Sonnerup Skov

Sonnerup Skov

Sonnerupvej

4500 Nykøbing Sj

Foto: VisitOdsherred

01-sonnerup-skov

Foto: VisitOdsherred

02-sonnerup-skov

Foto: VisitOdsherred

03-sonnerup-skov

Sonnerup Skov med de krogede, troldeagtige træer, hvis grene vokser krybende hen ad jorden, ligger helt ud til Kattegat på Odsherreds nordkyst. Skoven er en blanding af birk, eg, bøg og gamle nåletræer.

I forlængelse af skoven ligger en dejlig, ugeneret badestrand og en 3 km lang kystlinje, som indbyder til lystfiskeri af ørred, hornfisk, torsk, multe og havbars.

Skov mod alle odds
Skovens troldeagtige udseende, der især er tydeligt de første 50-100 meter fra kysten, skyldes de hårde betingelser for overhovedet at få skoven til at gro. Forvandlingen af en 290 hektar stor lynghede til den nuværende skov har kostet et ufatteligt slid og en indædt stædighed igennem 100 år, hvor tørke, sandflugt og salt fra Kattegat har slået spirende træer ihjel undervejs.

Udsat beliggenhed
Beliggenheden lige ud mod Kattegat gør, at skoven altid vil være sårbar over for naturens kræfter. De voldsomme storme, som ramte Danmark i 1999 og 2013, væltede mange af skovens træer, men i dag er Sonnerup Skov så veletableret, at nye frø er i stand til at vokse op helt af sig selv.

Læs mere om Sonnerup Skov hos Naturstyrelsen

Hoteller i nærheden af Sonnerup Skov

 • Skjalm Hvide Hotel

  40,38 km

  Skjalm Hvide Hotel ligger centralt i Nordsjælland. Som gæst er du tæt på seværdigheder i både København og Nordsjælland, hotellet er et ideelt udgangspunkt for udflugter og gode oplevelser. De dejlige omgivelser og nyrenoverede, smagfulde værelser indbyder til afslapning og her er rig mulighed for at lade op.

  Læs mere : Skjalm Hvide Hotel
 • Hotel Hillerød - SDH Partner Hotel

  46,59 km

  Hotellet er omgivet af imponerende skove, smukke søer og sportsruter, der giver dig en naturskøn oplevelse. Byen og naturen har været en kilde til inspiration for hotellet, der har skabt en charmerende lille landsby med sine snoede alléer, frodige planter og en indbydende atmosfære.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Hillerød - SDH Partner Hotel
 • Hotel Gilleleje Strand

  51,17 km

  Hotel Gilleleje Strand er et traditionsrigt badehotel fra 1896, som i dag er totalt nyrenoveret. Hotellets 25 værelser er forskellige, men fælles for dem er den pragtfulde beliggenhed: Du bor midt i Gilleleje – og samtidig kun et stenkast fra fiskerihavnens maritime atmosfære og byens yndede badestrand.

  Læs mere : Hotel Gilleleje Strand
 • Taastrup Park Hotel

  56,91 km

  Taastrup Park Hotel er centralt placeret mellem Roskilde og København og tæt på motorvejen. Hotellet har egen gratis p-plads og ligger kun 2 min. gang fra Taastrups Station, restauranter og butikker. De komfortable værelser og den lækre morgenbuffet gør, at hotellet har mange glade stamgæster.

  Læs mere : Taastrup Park Hotel
 • Marienlyst Strandhotel

  66,57 km

  Marienlyst Strandhotel er et flot hotel helt ud til vandet og med lækre spafaciliteter. Derudover er restauranten Brasserie 1861, bar, lounge, strandspa, casino og store terrasser direkte ud til Øresund med privat strand også noget, hotellet er kendt for. Det ligger tæt på Kronborg Slot og Louisiana.

  Læs mere : Marienlyst Strandhotel
 • Skovshoved Hotel

  68,5 km

  Det hyggelige familiedrevet badehotel, der er blevet kåret til et af verdens mest ”hippe” hoteller, er elsket af gæster fra hele verden. De kommer for at nyde den smukke beliggenhed, udsigten over Øresund og naturligvis den gode mad, samtidig med at hovedstadens mange oplevelser er inden for behagelig rækkevidde.

  Læs mere : Skovshoved Hotel
 • Hotel Hebron - SDH Partner Hotel

  69,97 km

  Dette centralt beliggende hotel i København ligger kun få minutter fra den smukke Tivoli forlystelsespark og "Strøget", der er Europas længste gågade.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Hebron - SDH Partner Hotel
 • Hotel Astoria - SDH Partner Hotel

  70,07 km

  Hvis du ønsker en central beliggenhed i hjertet af København, kan du med tryghed vælge at overnatte på Hotel Astoria. Hotellet ligger kun få minutters gang fra attraktioner som Tivoli, fremragende restauranter, hyggelige caféer, Strøget og mange andre fantastiske oplevelser.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Astoria - SDH Partner Hotel
 • Absalon Hotel

  70,16 km

  Et unikt, moderne og klassisk hotel på Vesterbro midt i København. De dejlige værelser er indrettet med det internationale designmærke Designers Guild. Nye og smukt indrettede badeværelser. Slap af og planlæg din dag i den hyggelige lobby lounge og nyd forfriskninger fra Absalon Bar.

  Læs mere : Absalon Hotel
 • The Huxley Copenhagen - SDH Partner Hotel

  71,36 km

  Hotellet er et luksuriøst tilbud i hjertet af København, der giver dig mulighed for trygt at overnatte, mens du udforsker den pulserende by.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : The Huxley Copenhagen - SDH Partner Hotel