Kunstnerhjemmet

Foto: Else Friis

Malerier og træarbejder af Else Friis og Jørn Anderson

Foto: Else Friis og Jørn Anderson

Trædrejer Jørn Anderson i gang med arbejdet

Foto: Else Friis og Jørn Anderson

Træfad med lækker mad, vin og kunst

Jørn og Else bor og arbejder på deres ejendom ved Bogense, hvor de samtidig går op i selvforsyning og dyrevelfærd. Noget der afspejler sig i det kunstneriske arbejde.

De byder indenfor i kunstnerhjemmet med deres værksteder og udstilling i de private stuer.

Else Friis

Malerierne er skabt med afsæt i natur og samspillet mellem mennesker og natur. Ofte med udgangspunkt i menneskets kommunikation og færden. Else arbejder primært med akryl på lærred, træ og papir, men ofte indarbejdes materialer som kul, touch og spray.

Jørn Anderson

Jørn arbejder i dansk træ som f.eks. birk, eg, bøg, kirsebær, ask og elm og han inspireres af naturens materialer, hvor det er det enkelte stykke træs struktur og styrke der er afgørende for hvad han beslutter sig for at skabe. Han skaber unikaprodukter af træ, han ofte selv har fældet.

I sommerhalvåret er der også mulighed for at hilse på de glade frilandsgrise.

Åbningstider

1. oktober-31. maj:

Åbent hver tirsdag kl. 10-17.

1. juni-30. september:

Åbent hver tirsdag og fredag kl. 10-17

Det er altid muligt at aftale et tidspunkt for besøg på et tidspunkt der passer dig på tlf. 20730955 og 26824788.

Øvrige åbningstider se kunstnerhjemmet.dk

Hoteller i nærheden af Kunstnerhjemmet

 • Fjelsted Skov Hotel & Konference

  12,87 km

  Velkommen til Fjelsted Skov Hotel og Konference - et unikt tilflugtssted midt i naturen. Vi tilbyder en eksklusiv oplevelse, hvor ro og charme forenes med moderne komfort, omgivet af den betagende Fjelsted Skov. Det ideelle sted for både forretningsrejsende og feriegæster.

  Læs mere : Fjelsted Skov Hotel & Konference
 • Frederik VI's Hotel

  18,7 km

  Frederik VI’s Hotel har en perfekt beliggenhed, hvis du vil udforske Odense by eller Fyn med de mange seværdigheder, som f.eks. H.C. Andersens Hus og Den Fynske Landsby. Hjemme på hotellet venter restaurant, sanserum og motionsrum. Udenfor finder du egen park og et fint stisystem, så du kan nyde den skønne natur.

  Læs mere : Frederik VI's Hotel
 • Hotel Fredericia - SDH Partner Hotel

  21,72 km

  Få en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige på restauranten Ryes, og kombiner dit ophold på Hotel Fredericia med den betagende natur og en rigdom af kulturoplevelser og aktiviteter.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Fredericia - SDH Partner Hotel
 • Hotel Vejlefjord

  24,33 km

  Hotel Vejlefjord kaldes ofte ”slottet i skoven” på grund af den smukke placering i bøgeskoven lige ned til fjorden. Hotellets kur- og wellnessfaciliteter og De Termiske Bade er enestående og tåler sammenligning med de bedste i Nordeuropa. Nyd de oprindelig kurveje, der indbyder til smukke naturoplevelser og frisk luft.

  Læs mere : Hotel Vejlefjord
 • Hotel Knudsens Gaard

  27,93 km

  Hotel Knudsens Gaard i Odense lægger vægt på personlig service, høj kvalitet og en fredfyldt stemning. Den fulde opmærksomhed er på gæsterne, som skal kunne nyde et afslappet ophold i grønne omgivelser. Hotellets værelser har en hjemlig stemning og restauranten leverer fantastiske kulinariske oplevelser.

  Læs mere : Hotel Knudsens Gaard
 • Munkebo Kro

  32,51 km

  Mærk den hyggelige stemning på Munkebo Kro, der ligger lige ved vandet og med udsigt over Kertinge Nor. Her får du veltilberedte retter og kan tage på oplevelser i havnebyen Kerteminde og shopping i Fyns hovedstad Odense.

  Læs mere : Munkebo Kro
 • Hotel Hedegaarden

  36,63 km

  Et familiehotel, der tilbyder alt fra den traditionelle danske madskat til nye anderledes smagsoplevelser – alt efter hvad du kan inspireres til. Hotellet har fokus på den gode mad med de bedste råvarer, at tingene bare fungerer og en uhøjtidelig atmosfære. Hotellet ligger på toppen af Vejle.

  Læs mere : Hotel Hedegaarden
 • Jørgensens Hotel

  37,28 km

  Med et ophold på Jørgensens Hotel kan du se frem til en oplevelse af historisk bevidsthed, kvalitet i hver detalje og personligt værtskab i centrum af Horsens.

  Læs mere : Jørgensens Hotel
 • Brobyværk Kro

  37,74 km

  Hvor landevejen mellem Odense og Faaborg krydser Odense Å, ligger Brobyværk Kro. Den idyllisk beliggende kro med åen i baghaven har århundredgamle traditioner for at tage godt imod gæster. Selvfølgelig er kroen gennem årene blevet moderniseret, men sjælen og hyggen er her stadig.

  Læs mere : Brobyværk Kro
 • ToRVehallerne- SDH Partner Hotel

  37,81 km

  Dette fremragende hotel byder på enestående gastronomi og tilbyder en høj standard af service til sine gæster. Med sin centrale beliggenhed kan du nyde alle byens faciliteter og nemt udforske de forskellige muligheder uden at skulle bruge en bil.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : ToRVehallerne- SDH Partner Hotel