Unikt fugleliv

Foto: Klaus Bek Nielsen

Modtaget pr. mail 30.10.20 fra Klaus Bek Nielsen, Naturvejleder, Lollands Kommune (TLS)

Billedet skal fotokrediteres og må bruges i al markedsføring - både digitalt og til tryk.

Foto: Klaus Bek Nielsen

Modtaget pr. mail 30.10.20 fra Klaus Bek Nielsen, Naturvejleder, Lollands Kommune (TLS)

Billedet skal fotokrediteres og må bruges i al markedsføring - både digitalt og til tryk.

Foto: Klaus Bek Nielsen

Modtaget pr. mail 30.10.20 fra Klaus Bek Nielsen, Naturvejleder, Lollands Kommune (TLS)

Billedet skal fotokrediteres og må bruges i al markedsføring - både digitalt og til tryk.

Naturpark Maribosøerne ligger i et storslået herregårdslandskab, omkranset af marker, eng-, mose- og skovarealer. For fugle- og naturinteresserede er der mulighed for store oplevelser.

Oplev fiskeørne eller de imponerende havørne, som ellers er kendt for at være kræsne, når de vælger bopæl. Havørnen genindvandrede til Danmark ved Maribosøerne som ynglefugl i 1995 efter at have været væk i 100 år, og den kan nu ses i området hele året rundt, mens fiskeørnene kun er der mellem april og september.

Se blandt andet også masser af grågæs, taffelænder og alle fire danske arter af lappedykkere i området. Lappedykkerne holder til i alle Maribosøerne, og der er gode muligheder for at se nogle af dem langs søernes rørskove.

De mange ruter rundt om søerne indbyder til at opleve naturen både til lands og til vands – fx på cykel, i kajak eller med Turbåden Anemonen (maj - september).

Find områdets ruter i Naturlandets app her.

Få inspiration til flere unikke naturoplevelser på Sydhavsøerne her.

Hoteller i nærheden af Unikt fugleliv

 • Det Nye Bandholm Badehotel

  11,43 km

  Det nye Bandholm Badehotel giver dig ro til fordybelse, nærvær og smukke omgivelser. Gå på opdagelse i de smukke lokaler som er over 300 år gamle, men nyrenoverede med øje for detaljen samt smagfuld og komfortabel indretning.

  Læs mere : Det Nye Bandholm Badehotel
 • Hotel Falster

  20,92 km

  Hotel Falster er et hjemligt hotel, der siden starten i 1986 har været familiedrevent. Det betyder, at gæsterne ikke blot føler sig velkomne; de føler sig hjemme. Hotellet ligger i Nykøbing, der er hovedbyen på Falster. Her har du et oplagt udgangspunkt for en ferie eller et weekendophold på Sydhavsøerne.

  Læs mere : Hotel Falster
 • Hotel Faaborg Fjord Spa Konference

  90,68 km

  På Hotel Faaborg Fjord Spa & Konference er der tid til afslapning, luksus, frihed, kvalitetstid, kærlighed, hygge, sjov og gastronomiske eventyr. Her får du uforglemmelige øjeblikke, så du kan vende tilbage til hverdagen med gode minder og fornyet energi.

  Læs mere : Hotel Faaborg Fjord Spa Konference
 • Tornøes Hotel

  97,24 km

  Købstaden Kerteminde er indbegrebet af fynsk idyl med velbevarede små fiskerhuse og fine købmandsgårde. I hjertet af byen ligger Tornøes Hotel. Tornøes Hotel er atmosfære, charme, hygge, dejlige værelser, god mad og ikke mindst en fantastisk udsigt.

  Læs mere : Tornøes Hotel
 • Brobyværk Kro

  99,17 km

  Hvor landevejen mellem Odense og Faaborg krydser Odense Å, ligger Brobyværk Kro. Den idyllisk beliggende kro med åen i baghaven har århundredgamle traditioner for at tage godt imod gæster. Selvfølgelig er kroen gennem årene blevet moderniseret, men sjælen og hyggen er her stadig.

  Læs mere : Brobyværk Kro
 • Munkebo Kro

  101,91 km

  Mærk den hyggelige stemning på Munkebo Kro, der ligger lige ved vandet og med udsigt over Kertinge Nor. Her får du veltilberedte retter og kan tage på oplevelser i havnebyen Kerteminde og shopping i Fyns hovedstad Odense.

  Læs mere : Munkebo Kro
 • Hotel Knudsens Gaard

  102,79 km

  Hotel Knudsens Gaard i Odense lægger vægt på personlig service, høj kvalitet og en fredfyldt stemning. Den fulde opmærksomhed er på gæsterne, som skal kunne nyde et afslappet ophold i grønne omgivelser. Hotellets værelser har en hjemlig stemning og restauranten leverer fantastiske kulinariske oplevelser.

  Læs mere : Hotel Knudsens Gaard
 • Taastrup Park Hotel

  111,64 km

  Taastrup Park Hotel er centralt placeret mellem Roskilde og København og tæt på motorvejen. Hotellet har egen gratis p-plads og ligger kun 2 min. gang fra Taastrups Station, restauranter og butikker. De komfortable værelser og den lækre morgenbuffet gør, at hotellet har mange glade stamgæster.

  Læs mere : Taastrup Park Hotel
 • Frederik VI's Hotel

  112,21 km

  Frederik VI’s Hotel har en perfekt beliggenhed, hvis du vil udforske Odense by eller Fyn med de mange seværdigheder, som f.eks. H.C. Andersens Hus og Den Fynske Landsby. Hjemme på hotellet venter restaurant, sanserum og motionsrum. Udenfor finder du egen park og et fint stisystem, så du kan nyde den skønne natur.

  Læs mere : Frederik VI's Hotel
 • Hotel 6400

  113,46 km

  På Hotel 6400 i Sønderborg lægges der vægt på det helt centrale ved at bo på hotel: en god seng og en gedigen, så vidt muligt økologisk morgenmad. Her har du en perfekt base, når du vil opleve Sønderjyllands mange seværdigheder og stifte bekendtskab med områdets særlige kultur og historie.

  Læs mere : Hotel 6400