Fiberline

Foto: VisitMiddelfart

Fiberline
Arkitektur og arbejdsplads
Barmstedt Allé
Profiler i plastkomposit
Do City at sea
Middelfart
Lillebælt
www.lillebaeltwaters.dk
VisitMiddelfart

Arkitektur og arbejdsplads

Fabrikken på Barmstedt Allé er opstået i nært samarbejde med professor Jan Søndergaard fra KHR arkitekter, som blev bedt om at tegne en fabrik, der ikke alene skulle være en effektiv og funktionel arbejdsplads, men også en smuk og inspirerende bygning.

Bygningen skulle i videst mulig omfang udtrykke ”Fiberline”. Al materiale og udførelse skulle være af høj kvalitet med gode og relevante anvendelser af Fiberlines egne produkter.

Inspiration fra vikinger
Jan Søndergaard havde en vision om at skabe et industribyggeri, der kunne blive en del af det omkringliggende landskab. Han er blevet inspireret af vikingetidens borge med deres aerodynamiske form og funktionelle opbygning og samtidig af Fiberline moderne materialer og processer.

Fabrikken er en nærmest organisk, landskabelig bakke, der kommer op ad landskabet og forsvinder ned i jorden igen. Men samtidig brydes den organiske form af noget skævt og moderne. Trappetårnene skærer sig ned gennem formen. Modsat den effektivt planlagte produktion er de skæve tårne ikke et rationelt element, de er nærmest et symbol på den skæve og kreative tænkning, som skal supplere den effektive og rationelle ingeniørkultur. De lange, smalle vinduesbånd er inspireret af glasfibertråde.

Bygningen falder ind omgivelserne, men alligevel ser man den tydeligt på grund af det specielle udseende. Vinduer og facade er bygget af Fiberlines egne profiler. Facaden giver en dynamisk og flot arkitektonisk virkning både indad og udad, idet facaden skaber en lysvirkning’, siger Jan Søndergaard.

Hoteller i nærheden af Fiberline

 • Hotel Fredericia - SDH Partner Hotel

  9,13 km

  Få en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige på restauranten Ryes, og kombiner dit ophold på Hotel Fredericia med den betagende natur og en rigdom af kulturoplevelser og aktiviteter.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Fredericia - SDH Partner Hotel
 • Fjelsted Skov Hotel & Konference

  14,29 km

  Velkommen til Fjelsted Skov Hotel og Konference - et unikt tilflugtssted midt i naturen. Vi tilbyder en eksklusiv oplevelse, hvor ro og charme forenes med moderne komfort, omgivet af den betagende Fjelsted Skov. Det ideelle sted for både forretningsrejsende og feriegæster.

  Læs mere : Fjelsted Skov Hotel & Konference
 • Hotel Vejlefjord

  20,21 km

  Hotel Vejlefjord kaldes ofte ”slottet i skoven” på grund af den smukke placering i bøgeskoven lige ned til fjorden. Hotellets kur- og wellnessfaciliteter og De Termiske Bade er enestående og tåler sammenligning med de bedste i Nordeuropa. Nyd de oprindelig kurveje, der indbyder til smukke naturoplevelser og frisk luft.

  Læs mere : Hotel Vejlefjord
 • Tyrstrup Kro

  25,57 km

  Tyrstrup Kro ligger idyllisk ved mark og skov nogle få kilometer uden for honningkagebyen Christiansfeld. Her har den ligget i hvert fald i 350 år, men i de senere år er der gjort et stort arbejde for at gennemrestaurere den gamle kro og samtidig gøre den til et anerkendt spisested i international klasse.

  Læs mere : Tyrstrup Kro
 • ToRVehallerne- SDH Partner Hotel

  27,65 km

  Dette fremragende hotel byder på enestående gastronomi og tilbyder en høj standard af service til sine gæster. Med sin centrale beliggenhed kan du nyde alle byens faciliteter og nemt udforske de forskellige muligheder uden at skulle bruge en bil.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : ToRVehallerne- SDH Partner Hotel
 • Hotel Hedegaarden

  27,93 km

  Et familiehotel, der tilbyder alt fra den traditionelle danske madskat til nye anderledes smagsoplevelser – alt efter hvad du kan inspireres til. Hotellet har fokus på den gode mad med de bedste råvarer, at tingene bare fungerer og en uhøjtidelig atmosfære. Hotellet ligger på toppen af Vejle.

  Læs mere : Hotel Hedegaarden
 • Frederik VI's Hotel

  31,15 km

  Frederik VI’s Hotel har en perfekt beliggenhed, hvis du vil udforske Odense by eller Fyn med de mange seværdigheder, som f.eks. H.C. Andersens Hus og Den Fynske Landsby. Hjemme på hotellet venter restaurant, sanserum og motionsrum. Udenfor finder du egen park og et fint stisystem, så du kan nyde den skønne natur.

  Læs mere : Frederik VI's Hotel
 • Jørgensens Hotel

  40,16 km

  Med et ophold på Jørgensens Hotel kan du se frem til en oplevelse af historisk bevidsthed, kvalitet i hver detalje og personligt værtskab i centrum af Horsens.

  Læs mere : Jørgensens Hotel
 • Hotel Knudsens Gaard

  40,79 km

  Hotel Knudsens Gaard i Odense lægger vægt på personlig service, høj kvalitet og en fredfyldt stemning. Den fulde opmærksomhed er på gæsterne, som skal kunne nyde et afslappet ophold i grønne omgivelser. Hotellets værelser har en hjemlig stemning og restauranten leverer fantastiske kulinariske oplevelser.

  Læs mere : Hotel Knudsens Gaard
 • Brobyværk Kro

  42,72 km

  Hvor landevejen mellem Odense og Faaborg krydser Odense Å, ligger Brobyværk Kro. Den idyllisk beliggende kro med åen i baghaven har århundredgamle traditioner for at tage godt imod gæster. Selvfølgelig er kroen gennem årene blevet moderniseret, men sjælen og hyggen er her stadig.

  Læs mere : Brobyværk Kro