Familie og Naturoplevelser på Nyruphus

Foto: Nyruphus

117772191_2657841264454542_6839102446252226439_n_ccexpress

Naturcenter Nyruphus er et naturundervisnings- og oplevelsespartnerskab, der er etableret af Helsingør Kommune for at styrke vores forhold til miljøet og lære børn at træffe grønnere valg i livet. 

De mange kurser, lektioner og præsentationer er specielt designet til at supplere og forbedre det, der allerede nu bliver praktiseret i daginstitutioner og skoler: at fremme forståelse og respekt for naturen, naturbevarelse og miljøet. 

En af disse ordninger, som Naturcenter Nyruphus driver, er "Biodiversitet i børnehøjde", hvor børn får tilsendt biodiversitetskasser til deres skoler, som indeholder blomsterfrø, der skal plantes og plejes. På denne måde får børnene mulighed for at se blomsterne vokse i deres eget lokale miljø. Det overordnede mål med dette initiativ er at skabe bæredygtig, klimavenlig tænkning og handling. 

 

Læring gennem leg 

Besøger du Naturcenter Nyruphus, vil du finde et væld af inspirerende og informative, interaktive oplevelser. Naturrummet præsenterer de mange måder, hvorpå vi kan komme i kontakt med naturen og tilbyder redskaber, der kan hjælpe os med at få hænderne beskidte ude i marken. 

De modige små naturbevarere kan også komme til at stå ansigt til ansigt med nogle af centrets mere verdslige beboere, herunder får, høns og endda en rød chile-fugleedderkop. Gennem al denne undervisning og aktive naturoplevelser bygger Naturcenter Nyruphus en bro mellem os og vores miljø, som forhåbentlig vil inspirere de næste generationer til at skabe en grønnere fremtid sammen. 

Hoteller i nærheden af Familie og Naturoplevelser på Nyruphus

 • Marienlyst Strandhotel

  4,74 km

  Marienlyst Strandhotel er et flot hotel helt ud til vandet og med lækre spafaciliteter. Derudover er restauranten Brasserie 1861, bar, lounge, strandspa, casino og store terrasser direkte ud til Øresund med privat strand også noget, hotellet er kendt for. Det ligger tæt på Kronborg Slot og Louisiana.

  Læs mere : Marienlyst Strandhotel
 • Hotel Hillerød - SDH Partner Hotel

  18,95 km

  Hotellet er omgivet af imponerende skove, smukke søer og sportsruter, der giver dig en naturskøn oplevelse. Byen og naturen har været en kilde til inspiration for hotellet, der har skabt en charmerende lille landsby med sine snoede alléer, frodige planter og en indbydende atmosfære.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Hillerød - SDH Partner Hotel
 • Hotel Gilleleje Strand

  19,52 km

  Hotel Gilleleje Strand er et traditionsrigt badehotel fra 1896, som i dag er totalt nyrenoveret. Hotellets 25 værelser er forskellige, men fælles for dem er den pragtfulde beliggenhed: Du bor midt i Gilleleje – og samtidig kun et stenkast fra fiskerihavnens maritime atmosfære og byens yndede badestrand.

  Læs mere : Hotel Gilleleje Strand
 • Skovshoved Hotel

  28,69 km

  Det hyggelige familiedrevet badehotel, der er blevet kåret til et af verdens mest ”hippe” hoteller, er elsket af gæster fra hele verden. De kommer for at nyde den smukke beliggenhed, udsigten over Øresund og naturligvis den gode mad, samtidig med at hovedstadens mange oplevelser er inden for behagelig rækkevidde.

  Læs mere : Skovshoved Hotel
 • Skjalm Hvide Hotel

  31,53 km

  Skjalm Hvide Hotel ligger centralt i Nordsjælland. Som gæst er du tæt på seværdigheder i både København og Nordsjælland, hotellet er et ideelt udgangspunkt for udflugter og gode oplevelser. De dejlige omgivelser og nyrenoverede, smagfulde værelser indbyder til afslapning og her er rig mulighed for at lade op.

  Læs mere : Skjalm Hvide Hotel
 • The Huxley Copenhagen - SDH Partner Hotel

  37,7 km

  Hotellet er et luksuriøst tilbud i hjertet af København, der giver dig mulighed for trygt at overnatte, mens du udforsker den pulserende by.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : The Huxley Copenhagen - SDH Partner Hotel
 • Hotel Astoria - SDH Partner Hotel

  38,08 km

  Hvis du ønsker en central beliggenhed i hjertet af København, kan du med tryghed vælge at overnatte på Hotel Astoria. Hotellet ligger kun få minutters gang fra attraktioner som Tivoli, fremragende restauranter, hyggelige caféer, Strøget og mange andre fantastiske oplevelser.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Astoria - SDH Partner Hotel
 • Hotel Hebron - SDH Partner Hotel

  38,15 km

  Dette centralt beliggende hotel i København ligger kun få minutter fra den smukke Tivoli forlystelsespark og "Strøget", der er Europas længste gågade.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Hebron - SDH Partner Hotel
 • Absalon Hotel

  38,3 km

  Et unikt, moderne og klassisk hotel på Vesterbro midt i København. De dejlige værelser er indrettet med det internationale designmærke Designers Guild. Nye og smukt indrettede badeværelser. Slap af og planlæg din dag i den hyggelige lobby lounge og nyd forfriskninger fra Absalon Bar.

  Læs mere : Absalon Hotel
 • Taastrup Park Hotel

  43,15 km

  Taastrup Park Hotel er centralt placeret mellem Roskilde og København og tæt på motorvejen. Hotellet har egen gratis p-plads og ligger kun 2 min. gang fra Taastrups Station, restauranter og butikker. De komfortable værelser og den lækre morgenbuffet gør, at hotellet har mange glade stamgæster.

  Læs mere : Taastrup Park Hotel