Willumsens Museum

Foto: VisitFjordlandet, Frederikssund

Willumsens Museum_relief_1024x576

Foto: VisitFjordlandet, Frederikssund

Willumsens Museum_værker 2_1024x576

Foto: VisitFjordlandet, Frederikssund

Willumsens Museum_1024x576

Oplev maleri, skulptur og keramik af J.F. Willumsen samt spændende nutidskunstere.

J.F. Willumsen bevæger sig inden for naturalisme, symbolisme og ekspressionisme, og må med sine stærke og udtryksfulde farver siges at have sin helt egen stil. Han beskæftigede sig med stort set alle kunstmedier, både maleri, skulptur, keramik, grafik, fotografi og arkitektur, og hans sans for farver, former og fortællinger løber som en rød tråd gennem alle hans værker.

Willumsens Museum er for alle aldre

Museet er en farveeksplosion i alle regnbuens farver – lige til at stimulere sanserne hos både børn og voksne. På museet får børnene et positivt møde med kunstens verden, blandt andet gennem familiesøndage, kreaevents og udstillinger for børn. Gå helt tæt på de mange værker sammen med børnene og undersøg, hvilke materialer der er brugt, hvordan de er brugt, og hvordan de adskiller sig fra hinanden.

Faste udstillinger og særudstillinger

Museet blev indviet i 1957 på baggrund af et gavebrev fra J.F. Willumsen selv, og gaven omfattende både hans egne værker indenfor maleri, skulptur og keramik og hans store, private kunstsamling, Gamle Samling.

Willumsens værker samt et udvalg af ældre værker fra hans private samling udgør de faste udstillinger på Willumsens Museum.

Museet har desuden en lang tradition for spændende særudstillinger, hvor nutidige kunstnere indenfor maleri, skulptur og keramik inviteres til at gå i dialog med Willumsen og hans kunst. 

Hoteller i nærheden af Willumsens Museum

 • Skjalm Hvide Hotel

  7,38 km

  Skjalm Hvide Hotel ligger centralt i Nordsjælland. Som gæst er du tæt på seværdigheder i både København og Nordsjælland, hotellet er et ideelt udgangspunkt for udflugter og gode oplevelser. De dejlige omgivelser og nyrenoverede, smagfulde værelser indbyder til afslapning og her er rig mulighed for at lade op.

  Læs mere : Skjalm Hvide Hotel
 • Hotel Hillerød - SDH Partner Hotel

  17,54 km

  Hotellet er omgivet af imponerende skove, smukke søer og sportsruter, der giver dig en naturskøn oplevelse. Byen og naturen har været en kilde til inspiration for hotellet, der har skabt en charmerende lille landsby med sine snoede alléer, frodige planter og en indbydende atmosfære.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Hillerød - SDH Partner Hotel
 • Taastrup Park Hotel

  26,44 km

  Taastrup Park Hotel er centralt placeret mellem Roskilde og København og tæt på motorvejen. Hotellet har egen gratis p-plads og ligger kun 2 min. gang fra Taastrups Station, restauranter og butikker. De komfortable værelser og den lækre morgenbuffet gør, at hotellet har mange glade stamgæster.

  Læs mere : Taastrup Park Hotel
 • Hotel Gilleleje Strand

  35,06 km

  Hotel Gilleleje Strand er et traditionsrigt badehotel fra 1896, som i dag er totalt nyrenoveret. Hotellets 25 værelser er forskellige, men fælles for dem er den pragtfulde beliggenhed: Du bor midt i Gilleleje – og samtidig kun et stenkast fra fiskerihavnens maritime atmosfære og byens yndede badestrand.

  Læs mere : Hotel Gilleleje Strand
 • Skovshoved Hotel

  35,49 km

  Det hyggelige familiedrevet badehotel, der er blevet kåret til et af verdens mest ”hippe” hoteller, er elsket af gæster fra hele verden. De kommer for at nyde den smukke beliggenhed, udsigten over Øresund og naturligvis den gode mad, samtidig med at hovedstadens mange oplevelser er inden for behagelig rækkevidde.

  Læs mere : Skovshoved Hotel
 • Hotel Hebron - SDH Partner Hotel

  37,26 km

  Dette centralt beliggende hotel i København ligger kun få minutter fra den smukke Tivoli forlystelsespark og "Strøget", der er Europas længste gågade.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Hebron - SDH Partner Hotel
 • Hotel Astoria - SDH Partner Hotel

  37,35 km

  Hvis du ønsker en central beliggenhed i hjertet af København, kan du med tryghed vælge at overnatte på Hotel Astoria. Hotellet ligger kun få minutters gang fra attraktioner som Tivoli, fremragende restauranter, hyggelige caféer, Strøget og mange andre fantastiske oplevelser.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Astoria - SDH Partner Hotel
 • Absalon Hotel

  37,46 km

  Et unikt, moderne og klassisk hotel på Vesterbro midt i København. De dejlige værelser er indrettet med det internationale designmærke Designers Guild. Nye og smukt indrettede badeværelser. Slap af og planlæg din dag i den hyggelige lobby lounge og nyd forfriskninger fra Absalon Bar.

  Læs mere : Absalon Hotel
 • The Huxley Copenhagen - SDH Partner Hotel

  38,54 km

  Hotellet er et luksuriøst tilbud i hjertet af København, der giver dig mulighed for trygt at overnatte, mens du udforsker den pulserende by.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : The Huxley Copenhagen - SDH Partner Hotel
 • Marienlyst Strandhotel

  41,08 km

  Marienlyst Strandhotel er et flot hotel helt ud til vandet og med lækre spafaciliteter. Derudover er restauranten Brasserie 1861, bar, lounge, strandspa, casino og store terrasser direkte ud til Øresund med privat strand også noget, hotellet er kendt for. Det ligger tæt på Kronborg Slot og Louisiana.

  Læs mere : Marienlyst Strandhotel