Hangaards Have

Foto: Hangaards Have

Hangaards Have 1

Foto: Hangaards Have

Hangaards Have 2

Foto: Hangaards Have

Hangaards Have 3

Hangaards Have er et afslappende paradis for enhver, der søger et pusterum fra hverdagens travlhed, - en lille tidslomme, hvor man ikke behøver holde øje med telefonen.

Haven byder sine gæster velkommen til et idyllisk frirum, hvor små eller store grupper kan samles til en dag fyldt med hygge, leg, natur og kulturelle oplevelser. Med sine 22.000 m2 er haven det perfekte sted at udfolde et picnic-tæppe og nyde en medbragt madpakke i det fri med hele familien. Haven inviterer både store og små til leg på de grønne plæner, hyggelige stunder med skumfiduser ristet over åbent bål, og inspirerende kunstoplevelser i Den Gamle Stald.

Hangaards Have er hjertebarnet af havedesigner Anna Hangaard, som formede haven fra et lille læbælte mellem marker og skov til en blomstrende perle. Siden haven blev grundlagt i 1986, har den udviklet sig til en lokal seværdighed, med sjældne træer, rosenhave, havedam, labyrint og særlige områder designet til at fremme afslapning, leg, spil og sanselige oplevelser.
Besøgende kan nyde synet af mangefarvede blomsterpartier, udforske vandområder, og finde ro i havenes grønne oaser eller plads på plænen til leg og picnic. Stierne gennem haven fører til hyggelige afkroge og små have-rum, - ideelle til dem, der ønsker at nyde en stille stund med en frokost eller en god bog i det fri.

Hangaards Have blev overtaget i 2021 af Diana og Dennis Klok, som valgte at genåbne den for besøgende året efter. Familien Klok kommer fra Holland og har med deres baggrund i landbrug og pædagogik givet haven nye kræfter og nye aktiviteter.

I den kommende sæson byder haven på tre kunstudstillinger og flere nye, gratis og børnevenlige aktiviteter centreret om vores lille maskot: Havetrolden Didi. I Juni 2024 lancerer vi Troldejagten - en skattejagt designet til at engagere de yngste gæster.

Hangaards Have har kaffe/te og kage i Caféen, hvor de mindste gæster også kan finde en stak gratis aktivitetsprints, farveblyanter og legetøj. Haven, samt vores faciliteter og parkering, er tilgængelig for kørestolsbrugere og vores gæster er altid velkommen til at kontakte os for information om tilgængelighed. Vi vil strække os langt, for at skabe plads til alle.

På Hangaardshave.dk kan I se detaljerede oplysninger om Hangaards Have, dens historie, åbningstider, arrangementer, tilgængelighed mm.

Hoteller i nærheden af Hangaards Have

 • Bechs Hotel

  15 km

  Bechs Hotel i hjertet af Tarm er et af Vestjyllands rigtig gode spisesteder, og navnlig de mange vestjyske fiskeretter er populære. Lige uden for døren finder du både Skjern Å og Ringkøbing Fjord – og dermed fine muligheder for lystfiskeri, dejlige vandreture, badning og fuglekiggeri.

  Læs mere : Bechs Hotel
 • Aiden, Herning - SDH Partner Hotel

  20,83 km

  Hotel Aiden byder velkommen til dem, der kan lide at rejse enkelt og afslappet. Hotellet leverer den optimale kombination af værdi og komfort, der opfylder nutidens rejsendes forventninger. Hotellet arbejder stærkt på at være i front blandt overnatningsvirksomheder med teknologiske løsninger.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Aiden, Herning - SDH Partner Hotel
 • Herning City Hotel

  23,57 km

  Herning City Hotel ligger perfekt for dig, der vil aflægge ”hedens hovedstad” Herning et besøg – uanset om formålet er for at holde fri fra hverdagen i et par dage, at besøge en udstilling på byens spændende kunstmuseer eller få en dejlig madoplevelse på den kendte Brdr. Price restaurant.

  Læs mere : Herning City Hotel
 • Hotel Eyde - SDH Partner Hotel

  23,71 km

  Hotel Eyde er et unikt hotel med en rig historie, der går helt tilbage til 1839. Kvalitet er det afgørende element hos os, og vi stræber altid efter at skabe den bedste madoplevelse ved at lave alt fra bunden. Hotellet er placeret centralt og bekvemmeligt i Herning, og du har derfor indre by som udgangspunkt.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Eyde - SDH Partner Hotel
 • Sdr.Omme Kro

  25,34 km

  Sdr. Omme Kro er en levende og moderne kro i det centrale Jylland. Her oplever du ægte hygge og personlig service. Kroen har siden 1780 haft kongeligt privilegium. Kroen ligger i skønne omgivelser og med Omme Å i den smukke krohave. Kroen er ideel for besøg i LEGOLAND og Givskud Zoo, men også for en golfferie.

  Læs mere : Sdr.Omme Kro
 • Fjordgaarden

  27,17 km

  700 meter fra centrum og et blikfang fra Ringkøbing Fjord ligger Fjordgaarden – hvad enten det drejer sig om en wellnessferie, et weekendophold, en golftur, gourmet forkælelse eller blot en overnatning, så danner hotellet den perfekte ramme om et afslappende ophold i det vestjyske.

  Læs mere : Fjordgaarden
 • Hotel Hedemarken

  35,43 km

  Tættere på Jyllands hjerte kommer du næppe: Hotellet ligger ved gode golfbaner, LEGOLAND®, Givskud Zoo, har en skøn å i baghaven med laks, og moderne faciliteter, der matcher både den erhvervsrejsende og weekendparret på tur. Du vil opleve kvalitet i højsædet.

  Læs mere : Hotel Hedemarken
 • Nymindegab Kro

  36,7 km

  Nymindegab Kro troner sig op på kanten af Vesterhavet. Den er nem at kende på den gule farve, og ligger på klittens top længst mod vest. Kroen er gennemrenoveret fra kælder til kvist, og frister med en pragtfuld restaurant, der har en betagende udsigt over klitterne, fjorden og den høje vestjyske himmel.

  Læs mere : Nymindegab Kro
 • Hotel Royal - SDH Partner Hotel

  37,42 km

  Hotellet ligger i gåafstand fra et væld af shoppingmuligheder. Værelserne har en betagende udsigt over byens centrum, floden Stora og det nye Musikteater. Hotel Royal Holstebro tilbyder en bred vifte af opholdsmuligheder, herunder golfophold og kulturophold, der kan tilpasses efter gæsternes præferencer.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Royal - SDH Partner Hotel
 • Refborg Hotel Billund

  43,37 km

  Refborg Hotel Billund byder velkommen til LEGOLAND®-gæster og alle andre, som vil drage fordel af den fine beliggenhed i forhold til attraktioner og aktiviteter. Der er både underholdning for børn og voksne i området, så spørgsmålet er bare, hvad dit ophold skal bruges til.

  Læs mere : Refborg Hotel Billund