Halvøen Salling

Halvøen Salling

7800 Skive

Foto: Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter

Jenle Nanna og Jeppe Aakjærs kunstnerhjem

Foto: Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter

Urtehaven Spøttrup Borg (2)

Foto: Heidi Jørgensen

Kajaksejlads Spøttrup

Halvøen Salling

Salling er en stor halvø i Limfjorden nord for Skive. Rent geologisk kan Salling opfattes som en holm snarere end en halvø, da undergrunden adskiller sig fra områderne mod syd.

Halvøen dækker store dele af Skive Kommune og byder derfor på alle slags oplevelser og med noget for enhver.

Spisesteder

Af gastronomiske oplevelser skal du bl.a. prøve Brænderiet Limfjorden, som er brænderi, café og hytteudlejning i Sundsøre. Skal du have en middag i absolut topklasse, så besøg Restaurant Limfjordens Hus i Glyngøre. En frokost på Lybystrand vil du heller ikke gå glip af og snyd selvfølgelig ikke dig selv for at besøge vores lokale Thise Mejeri.

Du kan finde flere her: Spisesteder i Salling

Oplevelser

Salling byder også på en væld af oplevelser. Du kan bl.a. gå på opdagelse i Spøttrup Borg, en ægte borg med voldgrave, borgtårne, riddersal, kirkerum og alt det, der hører middelalderen til. Du kan også få en rundvisning på Brænderiet Limfjorden, som laver øl, whisky, rom, gin, snaps og likør – og der er selvfølgelig smagsprøver.

Hvis du er interesseret i kunst og kultur, så besøg Skulpturlandsbyen Selde, som er et centrum for kunst.

Du kan finde flere oplevelser her: Oplevelser i Salling

For mere information

Salling er en del af Destination Limfjorden og du kan læse mere om spændende oplevelser i Salling på deres hjemmeside: Destination Limfjorden

Hoteller i nærheden af Halvøen Salling

 • Hotel Pinenhus

  12,07 km

  Nyd den smukkeste udsigt, når du bor på Hotel Pinenhus. I haven kan du prøve minigolfbanen, og middagen kan du nyde i panorama restauranten. Om aftenen er der mulighed for et spil pool, mens du nyder en aftendrik. Gå en tur i de skønne naturomgivelser og dyp fødderne i vandet.

  Læs mere : Hotel Pinenhus
 • Sallingsund Færgekro

  13,53 km

  Sallingsund Færgekro er smukt beliggende ved det storslåede naturområde Legind Bjerge direkte ned til Limfjorden, kun 1,5 km fra Jesperhus Blomsterpark og kun 5 km fra Nykøbing centrum. De fleste af kroens værelser har terrasse/balkon med udsigt over fjorden. Kroen er kendt for sit køkken og et meget stort vinudbud.

  Læs mere : Sallingsund Færgekro
 • Tambohus Kro & Badehotel

  22,01 km

  Tambohus Kro & Badehotel ligger på Thyholm lige ned til Limfjorden i et sandt naturparadis med en sjælden fred og ro. Her har den ligget siden år 1842, men er løbende blevet restaureret og udvidet uden at det er gået ud over hyggen og den traditionelle kroatmosfære. Ideel til cykelferie, fisketure og vandreture.

  Læs mere : Tambohus Kro & Badehotel
 • Grand Hotel Struer

  27,96 km

  Grand Hotel Struer er et moderne hotel, som vogter de gamle dyder, og gæsten er naturligt i centrum. Hotellet ligger midt i Struer ved gågade og Limfjordens største marina og er et godt udgangspunkt, når det spændende Limfjordsland skal udforskes. Der er kun 35 km til det brusende Vesterhav.

  Læs mere : Grand Hotel Struer
 • Hotel Thinggaard

  34,6 km

  Glæd dig til en fantastisk oplevelse ved Thy med et dejligt ophold og en guidet tur i Nationalpark Thy, hvor du oplever parken til fods med en kendt guide. Der er 3 forskellige guideture i det særprægede klitlandskab, som alle indeholder noget forskelligt, og turen du kommer på, afhænger af datoen for opholdet.

  Læs mere : Hotel Thinggaard
 • Palads Hotel Viborg

  35,34 km

  Palads Hotel Viborg er placeret midt i centrum af Viborg lige ved byens hyggelige og charmerende gågade og få minutter til togstation.

  Læs mere : Palads Hotel Viborg
 • St. Binderup Kro

  37,01 km

  St. Binderup Kro ligger mellem Aalborg og Viborg. Gå på opdagelse i de gamle stuer og nyd den museumsagtige stemning og de gamle ures tikken. I restauranten finder du et stort udvalg af veltillavede retter, og du må ikke glemme at smage kroens hjemmelavede kryddersnaps. Kromanden fortæller gerne om stedets historie.

  Læs mere : St. Binderup Kro
 • Hotel Thisted

  37,64 km

  Lige midt i hjertet af den gamle købstad Thisted, nær gågaden og blot 50 meter fra banegården, ligger Hotel Thisted. Hotellet er et smukt gammelt, men nænsomt renoveret byhotel med en stilfuld og hyggelig restaurant indrettet med antikke møbler og varme farver.

  Læs mere : Hotel Thisted
 • Hotel Royal - SDH Partner Hotel

  38,45 km

  Hotellet ligger i gåafstand fra et væld af shoppingmuligheder. Værelserne har en betagende udsigt over byens centrum, floden Stora og det nye Musikteater. Hotel Royal Holstebro tilbyder en bred vifte af opholdsmuligheder, herunder golfophold og kulturophold, der kan tilpasses efter gæsternes præferencer.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Royal - SDH Partner Hotel
 • Hotel Amerika

  54,14 km

  At besøge det 4-stjernede Hotel Amerika er som at tage en rejse ind i en verden af ro, omgivet af smuk natur. Allerede på vejen ind gennem den gamle bøgeskov kan du mærke pulsen falde. Indenfor mødes du af en hyggelig og afslappet atmosfære i stemningsfulde lokaler med nærværende værter.

  Læs mere : Hotel Amerika