Gravens Street of Fame

Gravens Street of Fame

Graven

8700 Horsens

Foto: Destination Kystlandet

Fotografen er på vej

Selvfølgelig skal provinsens store koncertby da have en stjerneallé

Horsens er kendt som kulturby, og det er ikke mindst de store koncerter med verdens største artister, som har bragt byen på det kulturelle Danmarkskort. Du kender med garanti nogle af de kunstnere, som har optrådt i byen – lad os nævne the Rolling Stones, Madonna, Bob Dylan og Harry Styles som eksempler. Du ville blive overrasket over, hvor mange det egentlig er.

Men Horsens er meget mere end bare megaevents på de største scener. Kulturlivet blomstrer i byen, hvor der er flere spillesteder med koncerter på alle niveauer – fra lokale bands til folkekære landskendte artister og dem, som er kendt uden for landets grænser.

 

Stjernerne i Graven

Gravens Street of Fame er skabt for at hylde koncertbyen Horsens – og ikke mindst bredden i udvalget af koncerter. I den hyggelige og livlige sidegade med butikker er der foreløbig 42 stjernefliser med navnene på udvalgte artister. Det er ikke kun de største navne, som er repræsenteret. Alléen inkluderer navne som Metallica, U2 og Bruce Springsteen, men også Moonjam og Chief1.

 

Mangler du en bestemt stjerne? Bare rolig!

Savner du f.eks. en Bon Jovi-stjerne i Graven? Det gør denne fan. Men Street of Fame er under fortsat udvikling, og der bliver løbende præsenteret nye stjerner. Så hvis du ikke kan finde din favoritkunstner blandt stjernerne, er den helt sikkert på vej. Stjernerne er sponsoreret af lokale virksomheder, som selv vælger kunstneren, som skal foreviges i centrum af Horsens.  

 

Hvem har egentlig optrådt i Horsens?

På denne side kan du se nogle af de mange internationale artister, som har optrådt på en af byens mange scener.

 

Oplevelser i Horsens

På denne side kan du finde inspiration til oplevelser i Horsens.

Hoteller i nærheden af Gravens Street of Fame

 • Bov Kro

  6163,02 km

  Bov Kro kombinerer på fornemste vis historisk atmosfære og moderne komfort. Kroens restaurant byder på traditionelle og nye nordiske gastronomiske oplevelser. De kulinariske lækkerier kreeres i et moderne køkken hvor der også bliver bagt og syltet. Kroen er et godt udgangspunkt for ture i grænselandet og til Flensborg.

  Læs mere : Bov Kro
 • Hotel Tønderhus

  6166,91 km

  I centrum af Marskens hovedstad ligger Hotel Tønderhus. Én af hotellets stolte traditioner er at kræse om gæsterne fra første færd. I den hyggelige restaurant serveres velvære med et glimt i øjet. Tønder er et naturligt udgangspunkt for store oplevelser, f.eks. Sort Sol i det barske marskland.

  Læs mere : Hotel Tønderhus
 • Benniksgaard Hotel

  6169,43 km

  Beliggenheden på det højeste punkt ved Flensborg Fjord fås ikke smukkere, og nærmeste nabo er Benniksgaard Golfbane. Den gamle slægtsgård har gennemgået en fuldstændig og meget smagfuld renovering i rustik stil. Med inspiration fra det sønderjyske køkken og med ingredienser fra de lokale leverandører, tilbereder kokkene menuen efter sæsonens bedste råvarer.

  Læs mere : Benniksgaard Hotel
 • Abild Kro & Hotel

  6171,99 km

  Bo i naturskønne omgivelser på Abild Kro & Hotel, der ligger i Sønderjylland, midt i marsken og tæt på den tyske grænse. Oplev fænomenet Sort Sol eller den skønne natur ved Vadehavet. Glæd dig til at blive kræset om og få fantastisk service fra personalet.

  Læs mere : Abild Kro & Hotel
 • Hotel 6400

  6175,39 km

  På Hotel 6400 i Sønderborg lægges der vægt på det helt centrale ved at bo på hotel: en god seng og en gedigen, så vidt muligt økologisk morgenmad. Her har du en perfekt base, når du vil opleve Sønderjyllands mange seværdigheder og stifte bekendtskab med områdets særlige kultur og historie.

  Læs mere : Hotel 6400
 • Hotel Sønderborg Strand - SDH Partner Hotel

  6175,48 km

  Hotel Sønderborg Strand er perfekt placeret ved stranden og omgivet af naturskønne og historiske omgivelser, kun 250 meter fra centrum af Sønderborg.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Sønderborg Strand - SDH Partner Hotel
 • Hotel Rode-Kro

  6187,72 km

  Hotel Røde-Kro er et familiedrevet hotel, som ligger centralt, tæt ved storbyen Aabenraa. Der sættes stor  fokus på hygge og den gode stemning, men med en professionel tilgang. Placeringen giver mulighed for at man kan gå nogle smukke ture. Her er blandt andet Gendarmstien langs kysten eller den smukke Søgård Skov.

  Læs mere : Hotel Rode-Kro
 • Agerskov Kro

  6191,6 km

  Midt i Sønderjylland ligger Agerskov Kro og Hotel. De gamle bygninger er moderniseret med respekt for den oprindelige stemning og atmosfære. Kroen er udvidet med store tiltalende værelser. Kromanden selv står i køkkenet med sin stab af kokke, og her fremstilles retter, der tilfredsstiller selv den mest forvente gane.

  Læs mere : Agerskov Kro
 • Hotel Falster

  6192,27 km

  Hotel Falster er et hjemligt hotel, der siden starten i 1986 har været familiedrevent. Det betyder, at gæsterne ikke blot føler sig velkomne; de føler sig hjemme. Hotellet ligger i Nykøbing, der er hovedbyen på Falster. Her har du et oplagt udgangspunkt for en ferie eller et weekendophold på Sydhavsøerne.

  Læs mere : Hotel Falster
 • Det Nye Bandholm Badehotel

  6192,35 km

  Det nye Bandholm Badehotel giver dig ro til fordybelse, nærvær og smukke omgivelser. Gå på opdagelse i de smukke lokaler som er over 300 år gamle, men nyrenoverede med øje for detaljen samt smagfuld og komfortabel indretning.

  Læs mere : Det Nye Bandholm Badehotel