåler sammenligning med de bedste i Nordeuropa. Nyd de oprindelig kurveje, der indbyder til smukke naturoplevelser og frisk luft.

  Læs mere : Hotel Vejlefjord
 • Jørgensens Hotel

  19,51 km

  Med et ophold på Jørgensens Hotel kan du se frem til en oplevelse af historisk bevidsthed, kvalitet i hver detalje og personligt værtskab i centrum af Horsens.

  Læs mere : Jørgensens Hotel
 • Hotel Fredericia - SDH Partner Hotel

  23,5 km

  Få en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige på restauranten Ryes, og kombiner dit ophold på Hotel Fredericia med den betagende natur og en rigdom af kulturoplevelser og aktiviteter.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Fredericia - SDH Partner Hotel
 • Hotel Hedegaarden

  27,74 km

  Et familiehotel, der tilbyder alt fra den traditionelle danske madskat til nye anderledes smagsoplevelser – alt efter hvad du kan inspireres til. Hotellet har fokus på den gode mad med de bedste råvarer, at tingene bare fungerer og en uhøjtidelig atmosfære. Hotellet ligger på toppen af Vejle.

  Læs mere : Hotel Hedegaarden
 • Fjelsted Skov Hotel & Konference

  29,95 km

  Velkommen til Fjelsted Skov Hotel og Konference - et unikt tilflugtssted midt i naturen. Vi tilbyder en eksklusiv oplevelse, hvor ro og charme forenes med moderne komfort, omgivet af den betagende Fjelsted Skov. Det ideelle sted for både forretningsrejsende og feriegæster.

  Læs mere : Fjelsted Skov Hotel & Konference
 • ToRVehallerne- SDH Partner Hotel

  30,1 km

  Dette fremragende hotel byder på enestående gastronomi og tilbyder en høj standard af service til sine gæster. Med sin centrale beliggenhed kan du nyde alle byens faciliteter og nemt udforske de forskellige muligheder uden at skulle bruge en bil.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : ToRVehallerne- SDH Partner Hotel
 • Hotel Skanderborghus

  35,12 km

  Skanderborg Sø er et pragtfuldt sted og Hotel Skanderborghus, der ligger naturskønt i Dyrehaven ved søens bred, kalder sig med rette en perle ved sø og skov. Hotellet ligger tæt på Skanderborgs hyggelige bymidte med gode shoppingmuligheder, og i omegnen er der gode muligheder for bl.a. lystfiskeri, golf og tennis.

  Læs mere : Hotel Skanderborghus
 • Frederik VI's Hotel

  35,96 km

  Frederik VI’s Hotel har en perfekt beliggenhed, hvis du vil udforske Odense by eller Fyn med de mange seværdigheder, som f.eks. H.C. Andersens Hus og Den Fynske Landsby. Hjemme på hotellet venter restaurant, sanserum og motionsrum. Udenfor finder du egen park og et fint stisystem, så du kan nyde den skønne natur.

  Læs mere : Frederik VI's Hotel
 • Hotel Knudsens Gaard

  44,1 km

  Hotel Knudsens Gaard i Odense lægger vægt på personlig service, høj kvalitet og en fredfyldt stemning. Den fulde opmærksomhed er på gæsterne, som skal kunne nyde et afslappet ophold i grønne omgivelser. Hotellets værelser har en hjemlig stemning og restauranten leverer fantastiske kulinariske oplevelser.

  Læs mere : Hotel Knudsens Gaard
 • Munkebo Kro

  44,57 km

  Mærk den hyggelige stemning på Munkebo Kro, der ligger lige ved vandet og med udsigt over Kertinge Nor. Her får du veltilberedte retter og kan tage på oplevelser i havnebyen Kerteminde og shopping i Fyns hovedstad Odense.

  Læs mere : Munkebo Kro