Lotte Kibsgaard Keramik

Foto: Lotte Kibsgaard

coverfoto flere skåle

Foto: VisitLangeland

Lotte Kibsgaard soldaterurne og workshop

Foto: VisitLangeland

Lotte Kibsgaard front cover

Håndlavet keramik

Lotte er uddannet indenfor Design og Antropologi og er først begyndt at arbejde i keramik i 2018. Lotte laver større skulpturer og hun drejer krus, skåle og andet lækkert keramik. Keramikken er unika, og alle Lottes ting har et råt og anderledes udtryk. Alle glasurerne blander Lotte selv. Her kan du helt sikkert finde lige den ting du står og mangler. Lotte er altid hjemme så kig ud på halen, nyd havudsigten og besøg Lottes butik og værksted.  Alt 2. sortering står udenfor på gaden i Lottes store gadebod der er åben 24/7. Her sælges alt til meget billige penge.

Biografi

Lotte Kibsgaard flyttede fra  København til Langeland i 2020 med drømmen om et eget keramikværksted, som er blevet realiseret i den smukt beliggende bolig på Halevejen 19, Ristinge halvøen. Lotte Kibsgaard er multikunstner og har en lang fortid bag sig som Kostumier, Tekstildesigner og Billedkunstner i København.

Besøg Lotte Keramik

Du er velkommen til at besøge værkstedet og se Lottes keramik og tekstil designs. Desuden kan du besøge Lottes populære gadebod der har åbent 24/7.

Her kan du købe 2. sorteringskeramik til meget billige penge. Mangler du overnatning kan du overnatte i Lottes B&B.

Hoteller i nærheden af Lotte Kibsgaard Keramik

 • Hotel Faaborg Fjord Spa Konference

  36,33 km

  På Hotel Faaborg Fjord Spa & Konference er der tid til afslapning, luksus, frihed, kvalitetstid, kærlighed, hygge, sjov og gastronomiske eventyr. Her får du uforglemmelige øjeblikke, så du kan vende tilbage til hverdagen med gode minder og fornyet energi.

  Læs mere : Hotel Faaborg Fjord Spa Konference
 • Brobyværk Kro

  50,36 km

  Hvor landevejen mellem Odense og Faaborg krydser Odense Å, ligger Brobyværk Kro. Den idyllisk beliggende kro med åen i baghaven har århundredgamle traditioner for at tage godt imod gæster. Selvfølgelig er kroen gennem årene blevet moderniseret, men sjælen og hyggen er her stadig.

  Læs mere : Brobyværk Kro
 • Hotel 6400

  52,81 km

  På Hotel 6400 i Sønderborg lægges der vægt på det helt centrale ved at bo på hotel: en god seng og en gedigen, så vidt muligt økologisk morgenmad. Her har du en perfekt base, når du vil opleve Sønderjyllands mange seværdigheder og stifte bekendtskab med områdets særlige kultur og historie.

  Læs mere : Hotel 6400
 • Hotel Sønderborg Strand - SDH Partner Hotel

  54,52 km

  Hotel Sønderborg Strand er perfekt placeret ved stranden og omgivet af naturskønne og historiske omgivelser, kun 250 meter fra centrum af Sønderborg.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Sønderborg Strand - SDH Partner Hotel
 • Det Nye Bandholm Badehotel

  55 km

  Det nye Bandholm Badehotel giver dig ro til fordybelse, nærvær og smukke omgivelser. Gå på opdagelse i de smukke lokaler som er over 300 år gamle, men nyrenoverede med øje for detaljen samt smagfuld og komfortabel indretning.

  Læs mere : Det Nye Bandholm Badehotel
 • Hotel Knudsens Gaard

  63,16 km

  Hotel Knudsens Gaard i Odense lægger vægt på personlig service, høj kvalitet og en fredfyldt stemning. Den fulde opmærksomhed er på gæsterne, som skal kunne nyde et afslappet ophold i grønne omgivelser. Hotellets værelser har en hjemlig stemning og restauranten leverer fantastiske kulinariske oplevelser.

  Læs mere : Hotel Knudsens Gaard
 • Tornøes Hotel

  68,95 km

  Købstaden Kerteminde er indbegrebet af fynsk idyl med velbevarede små fiskerhuse og fine købmandsgårde. I hjertet af byen ligger Tornøes Hotel. Tornøes Hotel er atmosfære, charme, hygge, dejlige værelser, god mad og ikke mindst en fantastisk udsigt.

  Læs mere : Tornøes Hotel
 • Benniksgaard Hotel

  69,24 km

  Beliggenheden på det højeste punkt ved Flensborg Fjord fås ikke smukkere, og nærmeste nabo er Benniksgaard Golfbane. Den gamle slægtsgård har gennemgået en fuldstændig og meget smagfuld renovering i rustik stil. Med inspiration fra det sønderjyske køkken og med ingredienser fra de lokale leverandører, tilbereder kokkene menuen efter sæsonens bedste råvarer.

  Læs mere : Benniksgaard Hotel
 • Munkebo Kro

  69,92 km

  Mærk den hyggelige stemning på Munkebo Kro, der ligger lige ved vandet og med udsigt over Kertinge Nor. Her får du veltilberedte retter og kan tage på oplevelser i havnebyen Kerteminde og shopping i Fyns hovedstad Odense.

  Læs mere : Munkebo Kro
 • Frederik VI's Hotel

  69,97 km

  Frederik VI’s Hotel har en perfekt beliggenhed, hvis du vil udforske Odense by eller Fyn med de mange seværdigheder, som f.eks. H.C. Andersens Hus og Den Fynske Landsby. Hjemme på hotellet venter restaurant, sanserum og motionsrum. Udenfor finder du egen park og et fint stisystem, så du kan nyde den skønne natur.

  Læs mere : Frederik VI's Hotel