Harte Skov - Skov lidt udenfor Kolding

Harte Skov - Skov lidt udenfor Kolding

Brødsgårdsvej 52

6000 Kolding

Foto: Destination Lillebælt

Skov i Kolding - Billede af træer

Foto: Naturstyrelsen

Brochure over Harte Skov

Man har ved tilplantningen af Harte Skov, haft chancen for at plante efter alle kunstens regler, så der er i skoven plantet mange forskellige træer og buske. Sammensætningen gør, at skoven er mere modstandsdygtig overfor vindpåvirkning og sygdomme, den har derfor et mere stabilt økosystem. Mangfoldigheden i plantevalget gør også skoven mere spændende at færdes i.

I Harte Skov er der forskellige afmærkede ruter af varierende længde, og der er mulighed for parkering i den nordlige og sydlige ende af skoven samt på Harte motorvejsrasteplads og ved Landbomuseet.

I Harte Skov er der enkelte steder opsat borde og bænke, hvor den medbragte mad og drikke kan nydes. Yderligere er der i den ene ende af skoven en hundeskov, hvor hunden kan løbe rundt uden snor. 

I skoven ligger også en teltplads, som er placeret i kanten af Harte Skov med udsigt ud over Vester Nebel Ådal. Ved teltpladsen er der plads til to små telte og mulighed for bål. Pladsen kan ikke bookes, men er gratis at benytte. Pladsen ligger i forbindelse med et stiforløb. Der er adgang til vand og offentlige toiletter ved Landbomuseet fra påske til efterårsferien.

Find her praktiske informationer om Harte Skov.

Hoteller i nærheden af Harte Skov - Skov lidt udenfor Kolding

 • Tyrstrup Kro

  18,09 km

  Tyrstrup Kro ligger idyllisk ved mark og skov nogle få kilometer uden for honningkagebyen Christiansfeld. Her har den ligget i hvert fald i 350 år, men i de senere år er der gjort et stort arbejde for at gennemrestaurere den gamle kro og samtidig gøre den til et anerkendt spisested i international klasse.

  Læs mere : Tyrstrup Kro
 • Hotel Fredericia - SDH Partner Hotel

  22,41 km

  Få en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige på restauranten Ryes, og kombiner dit ophold på Hotel Fredericia med den betagende natur og en rigdom af kulturoplevelser og aktiviteter.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Fredericia - SDH Partner Hotel
 • ToRVehallerne- SDH Partner Hotel

  23,14 km

  Dette fremragende hotel byder på enestående gastronomi og tilbyder en høj standard af service til sine gæster. Med sin centrale beliggenhed kan du nyde alle byens faciliteter og nemt udforske de forskellige muligheder uden at skulle bruge en bil.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : ToRVehallerne- SDH Partner Hotel
 • Hotel Hedegaarden

  25,77 km

  Et familiehotel, der tilbyder alt fra den traditionelle danske madskat til nye anderledes smagsoplevelser – alt efter hvad du kan inspireres til. Hotellet har fokus på den gode mad med de bedste råvarer, at tingene bare fungerer og en uhøjtidelig atmosfære. Hotellet ligger på toppen af Vejle.

  Læs mere : Hotel Hedegaarden
 • Hotel Svanen Billund

  28,6 km

  Hotel Svanen i Billund er noget så usædvanligt som et firestjernet designhotel, hvor børnene også er meget velkomne. Overalt er der kælet for detaljerne – på de unikt designede værelser, i den hyggelige lounge og i restauranten ”No8”. Alle gæster skal have en oplevelse så tæt på det sublime som muligt.

  Læs mere : Hotel Svanen Billund
 • Refborg Hotel Billund

  29,33 km

  Refborg Hotel Billund byder velkommen til LEGOLAND®-gæster og alle andre, som vil drage fordel af den fine beliggenhed i forhold til attraktioner og aktiviteter. Der er både underholdning for børn og voksne i området, så spørgsmålet er bare, hvad dit ophold skal bruges til.

  Læs mere : Refborg Hotel Billund
 • Hotel Hovborg Kro

  29,98 km

  Hotel Hovborg Kro er kendt for sine lavloftede krostuer og sin prægtige jyske mad. Der har været kro her i mindst 250 år, og det stråtækte stuehus, der blev opført i 1790, er pietetsfuldt bevaret. Uden at ødelægge atmosfæren er det lykkedes at ”indbygge” de moderne faciliteter, som nutidens gæster sætter pris på.

  Læs mere : Hotel Hovborg Kro
 • Hotel Vejlefjord

  30,01 km

  Hotel Vejlefjord kaldes ofte ”slottet i skoven” på grund af den smukke placering i bøgeskoven lige ned til fjorden. Hotellets kur- og wellnessfaciliteter og De Termiske Bade er enestående og tåler sammenligning med de bedste i Nordeuropa. Nyd de oprindelig kurveje, der indbyder til smukke naturoplevelser og frisk luft.

  Læs mere : Hotel Vejlefjord
 • Gram Slotskro

  32,39 km

  I smukke og naturskønne omgivelser ligger Gram Slotskro. Her kan du rigtig mærke historiens vingesus. Den fantastiske placering ved Gram Sø og Gram Slot, er de perfekte rammer for et afslappet ophold med god mad baseret på årstidens friske råvarer. I dag er det 4. generation af familien Schrøder, som driver kroen.

  Læs mere : Gram Slotskro
 • Hotel Hedemarken

  37,69 km

  Tættere på Jyllands hjerte kommer du næppe: Hotellet ligger ved gode golfbaner, LEGOLAND®, Givskud Zoo, har en skøn å i baghaven med laks, og moderne faciliteter, der matcher både den erhvervsrejsende og weekendparret på tur. Du vil opleve kvalitet i højsædet.

  Læs mere : Hotel Hedemarken