Galleri Skippergården

Foto: Galleri Skippergaarden

Galleri Skippergaarden

Foto: Galleri Skippergaarden

Galleri Skippergaarden (ny)

Foto: Galleri Skippergaarden

Galleri Skippergaarden (ny)

I Bjerregård mellem Hvide Sande og Nymindegab ligger Galleri Skippergården, hvor malerparret Astrid Hygom og Leif H. Jacobsen i 1999 etablerede sig i den stråtækte klitgård. Tiltrukket af kulturen, landskabet og menneskene ved Vesterhavet skaber de visuelle indtryk af de nære omgivelser på hver sin måde i spændingsfeltet mellem det figurative og det abstrakte i grafik, akvarel og maleri. Området er i stadig forandring både, hvad angår havet, naturen, havneaktiviteter og strandlivet.

Gæsteudstillere supplerer i år udstillingen med unika i træ samt foto.

Åbningstider: fra d. 9. juli til d. 1. september, hver dag fra kl. 14.00-18.00. Om lørdag er der lukket.
I øvrigt holdes åbent efter aftale på tlf. +45 2464 9422. Resten af året, se hjemmesiden, www.astridhygom.dk

Læs mere: Desuden kan opleves forskellige gæsteudstillere, herunder Verner Nielsen med trædrejeri, mens Iben Holm Kongsbak udstiller fotokunst i foråret 2023.

Astrid Hygom har siden 1987 haft separate udstillinger i offentlige institutioner og firmaer. Af særlige udstillinger kan nævnes:
Sydvestjysk Kunstudstilling 1989, Censureret udstilling i Lemvig 1991, Vejen Kunstmuseum 1996, Tistrup Kunstforening 1997, Warrington i England 1997, Kunst i Slusen, Hvide Sande 2015, Houston, Texas 2016, Halifax, NS Canada 2017.
Leif H. Jacobsen er uddannet ved Kunstakademiets Arkitektskole i København og udstiller akvareller fra lokalområdet og Nymindegab samt croquistegninger.

Hoteller i nærheden af Galleri Skippergården

 • Nymindegab Kro

  5 km

  Nymindegab Kro troner sig op på kanten af Vesterhavet. Den er nem at kende på den gule farve, og ligger på klittens top længst mod vest. Kroen er gennemrenoveret fra kælder til kvist, og frister med en pragtfuld restaurant, der har en betagende udsigt over klitterne, fjorden og den høje vestjyske himmel.

  Læs mere : Nymindegab Kro
 • Bechs Hotel

  22,28 km

  Bechs Hotel i hjertet af Tarm er et af Vestjyllands rigtig gode spisesteder, og navnlig de mange vestjyske fiskeretter er populære. Lige uden for døren finder du både Skjern Å og Ringkøbing Fjord – og dermed fine muligheder for lystfiskeri, dejlige vandreture, badning og fuglekiggeri.

  Læs mere : Bechs Hotel
 • Fjordgaarden

  26,38 km

  700 meter fra centrum og et blikfang fra Ringkøbing Fjord ligger Fjordgaarden – hvad enten det drejer sig om en wellnessferie, et weekendophold, en golftur, gourmet forkælelse eller blot en overnatning, så danner hotellet den perfekte ramme om et afslappende ophold i det vestjyske.

  Læs mere : Fjordgaarden
 • Billum Kro

  28,81 km

  Billum Kro er en ægte landevejskro, hvor du bliver mødt af fantastiske og nærværende værter. Beliggenheden tæt ved Vesterhavets skønne strande, Nationalpark Vadehavet samt det nye bunkermuseum Tirpitz, gør kroen til et oplagt udgangspunkt for dig, der søger gode oplevelser i det vestjyske.

  Læs mere : Billum Kro
 • Sdr.Omme Kro

  45,09 km

  Sdr. Omme Kro er en levende og moderne kro i det centrale Jylland. Her oplever du ægte hygge og personlig service. Kroen har siden 1780 haft kongeligt privilegium. Kroen ligger i skønne omgivelser og med Omme Å i den smukke krohave. Kroen er ideel for besøg i LEGOLAND og Givskud Zoo, men også for en golfferie.

  Læs mere : Sdr.Omme Kro
 • Hotel Hedemarken

  50,48 km

  Tættere på Jyllands hjerte kommer du næppe: Hotellet ligger ved gode golfbaner, LEGOLAND®, Givskud Zoo, har en skøn å i baghaven med laks, og moderne faciliteter, der matcher både den erhvervsrejsende og weekendparret på tur. Du vil opleve kvalitet i højsædet.

  Læs mere : Hotel Hedemarken
 • Aiden, Herning - SDH Partner Hotel

  55,19 km

  Hotel Aiden byder velkommen til dem, der kan lide at rejse enkelt og afslappet. Hotellet leverer den optimale kombination af værdi og komfort, der opfylder nutidens rejsendes forventninger. Hotellet arbejder stærkt på at være i front blandt overnatningsvirksomheder med teknologiske løsninger.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Aiden, Herning - SDH Partner Hotel
 • Hotel Hovborg Kro

  55,65 km

  Hotel Hovborg Kro er kendt for sine lavloftede krostuer og sin prægtige jyske mad. Der har været kro her i mindst 250 år, og det stråtækte stuehus, der blev opført i 1790, er pietetsfuldt bevaret. Uden at ødelægge atmosfæren er det lykkedes at ”indbygge” de moderne faciliteter, som nutidens gæster sætter pris på.

  Læs mere : Hotel Hovborg Kro
 • Herning City Hotel

  58,3 km

  Herning City Hotel ligger perfekt for dig, der vil aflægge ”hedens hovedstad” Herning et besøg – uanset om formålet er for at holde fri fra hverdagen i et par dage, at besøge en udstilling på byens spændende kunstmuseer eller få en dejlig madoplevelse på den kendte Brdr. Price restaurant.

  Læs mere : Herning City Hotel
 • Hotel Eyde - SDH Partner Hotel

  58,45 km

  Hotel Eyde er et unikt hotel med en rig historie, der går helt tilbage til 1839. Kvalitet er det afgørende element hos os, og vi stræber altid efter at skabe den bedste madoplevelse ved at lave alt fra bunden. Hotellet er placeret centralt og bekvemmeligt i Herning, og du har derfor indre by som udgangspunkt.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Eyde - SDH Partner Hotel