Chresten Kruchov - Fotograf

Foto: Galleri Vognporten

Chresten Kruchov - Fotograf

Foto: Turist- og Erhvervsforeningen Langeland

Chresten Kruchov - Fotograf

Foto: Turist- og Erhvervsforeningen Langeland

Chresten Kruchov - Fotograf

Over 50 års erfaring med fotografi 

Chresten Kruchov fik sit første kamera, da han blev konfirmeret og har siden da knipset løs, hvor end han er kommet. De sidste 45 år har han arbejdet professionelt med fotografi bl.a. for forskellige forlag og i forbindelse med sit arbejde som underviser, forsker og leder.    

“Hele mit liv har jeg fotograferet i forbindelse med mit arbejde, men også skabt kunstfotos ved siden af, som bl.a. er blevet til fotobøger. Men da jeg fyldte 65 i 2011 besluttede jeg mig for at gå på pension og blive fuldtidsfotograf. For hvis jeg skulle have noget ud af det, var det afgørende, at jeg ikke beskæftigede med andet…” – Chresten Kruchov 

Han nærer en stor kærlighed til sort/hvide fotografier af hverdagslivet i byens gader og stræder, såkaldt Street Photography, men siden han flyttede til Langeland i 2017, er han også blevet meget optaget af naturen. 

Kruchovs har fanget et glimt af den gamle bymølle i Rudkøbing gennem en baggård

Fotografernes Efterårsudstilling 

Udover selv at fotografere, står Chresten Kruchov bag Langeland Fotografernes årlige efterårsudstilling i Nowhuset, som han første gang tog initiativ til i 2019. På udstillingen deltager 15 fotografer, som er udvalgt af Chresten Kruchov. Udstillingen vises hvert år i oktober og november. 

kunstnere på Langeland fotograf Chresten Kruchov

Hvis du vil se mere… 

Kan du besøge Galleri Vognporten på Jens Winthers Vej 3 i Rudkøbing. Galleriet er åben torsdag-lørdag kl.11-16. Se mere her. 

Hoteller i nærheden af Chresten Kruchov - Fotograf

 • Hotel Faaborg Fjord Spa Konference

  32,87 km

  På Hotel Faaborg Fjord Spa & Konference er der tid til afslapning, luksus, frihed, kvalitetstid, kærlighed, hygge, sjov og gastronomiske eventyr. Her får du uforglemmelige øjeblikke, så du kan vende tilbage til hverdagen med gode minder og fornyet energi.

  Læs mere : Hotel Faaborg Fjord Spa Konference
 • Brobyværk Kro

  43,92 km

  Hvor landevejen mellem Odense og Faaborg krydser Odense Å, ligger Brobyværk Kro. Den idyllisk beliggende kro med åen i baghaven har århundredgamle traditioner for at tage godt imod gæster. Selvfølgelig er kroen gennem årene blevet moderniseret, men sjælen og hyggen er her stadig.

  Læs mere : Brobyværk Kro
 • Det Nye Bandholm Badehotel

  50,39 km

  Det nye Bandholm Badehotel giver dig ro til fordybelse, nærvær og smukke omgivelser. Gå på opdagelse i de smukke lokaler som er over 300 år gamle, men nyrenoverede med øje for detaljen samt smagfuld og komfortabel indretning.

  Læs mere : Det Nye Bandholm Badehotel
 • Hotel Knudsens Gaard

  53,76 km

  Hotel Knudsens Gaard i Odense lægger vægt på personlig service, høj kvalitet og en fredfyldt stemning. Den fulde opmærksomhed er på gæsterne, som skal kunne nyde et afslappet ophold i grønne omgivelser. Hotellets værelser har en hjemlig stemning og restauranten leverer fantastiske kulinariske oplevelser.

  Læs mere : Hotel Knudsens Gaard
 • Tornøes Hotel

  57,33 km

  Købstaden Kerteminde er indbegrebet af fynsk idyl med velbevarede små fiskerhuse og fine købmandsgårde. I hjertet af byen ligger Tornøes Hotel. Tornøes Hotel er atmosfære, charme, hygge, dejlige værelser, god mad og ikke mindst en fantastisk udsigt.

  Læs mere : Tornøes Hotel
 • Hotel 6400

  57,98 km

  På Hotel 6400 i Sønderborg lægges der vægt på det helt centrale ved at bo på hotel: en god seng og en gedigen, så vidt muligt økologisk morgenmad. Her har du en perfekt base, når du vil opleve Sønderjyllands mange seværdigheder og stifte bekendtskab med områdets særlige kultur og historie.

  Læs mere : Hotel 6400
 • Munkebo Kro

  58,95 km

  Mærk den hyggelige stemning på Munkebo Kro, der ligger lige ved vandet og med udsigt over Kertinge Nor. Her får du veltilberedte retter og kan tage på oplevelser i havnebyen Kerteminde og shopping i Fyns hovedstad Odense.

  Læs mere : Munkebo Kro
 • Hotel Sønderborg Strand - SDH Partner Hotel

  59,61 km

  Hotel Sønderborg Strand er perfekt placeret ved stranden og omgivet af naturskønne og historiske omgivelser, kun 250 meter fra centrum af Sønderborg.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Sønderborg Strand - SDH Partner Hotel
 • Frederik VI's Hotel

  61,56 km

  Frederik VI’s Hotel har en perfekt beliggenhed, hvis du vil udforske Odense by eller Fyn med de mange seværdigheder, som f.eks. H.C. Andersens Hus og Den Fynske Landsby. Hjemme på hotellet venter restaurant, sanserum og motionsrum. Udenfor finder du egen park og et fint stisystem, så du kan nyde den skønne natur.

  Læs mere : Frederik VI's Hotel
 • Fjelsted Skov Hotel & Konference

  73,33 km

  Velkommen til Fjelsted Skov Hotel og Konference - et unikt tilflugtssted midt i naturen. Vi tilbyder en eksklusiv oplevelse, hvor ro og charme forenes med moderne komfort, omgivet af den betagende Fjelsted Skov. Det ideelle sted for både forretningsrejsende og feriegæster.

  Læs mere : Fjelsted Skov Hotel & Konference