Jette Høgh - billedkunstner

Foto: Jette Høgh

jette-høgh-rudkøbing

Foto: Jette Høgh

jette-høgh-rudkøbing-2

Lyset og underjordiske væsner

”Mine nordiske rødder har gjort mig fascineret af lyset, af elverfolk og de underjordiske væsner. De er spændende, når de dukker op i mine landskaber. Pludselig er de der, og jeg rives med, får dem komponeret ind i mit billedunivers” fortæller Jette Høgh om hendes billedunivers.

Naturen som inspiration

Jette Høgh har boet på Langeland i over 30 år og det er netop også den langelandske natur og det omkransede hav, der ofte er at finde i hendes motiver.

”Jeg er bange for havet, de voldsomme energier det har og de dybe hemmeligheder i de mange blå farver. Det fascinerer mig. Akvarelblokken og fotoapparater er følgesvende til mine oliebilleder på lærred. Det giver mig stor frihed at male min egen verden, som jeg helst vil se den. De rene blå, turkise og grønne nuancer er positive for mig. “Jette, træer er da ikke blå”, sagde min søster engang. Svaret er at alt kan lade sig gøre i maleriet.”

Biografi

Jette Høgh er født i Island i 1948. Som maler er hun autodidakt, men er uddannet lærer med billedkunst som linjefag og har malet i forskellige atelier i KBH.”Siden jeg kunne holde på en blyant, har jeg tegnet. Alt mellem himmel og jord. Som 16 årlig fik jeg en malerkasse af min far, og det satte gang i min verden med farver.” fortæller hun. Tegning og maleri har således altid være en del af Jettes liv

Hoteller i nærheden af Jette Høgh - billedkunstner

 • Hotel Faaborg Fjord Spa Konference

  32,39 km

  På Hotel Faaborg Fjord Spa & Konference er der tid til afslapning, luksus, frihed, kvalitetstid, kærlighed, hygge, sjov og gastronomiske eventyr. Her får du uforglemmelige øjeblikke, så du kan vende tilbage til hverdagen med gode minder og fornyet energi.

  Læs mere : Hotel Faaborg Fjord Spa Konference
 • Brobyværk Kro

  43,31 km

  Hvor landevejen mellem Odense og Faaborg krydser Odense Å, ligger Brobyværk Kro. Den idyllisk beliggende kro med åen i baghaven har århundredgamle traditioner for at tage godt imod gæster. Selvfølgelig er kroen gennem årene blevet moderniseret, men sjælen og hyggen er her stadig.

  Læs mere : Brobyværk Kro
 • Det Nye Bandholm Badehotel

  50,7 km

  Det nye Bandholm Badehotel giver dig ro til fordybelse, nærvær og smukke omgivelser. Gå på opdagelse i de smukke lokaler som er over 300 år gamle, men nyrenoverede med øje for detaljen samt smagfuld og komfortabel indretning.

  Læs mere : Det Nye Bandholm Badehotel
 • Hotel Knudsens Gaard

  53,09 km

  Hotel Knudsens Gaard i Odense lægger vægt på personlig service, høj kvalitet og en fredfyldt stemning. Den fulde opmærksomhed er på gæsterne, som skal kunne nyde et afslappet ophold i grønne omgivelser. Hotellets værelser har en hjemlig stemning og restauranten leverer fantastiske kulinariske oplevelser.

  Læs mere : Hotel Knudsens Gaard
 • Tornøes Hotel

  56,67 km

  Købstaden Kerteminde er indbegrebet af fynsk idyl med velbevarede små fiskerhuse og fine købmandsgårde. I hjertet af byen ligger Tornøes Hotel. Tornøes Hotel er atmosfære, charme, hygge, dejlige værelser, god mad og ikke mindst en fantastisk udsigt.

  Læs mere : Tornøes Hotel
 • Hotel 6400

  57,84 km

  På Hotel 6400 i Sønderborg lægges der vægt på det helt centrale ved at bo på hotel: en god seng og en gedigen, så vidt muligt økologisk morgenmad. Her har du en perfekt base, når du vil opleve Sønderjyllands mange seværdigheder og stifte bekendtskab med områdets særlige kultur og historie.

  Læs mere : Hotel 6400
 • Munkebo Kro

  58,28 km

  Mærk den hyggelige stemning på Munkebo Kro, der ligger lige ved vandet og med udsigt over Kertinge Nor. Her får du veltilberedte retter og kan tage på oplevelser i havnebyen Kerteminde og shopping i Fyns hovedstad Odense.

  Læs mere : Munkebo Kro
 • Hotel Sønderborg Strand - SDH Partner Hotel

  59,46 km

  Hotel Sønderborg Strand er perfekt placeret ved stranden og omgivet af naturskønne og historiske omgivelser, kun 250 meter fra centrum af Sønderborg.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Sønderborg Strand - SDH Partner Hotel
 • Frederik VI's Hotel

  60,9 km

  Frederik VI’s Hotel har en perfekt beliggenhed, hvis du vil udforske Odense by eller Fyn med de mange seværdigheder, som f.eks. H.C. Andersens Hus og Den Fynske Landsby. Hjemme på hotellet venter restaurant, sanserum og motionsrum. Udenfor finder du egen park og et fint stisystem, så du kan nyde den skønne natur.

  Læs mere : Frederik VI's Hotel
 • Fjelsted Skov Hotel & Konference

  72,72 km

  Velkommen til Fjelsted Skov Hotel og Konference - et unikt tilflugtssted midt i naturen. Vi tilbyder en eksklusiv oplevelse, hvor ro og charme forenes med moderne komfort, omgivet af den betagende Fjelsted Skov. Det ideelle sted for både forretningsrejsende og feriegæster.

  Læs mere : Fjelsted Skov Hotel & Konference