Gilleleje Labyrinten

Foto: Tine Uffelmann

Besøg Gilleleje Labyrinten i Gilleleje. Aktivitet for hele familien.

Foto: Tine Uffelmann

Besøg Gilleleje Labyrinten i Gilleleje. Aktivitet for hele familien.

Foto: Gilleleje Labyrinten

Gilleleje Labyrinten

Quiz jer gennem Nordsjællands nye labyrint

Gilleleje Labyrinten er en quizlabyrint med sjove oplevelser for hele familien. Her kan I kombinere paratviden og gåtur i grønne omgivelser. Vælg jeres favorit quiz, og lad jeres svar føre jer gennem labyrintens snørklede stier.

Paratviden skal være i top

Hos Gilleleje Labyrinten skal I finde vej gennem labyrinten ved hjælp af jeres paratviden. Med flere forskellige kategorier, er der quizspørgsmål for både store og små. Test for eksempel jeres paratviden om dyr, sport og fritid eller mad og vin. Når I møder et T-kryds, skal I svare på et spørgsmål med to svarmuligheder, der leder jer til højre eller venstre. Hvis I svarer rigtigt, kommer I den hurtigste vej ud, men svarer I forkert, må I gå samme vej tilbage og prøve det modsatte svar. Med fem forskellige indgange sikrer vi en stor variation i ruterne.

Praktisk oplysninger

Når I har svaret rigtigt og fundet ud af labyrinten, kan I tage et velfortjent hvil ved indgangen. Her finder I bord-bænkesæt, hvor I kan nyde jeres egen madpakke eller købe en kop kaffe eller en is i kiosken. Her er også toiletter med gode pusleforhold.

Der er en stor gratis parkeringsplads og bus 362 går lige til døren. Hunde i snor er velkomne i labyrinten. Billetter købes ved indgangen, hvor quizzen også udleveres.

Hoteller i nærheden af Gilleleje Labyrinten

 • Hotel Gilleleje Strand

  2,71 km

  Hotel Gilleleje Strand er et traditionsrigt badehotel fra 1896, som i dag er totalt nyrenoveret. Hotellets 25 værelser er forskellige, men fælles for dem er den pragtfulde beliggenhed: Du bor midt i Gilleleje – og samtidig kun et stenkast fra fiskerihavnens maritime atmosfære og byens yndede badestrand.

  Læs mere : Hotel Gilleleje Strand
 • Hotel Hillerød - SDH Partner Hotel

  20,98 km

  Hotellet er omgivet af imponerende skove, smukke søer og sportsruter, der giver dig en naturskøn oplevelse. Byen og naturen har været en kilde til inspiration for hotellet, der har skabt en charmerende lille landsby med sine snoede alléer, frodige planter og en indbydende atmosfære.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Hillerød - SDH Partner Hotel
 • Marienlyst Strandhotel

  21,7 km

  Marienlyst Strandhotel er et flot hotel helt ud til vandet og med lækre spafaciliteter. Derudover er restauranten Brasserie 1861, bar, lounge, strandspa, casino og store terrasser direkte ud til Øresund med privat strand også noget, hotellet er kendt for. Det ligger tæt på Kronborg Slot og Louisiana.

  Læs mere : Marienlyst Strandhotel
 • Skjalm Hvide Hotel

  31,67 km

  Skjalm Hvide Hotel ligger centralt i Nordsjælland. Som gæst er du tæt på seværdigheder i både København og Nordsjælland, hotellet er et ideelt udgangspunkt for udflugter og gode oplevelser. De dejlige omgivelser og nyrenoverede, smagfulde værelser indbyder til afslapning og her er rig mulighed for at lade op.

  Læs mere : Skjalm Hvide Hotel
 • Skovshoved Hotel

  43,82 km

  Det hyggelige familiedrevet badehotel, der er blevet kåret til et af verdens mest ”hippe” hoteller, er elsket af gæster fra hele verden. De kommer for at nyde den smukke beliggenhed, udsigten over Øresund og naturligvis den gode mad, samtidig med at hovedstadens mange oplevelser er inden for behagelig rækkevidde.

  Læs mere : Skovshoved Hotel
 • Taastrup Park Hotel

  50,68 km

  Taastrup Park Hotel er centralt placeret mellem Roskilde og København og tæt på motorvejen. Hotellet har egen gratis p-plads og ligger kun 2 min. gang fra Taastrups Station, restauranter og butikker. De komfortable værelser og den lækre morgenbuffet gør, at hotellet har mange glade stamgæster.

  Læs mere : Taastrup Park Hotel
 • Hotel Astoria - SDH Partner Hotel

  51,71 km

  Hvis du ønsker en central beliggenhed i hjertet af København, kan du med tryghed vælge at overnatte på Hotel Astoria. Hotellet ligger kun få minutters gang fra attraktioner som Tivoli, fremragende restauranter, hyggelige caféer, Strøget og mange andre fantastiske oplevelser.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Astoria - SDH Partner Hotel
 • Hotel Hebron - SDH Partner Hotel

  51,74 km

  Dette centralt beliggende hotel i København ligger kun få minutter fra den smukke Tivoli forlystelsespark og "Strøget", der er Europas længste gågade.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Hebron - SDH Partner Hotel
 • The Huxley Copenhagen - SDH Partner Hotel

  51,89 km

  Hotellet er et luksuriøst tilbud i hjertet af København, der giver dig mulighed for trygt at overnatte, mens du udforsker den pulserende by.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : The Huxley Copenhagen - SDH Partner Hotel
 • Absalon Hotel

  51,92 km

  Et unikt, moderne og klassisk hotel på Vesterbro midt i København. De dejlige værelser er indrettet med det internationale designmærke Designers Guild. Nye og smukt indrettede badeværelser. Slap af og planlæg din dag i den hyggelige lobby lounge og nyd forfriskninger fra Absalon Bar.

  Læs mere : Absalon Hotel