Knuthenborg Safaripark - Evolutionsmuseet

Foto: Knuthenborg Safaripark

Knuthenborg Safaripark - Evolutionsmuseet

Foto: Knuthenborg Safaripark

Knuthenborg Safaripark - Evolutionsmuseet

Foto: Knuthenborg Safaripark

Knuthenborg Safaripark - Evolutionsmuseet

Evolutionsmuseet er et imponerende museum beliggende i Knuthenborg Safaripark, hvor du kan opleve sensationelle fund af store fortidsskeletter. Museet inviterer dig på en 300 millioner års rejse, hvor du får indsigt i evolutionshistorien på en helt ny og interaktiv måde.

Udstillingen kombinerer lys- og lydkunst med et sensationelt duftunivers, hvor du kan lugte alt fra blodige og ækle dufte til jordslåede og sumpede lugte. Denne multisensoriske tilgang giver historiefortællingen en ny dimension og gør besøget til en helt anderledes oplevelse.

Træd ind i dinosaurernes verden, hvor du kan beundre nogle af verdens største og mest velbevarede dinosaur-skeletter, inklusiv den berømte Allosaurus ved navn Big Joe. Big Joe, der er det bedst bevarede eksemplar nogensinde fundet, var en frygtet rovdinosaur, der dominerede sit økosystem. Hans skelet, som er mere end 95% intakt, vidner om den majestætiske størrelse og kraft disse forhistoriske dyr havde.

Besøg også de imponerende istidskæmper og de spøjst udseende permtidsdyr. Museet præsenterer over 30 spektakulære skeletter, som giver et enestående indblik i Jordens dyrelivshistorie.

Uanset om du stor eller lille, er historisk interesseret, naturvidenskabeligt nysgerrig, eller bare elsker en god oplevelse, så vil museet uden tvivl efterlade dig med en uforglemmelig oplevelse.

Hoteller i nærheden af Knuthenborg Safaripark - Evolutionsmuseet

 • Det Nye Bandholm Badehotel

  3,29 km

  Det nye Bandholm Badehotel giver dig ro til fordybelse, nærvær og smukke omgivelser. Gå på opdagelse i de smukke lokaler som er over 300 år gamle, men nyrenoverede med øje for detaljen samt smagfuld og komfortabel indretning.

  Læs mere : Det Nye Bandholm Badehotel
 • Hotel Falster

  24,74 km

  Hotel Falster er et hjemligt hotel, der siden starten i 1986 har været familiedrevent. Det betyder, at gæsterne ikke blot føler sig velkomne; de føler sig hjemme. Hotellet ligger i Nykøbing, der er hovedbyen på Falster. Her har du et oplagt udgangspunkt for en ferie eller et weekendophold på Sydhavsøerne.

  Læs mere : Hotel Falster
 • Hotel Faaborg Fjord Spa Konference

  84,16 km

  På Hotel Faaborg Fjord Spa & Konference er der tid til afslapning, luksus, frihed, kvalitetstid, kærlighed, hygge, sjov og gastronomiske eventyr. Her får du uforglemmelige øjeblikke, så du kan vende tilbage til hverdagen med gode minder og fornyet energi.

  Læs mere : Hotel Faaborg Fjord Spa Konference
 • Tornøes Hotel

  89,1 km

  Købstaden Kerteminde er indbegrebet af fynsk idyl med velbevarede små fiskerhuse og fine købmandsgårde. I hjertet af byen ligger Tornøes Hotel. Tornøes Hotel er atmosfære, charme, hygge, dejlige værelser, god mad og ikke mindst en fantastisk udsigt.

  Læs mere : Tornøes Hotel
 • Brobyværk Kro

  91,97 km

  Hvor landevejen mellem Odense og Faaborg krydser Odense Å, ligger Brobyværk Kro. Den idyllisk beliggende kro med åen i baghaven har århundredgamle traditioner for at tage godt imod gæster. Selvfølgelig er kroen gennem årene blevet moderniseret, men sjælen og hyggen er her stadig.

  Læs mere : Brobyværk Kro
 • Munkebo Kro

  93,83 km

  Mærk den hyggelige stemning på Munkebo Kro, der ligger lige ved vandet og med udsigt over Kertinge Nor. Her får du veltilberedte retter og kan tage på oplevelser i havnebyen Kerteminde og shopping i Fyns hovedstad Odense.

  Læs mere : Munkebo Kro
 • Hotel Knudsens Gaard

  94,97 km

  Hotel Knudsens Gaard i Odense lægger vægt på personlig service, høj kvalitet og en fredfyldt stemning. Den fulde opmærksomhed er på gæsterne, som skal kunne nyde et afslappet ophold i grønne omgivelser. Hotellets værelser har en hjemlig stemning og restauranten leverer fantastiske kulinariske oplevelser.

  Læs mere : Hotel Knudsens Gaard
 • Frederik VI's Hotel

  104,45 km

  Frederik VI’s Hotel har en perfekt beliggenhed, hvis du vil udforske Odense by eller Fyn med de mange seværdigheder, som f.eks. H.C. Andersens Hus og Den Fynske Landsby. Hjemme på hotellet venter restaurant, sanserum og motionsrum. Udenfor finder du egen park og et fint stisystem, så du kan nyde den skønne natur.

  Læs mere : Frederik VI's Hotel
 • Taastrup Park Hotel

  106,96 km

  Taastrup Park Hotel er centralt placeret mellem Roskilde og København og tæt på motorvejen. Hotellet har egen gratis p-plads og ligger kun 2 min. gang fra Taastrups Station, restauranter og butikker. De komfortable værelser og den lækre morgenbuffet gør, at hotellet har mange glade stamgæster.

  Læs mere : Taastrup Park Hotel
 • Hotel 6400

  108,54 km

  På Hotel 6400 i Sønderborg lægges der vægt på det helt centrale ved at bo på hotel: en god seng og en gedigen, så vidt muligt økologisk morgenmad. Her har du en perfekt base, når du vil opleve Sønderjyllands mange seværdigheder og stifte bekendtskab med områdets særlige kultur og historie.

  Læs mere : Hotel 6400