Louisiana Børnehus - Åbne værksteder i tre etager

Foto: Louisiana Museum of Modern Art

Louisiana Børnehus - Åbne værksteder i tre etager

Foto: Ann Jørgensen

Louisiana Børnehus - Åbne værksteder i tre etager

Foto: Ann Jørgensen

Louisiana Børnehus - Åbne værksteder i tre etager

Højt til loftet og plads til kreativitet

I Børnehusets åbne værksteder er der dygtige voksne til at hjælpe dig i gang og inspirere, så alle kan være med. Aktiviteterne tager altid udgangspunkt i museets aktuelle udstillinger eller samling. Bagefter kan I få en kop kakao i Louisiana Café, der har panoramaudsigt over Øresund.

Louisiana Børnehus er som resten af museet et arkitektonisk pletskud. Her er tre lyse og luftige etager med plads til at arbejde kreativt. I værkstederne står kunstformidlere klar til at tage imod, og de er eksperter i at undervise og facilitere i børnehøjde. Værkstederne er åbne tirsdag til søndag kl. 11.00 – 17.30.

Leg, udforsk og lær

I Børnehuset arbejdes der altid med aktiviteter, som tager udgangspunkt i aktuelle udstillinger eller Louisianas faste samling. Børn får mulighed for at udforske kunstneres og arkitekters udtryk og måder at arbejde på.

Det kan f.eks. være at forme et abstrakt dyr i ler, ligesom Max Ernst. Eller at lade malingen dryppe og flyde på papiret, for at afprøve Sam Francis’ arbejdsmetoder. Eller at lave små møbler med limpistol og pap, for at skabe sit eget miniunivers, ligesom Pipilotti Rist. Opgaverne er fantasifulde, legende og stimulerende.

Ved selv at få fingre i materialerne, samtidig med at inspirationen er lige ved hånden – eller øjet! – får børn et ligefremt og afslappet forhold til kunst, som kan være til glæde for dem resten af livet.

Se alle aktuelle værksteder i Børnehuset

Hvad skal du på søndag? Se her

Børn i alderen 4 – 16 år kan være med i Søndagsværksted på Louisiana. Her ser I den aktuelle udstilling og taler sammen om den, og går derefter i værkstedet og afprøver kunstnernes ideer, materialer og teknikker.
Det sker hver søndag kl. 11.30 – 13.00, med start i Børnehuset.

• 4 – 5-årige børn skal følges af en voksen
• Pris kr. 20,- inkl. materialer
• Tilmelding samme dag i Børnehuset
• Deltagerantal max. 16 børn

Altid sjove aktiviteter i skoleferierne

Når det er vinterferie, påskeferie eller efterårsferie er det altid et hit at besøge Børnehuset, for da er der ekstra mange sjove aktiviteter.

Følg med og læs mere om Børnehuset Louisiana 

Hoteller i nærheden af Louisiana Børnehus - Åbne værksteder i tre etager

 • Marienlyst Strandhotel

  9,3 km

  Marienlyst Strandhotel er et flot hotel helt ud til vandet og med lækre spafaciliteter. Derudover er restauranten Brasserie 1861, bar, lounge, strandspa, casino og store terrasser direkte ud til Øresund med privat strand også noget, hotellet er kendt for. Det ligger tæt på Kronborg Slot og Louisiana.

  Læs mere : Marienlyst Strandhotel
 • Hotel Hillerød - SDH Partner Hotel

  16,22 km

  Hotellet er omgivet af imponerende skove, smukke søer og sportsruter, der giver dig en naturskøn oplevelse. Byen og naturen har været en kilde til inspiration for hotellet, der har skabt en charmerende lille landsby med sine snoede alléer, frodige planter og en indbydende atmosfære.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Hillerød - SDH Partner Hotel
 • Hotel Gilleleje Strand

  22,83 km

  Hotel Gilleleje Strand er et traditionsrigt badehotel fra 1896, som i dag er totalt nyrenoveret. Hotellets 25 værelser er forskellige, men fælles for dem er den pragtfulde beliggenhed: Du bor midt i Gilleleje – og samtidig kun et stenkast fra fiskerihavnens maritime atmosfære og byens yndede badestrand.

  Læs mere : Hotel Gilleleje Strand
 • Skovshoved Hotel

  23,62 km

  Det hyggelige familiedrevet badehotel, der er blevet kåret til et af verdens mest ”hippe” hoteller, er elsket af gæster fra hele verden. De kommer for at nyde den smukke beliggenhed, udsigten over Øresund og naturligvis den gode mad, samtidig med at hovedstadens mange oplevelser er inden for behagelig rækkevidde.

  Læs mere : Skovshoved Hotel
 • Skjalm Hvide Hotel

  28,07 km

  Skjalm Hvide Hotel ligger centralt i Nordsjælland. Som gæst er du tæt på seværdigheder i både København og Nordsjælland, hotellet er et ideelt udgangspunkt for udflugter og gode oplevelser. De dejlige omgivelser og nyrenoverede, smagfulde værelser indbyder til afslapning og her er rig mulighed for at lade op.

  Læs mere : Skjalm Hvide Hotel
 • The Huxley Copenhagen - SDH Partner Hotel

  32,58 km

  Hotellet er et luksuriøst tilbud i hjertet af København, der giver dig mulighed for trygt at overnatte, mens du udforsker den pulserende by.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : The Huxley Copenhagen - SDH Partner Hotel
 • Hotel Astoria - SDH Partner Hotel

  32,93 km

  Hvis du ønsker en central beliggenhed i hjertet af København, kan du med tryghed vælge at overnatte på Hotel Astoria. Hotellet ligger kun få minutters gang fra attraktioner som Tivoli, fremragende restauranter, hyggelige caféer, Strøget og mange andre fantastiske oplevelser.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Astoria - SDH Partner Hotel
 • Hotel Hebron - SDH Partner Hotel

  33 km

  Dette centralt beliggende hotel i København ligger kun få minutter fra den smukke Tivoli forlystelsespark og "Strøget", der er Europas længste gågade.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Hebron - SDH Partner Hotel
 • Absalon Hotel

  33,15 km

  Et unikt, moderne og klassisk hotel på Vesterbro midt i København. De dejlige værelser er indrettet med det internationale designmærke Designers Guild. Nye og smukt indrettede badeværelser. Slap af og planlæg din dag i den hyggelige lobby lounge og nyd forfriskninger fra Absalon Bar.

  Læs mere : Absalon Hotel
 • Taastrup Park Hotel

  38,2 km

  Taastrup Park Hotel er centralt placeret mellem Roskilde og København og tæt på motorvejen. Hotellet har egen gratis p-plads og ligger kun 2 min. gang fra Taastrups Station, restauranter og butikker. De komfortable værelser og den lækre morgenbuffet gør, at hotellet har mange glade stamgæster.

  Læs mere : Taastrup Park Hotel