Kunstmuseum Brandts i Odense

Foto: Pernille Greve

Kunstmuseum Brandts indgangsparti

Foto: Anita Klitgaard

Kunstmuseum Brandts i vinterskumring

Foto: 24Copenhagen

Udstilling på Kunstmuseum Brandts

Du finder kunstmuseet i området 'Brandts Klædefabrik', som i dag er et kulturelt centrum i Odense. Museet har til huse i de gamle fabriksbygninger, der emmer af sjæl og atmosfære, og omkranset af byen puls danner de en spændende kontrast til den kunst, som vises indeni.
Oplev blandt andet museets omfattende samling med fokus på 250 års dansk kunst, eller dyk ned i en af de 8-10 årlige særudstillinger. Med oplevelser på fem etager, er der masser af grunde til at stoppe op på Fyns største kunstmuseum.

Kunst i børnehøjde
Snyd ikke dig selv og ungerne for museets traditionsrige sanseudstillinger, som er et tilløbsstykke. Her har familiens mindste gennem 30 år taget deres forældre med til anmelderroste kunstoplevelser i børnehøjde. Derudover er det kreative familieværksted altid et hit.

Kunstcafé og shop
Gå på opdagelse i museumsshoppen, som er en oplevelse i sig selv med et stort udvalg af designvarer, kunsthåndværk, plakater, bøger og originale litografier. Under besøget kan du også forkæle dig selv i Kunstcafé Brandts, hvor der er mulighed for at stille tørsten og den lille sult mellem kunstoplevelserne. Her serveres sæsonens kager, lækre salater og sandwiches såvel som kaffe, the, vin og specialøl. Caféen er placeret i inspirerende omgivelser og udsmykket med stemningsfulde skulpturer samt et stort vægmaleri af Malene Landgreen. Fra caféen er der udsigt til den hyggelige Amfiplads.

Der er fri entré til både shop og café i museets stueplan. Se åbningstider, priser og aktuelle udstillinger på brandts.dk

Hoteller i nærheden af Kunstmuseum Brandts i Odense

 • Hotel Knudsens Gaard

  1,86 km

  Hotel Knudsens Gaard i Odense lægger vægt på personlig service, høj kvalitet og en fredfyldt stemning. Den fulde opmærksomhed er på gæsterne, som skal kunne nyde et afslappet ophold i grønne omgivelser. Hotellets værelser har en hjemlig stemning og restauranten leverer fantastiske kulinariske oplevelser.

  Læs mere : Hotel Knudsens Gaard
 • Frederik VI's Hotel

  8,29 km

  Frederik VI’s Hotel har en perfekt beliggenhed, hvis du vil udforske Odense by eller Fyn med de mange seværdigheder, som f.eks. H.C. Andersens Hus og Den Fynske Landsby. Hjemme på hotellet venter restaurant, sanserum og motionsrum. Udenfor finder du egen park og et fint stisystem, så du kan nyde den skønne natur.

  Læs mere : Frederik VI's Hotel
 • Munkebo Kro

  13,01 km

  Mærk den hyggelige stemning på Munkebo Kro, der ligger lige ved vandet og med udsigt over Kertinge Nor. Her får du veltilberedte retter og kan tage på oplevelser i havnebyen Kerteminde og shopping i Fyns hovedstad Odense.

  Læs mere : Munkebo Kro
 • Tornøes Hotel

  18,61 km

  Købstaden Kerteminde er indbegrebet af fynsk idyl med velbevarede små fiskerhuse og fine købmandsgårde. I hjertet af byen ligger Tornøes Hotel. Tornøes Hotel er atmosfære, charme, hygge, dejlige værelser, god mad og ikke mindst en fantastisk udsigt.

  Læs mere : Tornøes Hotel
 • Brobyværk Kro

  20 km

  Hvor landevejen mellem Odense og Faaborg krydser Odense Å, ligger Brobyværk Kro. Den idyllisk beliggende kro med åen i baghaven har århundredgamle traditioner for at tage godt imod gæster. Selvfølgelig er kroen gennem årene blevet moderniseret, men sjælen og hyggen er her stadig.

  Læs mere : Brobyværk Kro
 • Fjelsted Skov Hotel & Konference

  25,44 km

  Velkommen til Fjelsted Skov Hotel og Konference - et unikt tilflugtssted midt i naturen. Vi tilbyder en eksklusiv oplevelse, hvor ro og charme forenes med moderne komfort, omgivet af den betagende Fjelsted Skov. Det ideelle sted for både forretningsrejsende og feriegæster.

  Læs mere : Fjelsted Skov Hotel & Konference
 • Hotel Faaborg Fjord Spa Konference

  35,24 km

  På Hotel Faaborg Fjord Spa & Konference er der tid til afslapning, luksus, frihed, kvalitetstid, kærlighed, hygge, sjov og gastronomiske eventyr. Her får du uforglemmelige øjeblikke, så du kan vende tilbage til hverdagen med gode minder og fornyet energi.

  Læs mere : Hotel Faaborg Fjord Spa Konference
 • Hotel Fredericia - SDH Partner Hotel

  45,94 km

  Få en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige på restauranten Ryes, og kombiner dit ophold på Hotel Fredericia med den betagende natur og en rigdom af kulturoplevelser og aktiviteter.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Fredericia - SDH Partner Hotel
 • Hotel Vejlefjord

  50,49 km

  Hotel Vejlefjord kaldes ofte ”slottet i skoven” på grund af den smukke placering i bøgeskoven lige ned til fjorden. Hotellets kur- og wellnessfaciliteter og De Termiske Bade er enestående og tåler sammenligning med de bedste i Nordeuropa. Nyd de oprindelig kurveje, der indbyder til smukke naturoplevelser og frisk luft.

  Læs mere : Hotel Vejlefjord
 • Tyrstrup Kro

  57,82 km

  Tyrstrup Kro ligger idyllisk ved mark og skov nogle få kilometer uden for honningkagebyen Christiansfeld. Her har den ligget i hvert fald i 350 år, men i de senere år er der gjort et stort arbejde for at gennemrestaurere den gamle kro og samtidig gøre den til et anerkendt spisested i international klasse.

  Læs mere : Tyrstrup Kro