Naturpark Nakskov Fjord

Gå i historiens spor

Danmarks ø-rigeste Fjord
Nakskov Fjord er med sine 10 øer Danmarks ø-rigeste fjord og det i sig selv giver mange muligheder for variation i ture på fjorden.

Ud over de mange øer kan Nakskov Fjord byde på masser af smukke naturoplevelser. Der er etableret handikapvenlige broer på øerne. Både dyre- og planteliv er rigt repræsenteret, og der findes indtil flere sjældne arter. Mere om fjordens fauna og natur kan findes her. 

Postbåden
Tag med Postbåden på arbejde.
Den gamle postbåd sejler hele sommeren på fjorden, hvor der lægges til på flere af øerne. Der er en times ophold på Albuen. Postbåden har plads til 30 personer. Cykler og søde hunde medtages. Afgang fra Havnegade, Nakskov Havn, kl. 9.00. Der skal altid reserveres plads/billet på tlf. 25 88 82 36. Skipper Otto Paludan guider og fortæller historier under vejs. Læs mere her

Guidede ture
Året rundt arrangeres mange ture for grupper. Destinationerne er fjorden med øerne, Slotø, Vejlø, Enehøje eller Albuen eller forskellige spændende lokaliteter omkring fjorden. Vi anbefaler en tur med naturvejleder Klaus Bek Nielsen, der kan kontaktes på tlf. 20 63 92 09, e-mail: kbni@lolland.dk.
Naturvejlederen hjælper gerne med gode råd, bestiller skib og turen tilrettelægges præcis efter jeres ønsker.

Som eksempel kan en 5 timers tur på fjorden for 20-30 personer inkl. skib og naturvejledning koste fra 180-200 kr. pr. person. 

Oplev turen med smartphone app’en ”Det Naturlige Lolland”, som hentes i App Store / Google Play.

 

Opdateret af:
Visit Lolland-Falster info@visitlf.dk
Visit Lolland-Falster