Faksinge Skov

Faksinge Skov

Evensølundvej

4720 Præstø

Foto: Visit Sydsjælland & Møn

Faksinge skov

Foto: Visit Sydsjælland & Møn

Faksinge skov

Foto: Visit Sydsjælland & Møn

Faksinge skov

Faksinge Skov er en lille skov der både ejes af Engelholm Gods og Naturstyrelsen. 

Den nordlige del, der ejes af naturstyrelsen, byder på mange sjove aktivitetsmuligheder såsom motionsruter. Det er også muligt at overnatte i shelter med mulighed for at tænde bål, lave mad og øve balance på de væltede træstammer og opstillede stubbe. Der findes også et muldtoilet på pladsen. 

I samarbejde med Bosei Idrætshøjskole, Præst Cykelklub og Engelholm Gods er der blevet etableret et meget populært mountainbikespor i den del af skoven, der er ejet af Engelholm Gods.

Du kan læse mere om Faksinge Skov her

Faksinge skov er offentlig skov 

Hoteller i nærheden af Faksinge Skov

  • Hotel Falster

    39,87 km

    Hotel Falster er et hjemligt hotel, der siden starten i 1986 har været familiedrevent. Det betyder, at gæsterne ikke blot føler sig velkomne; de føler sig hjemme. Hotellet ligger i Nykøbing, der er hovedbyen på Falster. Her har du et oplagt udgangspunkt for en ferie eller et weekendophold på Sydhavsøerne.

    Læs mere : Hotel Falster
  • Det Nye Bandholm Badehotel

    46,58 km

    Det nye Bandholm Badehotel giver dig ro til fordybelse, nærvær og smukke omgivelser. Gå på opdagelse i de smukke lokaler som er over 300 år gamle, men nyrenoverede med øje for detaljen samt smagfuld og komfortabel indretning.

    Læs mere : Det Nye Bandholm Badehotel
  • Taastrup Park Hotel

    61,25 km

    Taastrup Park Hotel er centralt placeret mellem Roskilde og København og tæt på motorvejen. Hotellet har egen gratis p-plads og ligger kun 2 min. gang fra Taastrups Station, restauranter og butikker. De komfortable værelser og den lækre morgenbuffet gør, at hotellet har mange glade stamgæster.

    Læs mere : Taastrup Park Hotel
  • Plus Park Globetrotter Airport Hotel - SDH Partner Hotel

    69,12 km

    Park Globetrotter Copenhagen Airport - SDH Partner Hotel præsenterer en behagelig overnatningsmulighed for både forretningsrejsende og fritidsrejsende, beliggende i nærheden af Københavns Lufthavn og Amager Strand. Oplev moderne faciliteter, imødekommende service og nem adgang til offentlig transport, blot få minutters gang fra hotellet.

    Læs mere : Plus Park Globetrotter Airport Hotel - SDH Partner Hotel
  • Absalon Hotel

    69,81 km

    Et unikt, moderne og klassisk hotel på Vesterbro midt i København. De dejlige værelser er indrettet med det internationale designmærke Designers Guild. Nye og smukt indrettede badeværelser. Slap af og planlæg din dag i den hyggelige lobby lounge og nyd forfriskninger fra Absalon Bar.

    Læs mere : Absalon Hotel
  • Hotel Hebron - SDH Partner Hotel

    69,86 km

    Dette centralt beliggende hotel i København ligger kun få minutter fra den smukke Tivoli forlystelsespark og "Strøget", der er Europas længste gågade.
    Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

    Læs mere : Hotel Hebron - SDH Partner Hotel
  • Hotel Astoria - SDH Partner Hotel

    70 km

    Hvis du ønsker en central beliggenhed i hjertet af København, kan du med tryghed vælge at overnatte på Hotel Astoria. Hotellet ligger kun få minutters gang fra attraktioner som Tivoli, fremragende restauranter, hyggelige caféer, Strøget og mange andre fantastiske oplevelser.
    Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

    Læs mere : Hotel Astoria - SDH Partner Hotel
  • The Huxley Copenhagen - SDH Partner Hotel

    71,23 km

    Hotellet er et luksuriøst tilbud i hjertet af København, der giver dig mulighed for trygt at overnatte, mens du udforsker den pulserende by.
    Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

    Læs mere : The Huxley Copenhagen - SDH Partner Hotel
  • Skjalm Hvide Hotel

    78,74 km

    Skjalm Hvide Hotel ligger centralt i Nordsjælland. Som gæst er du tæt på seværdigheder i både København og Nordsjælland, hotellet er et ideelt udgangspunkt for udflugter og gode oplevelser. De dejlige omgivelser og nyrenoverede, smagfulde værelser indbyder til afslapning og her er rig mulighed for at lade op.

    Læs mere : Skjalm Hvide Hotel
  • Skovshoved Hotel

    79,35 km

    Det hyggelige familiedrevet badehotel, der er blevet kåret til et af verdens mest ”hippe” hoteller, er elsket af gæster fra hele verden. De kommer for at nyde den smukke beliggenhed, udsigten over Øresund og naturligvis den gode mad, samtidig med at hovedstadens mange oplevelser er inden for behagelig rækkevidde.

    Læs mere : Skovshoved Hotel