Fuglsang Have

Foto: @felecool

Modtaget på tls@visitlf.dk 15/6-2020

Foto: @felecool

Modtaget på tls@visitlf.dk 15/6-2020

Foto: @felecool

Modtaget på tls@visitlf.dk 15/6-2020

Romantik i naturen
Fuglsang Have er det smukke parkområde, der hører til selve Fuglsang Herregård. Haven er anlagt i anden halvdel af 1700-tallet, og de store linjer er stadig bevaret med pavilloner, stendiger, grønne alléer og mange sjældne træer og buske. 

Selve Fuglsang Herregård er omgivet af en idyllisk voldgrav og i stille vejr kan man se både guldfisk og sølvkarusser svømme i det klare vand. Haven har også flere skovsøer med smukke, åbne vandspejl, der reflekterer solens lys.

Fra herregårdshave til den vilde natur
Fra den smukke Fuglsang Herregårds Have fører en sti videre ud til det mere vilde, uberørte og fredede engområde, Skejten. Oplev naturområdet med den sjældne flora og fauna. I området er der god mulighed for vandreture (find folder her), og for at tage på picnic i skovbrynet, hvor der findes flere udsigts- og spisepladser med både udsigt til mark, skov og eng.

Selve Fuglsang Herregård kan besøges og historiens vingesus kan opleves tæt på ved at træde inden for i de storslåede herregårdsbygninger. Den gamle forpagterbolig er renoveret til en kultursal, hvor der er arrangementer året rundt, og i området ligger også det anderkendte Fuglsang Kunstmuseum, der huser en unik samling af de væsentligste kunstnere og strømninger i dansk kunsthistorie.

Hoteller i nærheden af Fuglsang Have

 • Hotel Falster

  8,29 km

  Hotel Falster er et hjemligt hotel, der siden starten i 1986 har været familiedrevent. Det betyder, at gæsterne ikke blot føler sig velkomne; de føler sig hjemme. Hotellet ligger i Nykøbing, der er hovedbyen på Falster. Her har du et oplagt udgangspunkt for en ferie eller et weekendophold på Sydhavsøerne.

  Læs mere : Hotel Falster
 • Det Nye Bandholm Badehotel

  23,62 km

  Det nye Bandholm Badehotel giver dig ro til fordybelse, nærvær og smukke omgivelser. Gå på opdagelse i de smukke lokaler som er over 300 år gamle, men nyrenoverede med øje for detaljen samt smagfuld og komfortabel indretning.

  Læs mere : Det Nye Bandholm Badehotel
 • Hotel Troense

  81,33 km

  Som gæst mærker du straks den særlige atmosfære på Hotel Troense, som ligger smukt placeret midt i den gamle skipperby. Fra restauranten er der den mest pragtfulde udsigt ud over Svendborgsund. Hele området byder på mange oplevelser, både til fods, på cykel og i bil – eller med turfærgen Helge.

  Læs mere : Hotel Troense
 • Hotel Faaborg Fjord Spa Konference

  105,42 km

  På Hotel Faaborg Fjord Spa & Konference er der tid til afslapning, luksus, frihed, kvalitetstid, kærlighed, hygge, sjov og gastronomiske eventyr. Her får du uforglemmelige øjeblikke, så du kan vende tilbage til hverdagen med gode minder og fornyet energi.

  Læs mere : Hotel Faaborg Fjord Spa Konference
 • Taastrup Park Hotel

  108,49 km

  Taastrup Park Hotel er centralt placeret mellem Roskilde og København og tæt på motorvejen. Hotellet har egen gratis p-plads og ligger kun 2 min. gang fra Taastrups Station, restauranter og butikker. De komfortable værelser og den lækre morgenbuffet gør, at hotellet har mange glade stamgæster.

  Læs mere : Taastrup Park Hotel
 • Tornøes Hotel

  108,51 km

  Købstaden Kerteminde er indbegrebet af fynsk idyl med velbevarede små fiskerhuse og fine købmandsgårde. I hjertet af byen ligger Tornøes Hotel. Tornøes Hotel er atmosfære, charme, hygge, dejlige værelser, god mad og ikke mindst en fantastisk udsigt.

  Læs mere : Tornøes Hotel
 • Brobyværk Kro

  113,22 km

  Hvor landevejen mellem Odense og Faaborg krydser Odense Å, ligger Brobyværk Kro. Den idyllisk beliggende kro med åen i baghaven har århundredgamle traditioner for at tage godt imod gæster. Selvfølgelig er kroen gennem årene blevet moderniseret, men sjælen og hyggen er her stadig.

  Læs mere : Brobyværk Kro
 • Munkebo Kro

  113,61 km

  Mærk den hyggelige stemning på Munkebo Kro, der ligger lige ved vandet og med udsigt over Kertinge Nor. Her får du veltilberedte retter og kan tage på oplevelser i havnebyen Kerteminde og shopping i Fyns hovedstad Odense.

  Læs mere : Munkebo Kro
 • Hotel Knudsens Gaard

  115,58 km

  Hotel Knudsens Gaard i Odense lægger vægt på personlig service, høj kvalitet og en fredfyldt stemning. Den fulde opmærksomhed er på gæsterne, som skal kunne nyde et afslappet ophold i grønne omgivelser. Hotellets værelser har en hjemlig stemning og restauranten leverer fantastiske kulinariske oplevelser.

  Læs mere : Hotel Knudsens Gaard
 • Absalon Hotel

  116,3 km

  Et unikt, moderne og klassisk hotel på Vesterbro midt i København. De dejlige værelser er indrettet med det internationale designmærke Designers Guild. Nye og smukt indrettede badeværelser. Slap af og planlæg din dag i den hyggelige lobby lounge og nyd forfriskninger fra Absalon Bar.

  Læs mere : Absalon Hotel