Gitte Buch - billedkunstner

Foto: VisitLangeland

2022-kunstrute-gitte-buch

Foto: VisitLangeland

2022-kunstrute-gitte-buch-2

Undersøgelse, refleksion og nærvær

”For Gitte Buch er det at male undersøgelse, refleksion og nærvær. Hun går til arbejdet med en anfægtet, næsten hellig renhed, og hendes værker videregiver en søgen og en betagende andethed, midt mellem det smerteligt smukke og det rå, grimme og arrede, som også er livet.

I en årrække har kunstneren beskæftiget sig indgående med ikoner. Elementer i hendes billedunivers kan relateres til denne fordybelse, således måske også hendes beskedne malerier med skålen som motiv.” - Preben Winther, forfatter og kunstanmelder

 Gitte Buch

Biografi

Gitte Buch er født i Vestjylland i 1954, opvokset på Samsø og blev i 1980 færdiguddannet som lærer. Hun flyttede til Langeland i 1984, hvor hun var med til at starte Kunsthøjskolen i Magleby og hvor hun bl.a. underviste i billedkunst. I dag bor og arbejder hun ved Bøsseløkke på Sydlangelands østkyst.
Gitte Buch er medlem af Sydfynske Kunstnere og tilknyttet Galleri Rasmus i Odense samt Gallerie ArtC i Haderslev.

Hvis du vil se mere...

Kan du besøge Gitte Buch i hendes atelier. Der kan laves nærmere aftale herom på telefon: 30 22 21 92.

 

Hvis du vil se mere…

Kan du besøge kirken i Tryggelev, hvor Gitte Buch har lavet/udsmykket altertavlen. Læs mere om altertavlen her.

Herudover deltager Gitte Buch i Kunstnernes Åbne Døre, Sommerudstillingen i Galleri Nowhuset og skiftende udstillinger i hele landet. 

 

 

Hoteller i nærheden af Gitte Buch - billedkunstner

 • Hotel Faaborg Fjord Spa Konference

  45,61 km

  På Hotel Faaborg Fjord Spa & Konference er der tid til afslapning, luksus, frihed, kvalitetstid, kærlighed, hygge, sjov og gastronomiske eventyr. Her får du uforglemmelige øjeblikke, så du kan vende tilbage til hverdagen med gode minder og fornyet energi.

  Læs mere : Hotel Faaborg Fjord Spa Konference
 • Det Nye Bandholm Badehotel

  48,58 km

  Det nye Bandholm Badehotel giver dig ro til fordybelse, nærvær og smukke omgivelser. Gå på opdagelse i de smukke lokaler som er over 300 år gamle, men nyrenoverede med øje for detaljen samt smagfuld og komfortabel indretning.

  Læs mere : Det Nye Bandholm Badehotel
 • Brobyværk Kro

  59,25 km

  Hvor landevejen mellem Odense og Faaborg krydser Odense Å, ligger Brobyværk Kro. Den idyllisk beliggende kro med åen i baghaven har århundredgamle traditioner for at tage godt imod gæster. Selvfølgelig er kroen gennem årene blevet moderniseret, men sjælen og hyggen er her stadig.

  Læs mere : Brobyværk Kro
 • Hotel 6400

  60,9 km

  På Hotel 6400 i Sønderborg lægges der vægt på det helt centrale ved at bo på hotel: en god seng og en gedigen, så vidt muligt økologisk morgenmad. Her har du en perfekt base, når du vil opleve Sønderjyllands mange seværdigheder og stifte bekendtskab med områdets særlige kultur og historie.

  Læs mere : Hotel 6400
 • Hotel Sønderborg Strand - SDH Partner Hotel

  62,63 km

  Hotel Sønderborg Strand er perfekt placeret ved stranden og omgivet af naturskønne og historiske omgivelser, kun 250 meter fra centrum af Sønderborg.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Sønderborg Strand - SDH Partner Hotel
 • Hotel Knudsens Gaard

  71,1 km

  Hotel Knudsens Gaard i Odense lægger vægt på personlig service, høj kvalitet og en fredfyldt stemning. Den fulde opmærksomhed er på gæsterne, som skal kunne nyde et afslappet ophold i grønne omgivelser. Hotellets værelser har en hjemlig stemning og restauranten leverer fantastiske kulinariske oplevelser.

  Læs mere : Hotel Knudsens Gaard
 • Hotel Falster

  73,49 km

  Hotel Falster er et hjemligt hotel, der siden starten i 1986 har været familiedrevent. Det betyder, at gæsterne ikke blot føler sig velkomne; de føler sig hjemme. Hotellet ligger i Nykøbing, der er hovedbyen på Falster. Her har du et oplagt udgangspunkt for en ferie eller et weekendophold på Sydhavsøerne.

  Læs mere : Hotel Falster
 • Tornøes Hotel

  75,37 km

  Købstaden Kerteminde er indbegrebet af fynsk idyl med velbevarede små fiskerhuse og fine købmandsgårde. I hjertet af byen ligger Tornøes Hotel. Tornøes Hotel er atmosfære, charme, hygge, dejlige værelser, god mad og ikke mindst en fantastisk udsigt.

  Læs mere : Tornøes Hotel
 • Munkebo Kro

  76,92 km

  Mærk den hyggelige stemning på Munkebo Kro, der ligger lige ved vandet og med udsigt over Kertinge Nor. Her får du veltilberedte retter og kan tage på oplevelser i havnebyen Kerteminde og shopping i Fyns hovedstad Odense.

  Læs mere : Munkebo Kro
 • Benniksgaard Hotel

  76,94 km

  Beliggenheden på det højeste punkt ved Flensborg Fjord fås ikke smukkere, og nærmeste nabo er Benniksgaard Golfbane. Den gamle slægtsgård har gennemgået en fuldstændig og meget smagfuld renovering i rustik stil. Med inspiration fra det sønderjyske køkken og med ingredienser fra de lokale leverandører, tilbereder kokkene menuen efter sæsonens bedste råvarer.

  Læs mere : Benniksgaard Hotel