Hundeskove i Roskilde

Foto: VisitRoskilde

Hund i Roskilde

Med hund i Roskilde

I Roskilde kan du finde flere af naturområder, hvor der er afsat områder til dig, som gerne vil lufte din hund i det fri, uden snor.
Vi har lavet en lille liste over de mindre kendte områder:

 

Gulddysse:

Adresse: Gulddysse Skovvej 27, 4000 Roskilde

 

Himmelev skov vest:

Adresse: Himmelev Skov, Kildemosen,Syd 4000 Roskilde

Himmelev Skov befinder sig i den nordøstlige del af Roskilde. i den vestlige del af skoven er hundeskoven beliggende. Folden er en bar mark samt et lille skovområde. Der er to bænke at sidde på.

Parkering
1. ved Trekroner Skole længst mod vest, gå lige over bakken og ned på cykelstien som følges mod nord.
2. På grusplads overfor Ravnsholt (kun tilgængelig i nordlig retning på Østre Ringvej), gå stik øst ad stien fra broen over ØR.

 

Himmelev skov syd:

Adresse: Trekroner Alle 3, 4000 Roskilde, Danmark

Syd for Kildemose finder du en hundeskoven – tæt på krydset Trekroner Alle og Østre Ringvej. Bemærk: Adressen er ikke præcis så kig efter skilte. Parker evt på Trekronerskolen og gå ca. 200 m ad stisystem

 

Hyrdehøj skov:

Adresse: Hyrdehøj 100, 4000 Roskilde, Danmark

I Roskilde ved Hyrdehøj Skov er hundeskoven et indhegnet område. Det ligger op af Holbækmotorvejen. Lille sø i midten. Indgangene er ikke alt for velegnet for små hunde, da de kan rende igennem lågerne.

 

Tune skov:

Adresse: Allershøjvejen 7, 4621 Gadstrup

Hoteller i nærheden af Hundeskove i Roskilde

 • Taastrup Park Hotel

  13,77 km

  Taastrup Park Hotel er centralt placeret mellem Roskilde og København og tæt på motorvejen. Hotellet har egen gratis p-plads og ligger kun 2 min. gang fra Taastrups Station, restauranter og butikker. De komfortable værelser og den lækre morgenbuffet gør, at hotellet har mange glade stamgæster.

  Læs mere : Taastrup Park Hotel
 • Skjalm Hvide Hotel

  21,61 km

  Skjalm Hvide Hotel ligger centralt i Nordsjælland. Som gæst er du tæt på seværdigheder i både København og Nordsjælland, hotellet er et ideelt udgangspunkt for udflugter og gode oplevelser. De dejlige omgivelser og nyrenoverede, smagfulde værelser indbyder til afslapning og her er rig mulighed for at lade op.

  Læs mere : Skjalm Hvide Hotel
 • Hotel Hebron - SDH Partner Hotel

  30,21 km

  Dette centralt beliggende hotel i København ligger kun få minutter fra den smukke Tivoli forlystelsespark og "Strøget", der er Europas længste gågade.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Hebron - SDH Partner Hotel
 • Absalon Hotel

  30,34 km

  Et unikt, moderne og klassisk hotel på Vesterbro midt i København. De dejlige værelser er indrettet med det internationale designmærke Designers Guild. Nye og smukt indrettede badeværelser. Slap af og planlæg din dag i den hyggelige lobby lounge og nyd forfriskninger fra Absalon Bar.

  Læs mere : Absalon Hotel
 • Hotel Astoria - SDH Partner Hotel

  30,37 km

  Hvis du ønsker en central beliggenhed i hjertet af København, kan du med tryghed vælge at overnatte på Hotel Astoria. Hotellet ligger kun få minutters gang fra attraktioner som Tivoli, fremragende restauranter, hyggelige caféer, Strøget og mange andre fantastiske oplevelser.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Astoria - SDH Partner Hotel
 • The Huxley Copenhagen - SDH Partner Hotel

  32,05 km

  Hotellet er et luksuriøst tilbud i hjertet af København, der giver dig mulighed for trygt at overnatte, mens du udforsker den pulserende by.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : The Huxley Copenhagen - SDH Partner Hotel
 • Hotel Hillerød - SDH Partner Hotel

  33,75 km

  Hotellet er omgivet af imponerende skove, smukke søer og sportsruter, der giver dig en naturskøn oplevelse. Byen og naturen har været en kilde til inspiration for hotellet, der har skabt en charmerende lille landsby med sine snoede alléer, frodige planter og en indbydende atmosfære.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Hillerød - SDH Partner Hotel
 • Skovshoved Hotel

  34,77 km

  Det hyggelige familiedrevet badehotel, der er blevet kåret til et af verdens mest ”hippe” hoteller, er elsket af gæster fra hele verden. De kommer for at nyde den smukke beliggenhed, udsigten over Øresund og naturligvis den gode mad, samtidig med at hovedstadens mange oplevelser er inden for behagelig rækkevidde.

  Læs mere : Skovshoved Hotel
 • Marienlyst Strandhotel

  55,41 km

  Marienlyst Strandhotel er et flot hotel helt ud til vandet og med lækre spafaciliteter. Derudover er restauranten Brasserie 1861, bar, lounge, strandspa, casino og store terrasser direkte ud til Øresund med privat strand også noget, hotellet er kendt for. Det ligger tæt på Kronborg Slot og Louisiana.

  Læs mere : Marienlyst Strandhotel
 • Hotel Gilleleje Strand

  55,56 km

  Hotel Gilleleje Strand er et traditionsrigt badehotel fra 1896, som i dag er totalt nyrenoveret. Hotellets 25 værelser er forskellige, men fælles for dem er den pragtfulde beliggenhed: Du bor midt i Gilleleje – og samtidig kun et stenkast fra fiskerihavnens maritime atmosfære og byens yndede badestrand.

  Læs mere : Hotel Gilleleje Strand