Bakken

Gå i historiens spor

I Dyrehaven nord for København, blandt hestevogne og dådyr, ligger verdens ældste forlystelsespark, Bakken.

Der er garanti for en dag spækket med masser af oplevelser, hvis du tager hele familien med til den kendte forlystelsespark, Bakken, som ligger midt i Dyrehaven. Her kan I suse afsted i den nostalgiske trærutschebane, der ligger i hjertet af Bakken eller prøve nogle af de nyeste og vilde forlystelser, der er kommet til de seneste år.
Noget helt særligt ved Bakken er, at der året rundt er gratis entré. Derudover er alle koncerter og events på Bakkens Friluftsscene gratis, hvor der både er store søndagskoncerter, Comedy, koncerter med tema-musik, børneunderholdning og meget mere.


Bakkens populære Pjerrot optræder også hver dag foran sit lille grønne hus til stor begejstring for både børn og voksne. De mange spilboder på Bakken giver anledning til kamp til stregen blandt familie og venner, hvor I en gang for alle kan finde ud af, hvem der har det skarpeste boldøje.

Når sulten melder sig, ligger hyggelige cafeer og restauranter spredt rundt i Bakkens gader og stræder, hvor der med garanti er noget for enhver smag.
Siger man Bakken, siger man også Cirkusrevy og Bakkens Hvile. Begge steder vil uden tvivl byde på en uforglemmelig aften med højt humør, gode sange og skarpe replikker.
Her kan et besøg på en af de mange stemningsfyldte beværtninger på Bakken også kombineres, der byder på live-musik og underholdning flere gange om ugen.

Bakken er både stedet, som rummer de hyggelige familieudflugter, blå mandage, børnefødselsdage, polterabender, sommerfester, firmafester, julefrokoster og meget mere.
Og netop julefrokoster er blevet et stort hit, siden Bakken også kunne præsentere både Efterår og Jul på Bakken.

I efterårsferien inviteres indenfor til både høstfest og uhyggelig halloween i Rædselsskoven, hvor levende væsener spøger. Den store halmballelabyrint foran Friluftsscenen er et hit blandt børnene, og det samme gælder for den daglige børneunderholdning på Friluftsscenen.

Til jul kan du gå på opdagelse i Bakkens hyggelige julemarked, opleve Danmarks højeste mistelten, nyde årets julefrokost på en af de mange pyntede restauranter og opleve de tusindvis af lys, der lyser den smukke Dyrehave op og gør det hele Bakken til et glimtende juleeventyr.

Opdateret af:
Wonderful Copenhagen redaktion@woco.dk
Wonderful Copenhagen