Holmegaard Værk

Foto: Mads Tolstrup

Holmegaard Værk

Foto: Emilia Therese

Holmegaard Værk

Foto: Frame & Work

Holmegaard Værk

Holmegaard Værk er beliggende i de smukke, naturskønne omgivelser på Sydsjælland – blot et glaskast fra Næstved midtby og kun 1 times kørsel fra København.

Museet er et hot spot for design, kunsthåndværk og tradition. Her kan du opleve historien om Danmarks første, sidste og eneste bevarede glasværk. Høre om glasset, produktionen og menneskene. Blive klogere på fødslen, storheden og faldet. Og opleve 200 års Danmarkshistorie fortalt gennem glas.

Få historierne om de ikoniske designere, iagttag de arbejdende glaskunstnere, eller skab dine egne mesterværker i glas.

På dit besøg vil du opleve 42.000 stykker Holmegaard-glas, 6.000 stykker Kähler-keramik, monumentale kunstinstallationer i glas og imponerende særudstillinger, der tager pusten fra enhver.

Gå desuden en tur i den idylliske glasby, hvor fortidens glasarbejdere og -designere engang boede eller nyd naturen i den smukke Holmegaard Mose.

Holmegaard Værk rummer seks faste udstillinger og to skiftende særudstillinger fordelt på 15.000 kvadratmeter under tag og 24.000 kvadratmeter udendørsareal.

Hoteller i nærheden af Holmegaard Værk

 • Taastrup Park Hotel

  51,14 km

  Taastrup Park Hotel er centralt placeret mellem Roskilde og København og tæt på motorvejen. Hotellet har egen gratis p-plads og ligger kun 2 min. gang fra Taastrups Station, restauranter og butikker. De komfortable værelser og den lækre morgenbuffet gør, at hotellet har mange glade stamgæster.

  Læs mere : Taastrup Park Hotel
 • Det Nye Bandholm Badehotel

  54,21 km

  Det nye Bandholm Badehotel giver dig ro til fordybelse, nærvær og smukke omgivelser. Gå på opdagelse i de smukke lokaler som er over 300 år gamle, men nyrenoverede med øje for detaljen samt smagfuld og komfortabel indretning.

  Læs mere : Det Nye Bandholm Badehotel
 • Hotel Falster

  56,68 km

  Hotel Falster er et hjemligt hotel, der siden starten i 1986 har været familiedrevent. Det betyder, at gæsterne ikke blot føler sig velkomne; de føler sig hjemme. Hotellet ligger i Nykøbing, der er hovedbyen på Falster. Her har du et oplagt udgangspunkt for en ferie eller et weekendophold på Sydhavsøerne.

  Læs mere : Hotel Falster
 • Hotel Hebron - SDH Partner Hotel

  63,76 km

  Dette centralt beliggende hotel i København ligger kun få minutter fra den smukke Tivoli forlystelsespark og "Strøget", der er Europas længste gågade.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Hebron - SDH Partner Hotel
 • Absalon Hotel

  63,77 km

  Et unikt, moderne og klassisk hotel på Vesterbro midt i København. De dejlige værelser er indrettet med det internationale designmærke Designers Guild. Nye og smukt indrettede badeværelser. Slap af og planlæg din dag i den hyggelige lobby lounge og nyd forfriskninger fra Absalon Bar.

  Læs mere : Absalon Hotel
 • Hotel Astoria - SDH Partner Hotel

  63,92 km

  Hvis du ønsker en central beliggenhed i hjertet af København, kan du med tryghed vælge at overnatte på Hotel Astoria. Hotellet ligger kun få minutters gang fra attraktioner som Tivoli, fremragende restauranter, hyggelige caféer, Strøget og mange andre fantastiske oplevelser.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Astoria - SDH Partner Hotel
 • Skjalm Hvide Hotel

  64,54 km

  Skjalm Hvide Hotel ligger centralt i Nordsjælland. Som gæst er du tæt på seværdigheder i både København og Nordsjælland, hotellet er et ideelt udgangspunkt for udflugter og gode oplevelser. De dejlige omgivelser og nyrenoverede, smagfulde værelser indbyder til afslapning og her er rig mulighed for at lade op.

  Læs mere : Skjalm Hvide Hotel
 • Plus Park Globetrotter Airport Hotel - SDH Partner Hotel

  65,32 km

  Park Globetrotter Copenhagen Airport - SDH Partner Hotel præsenterer en behagelig overnatningsmulighed for både forretningsrejsende og fritidsrejsende, beliggende i nærheden af Københavns Lufthavn og Amager Strand. Oplev moderne faciliteter, imødekommende service og nem adgang til offentlig transport, blot få minutters gang fra hotellet.

  Læs mere : Plus Park Globetrotter Airport Hotel - SDH Partner Hotel
 • The Huxley Copenhagen - SDH Partner Hotel

  65,45 km

  Hotellet er et luksuriøst tilbud i hjertet af København, der giver dig mulighed for trygt at overnatte, mens du udforsker den pulserende by.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : The Huxley Copenhagen - SDH Partner Hotel
 • Skovshoved Hotel

  72,1 km

  Det hyggelige familiedrevet badehotel, der er blevet kåret til et af verdens mest ”hippe” hoteller, er elsket af gæster fra hele verden. De kommer for at nyde den smukke beliggenhed, udsigten over Øresund og naturligvis den gode mad, samtidig med at hovedstadens mange oplevelser er inden for behagelig rækkevidde.

  Læs mere : Skovshoved Hotel