Hyrdehøj Skov

Hyrdehøj Skov

Hyrdehøj 91

4000 Roskilde

Telefon: 59 32 80 16

Foto: VisitRoskilde

Hyrdehøj-skov-kort

Hyrdehøj Skov – for krop og sjæl

Hyrdehøj Skov er en ung, bynær skov, som er blevet til i et samarbejde mellem Roskilde Kommune og Skovog Naturstyrelsen. Den østlige del af skoven er den største og ældste, plantet i 1991. Den vestlige del er plantet i 2001. Skoven er en del af ”Den grønne ring om Roskilde”, som skal skabe større landskabelig sammenhæng mel­lem de midtsjællandske og de nordsjællandske skove. I Hyrdehøj Skov har vi lagt vægt på naturoplevelser og friluftsliv.

En skov af muligheder

Du kan benytte de mange stier til at komme rundt i hele skoven. Stierne er markeret på kortet. Er du dårligt gående, kørestolsbruger, eller har du barnevogn med, kan du benytte de grusbelagte veje og stier. Der er lavet en skovfitnessrute med 4 motionsstationer. På stationerne kan du frit og på eget ansvar benytte de forskellige træningsfaciliteter. Du finder oplysninger om skovfitnessruten og 3 faste løberuter på informationsstanderen i skoven.

Med hund i Hyrdehøj Skov

Hunde er velkomne i Hyrdehøj Skov. Der er lavet en indhegnet hundeskov, hvor du kan lufte din hund uden snor. Hunden skal følges af en ledsager, som har kontrol over hunden. Hundeskoven er markeret på kortet med rød skravering. I den øvrige del af skoven er hunde også velkomne, men her skal hunde føres i snor. Løse hunde stresser skovens vilde dyr, og andre skovgæster skal kunne færdes trygt. De ved ikke, at netop din hund ikke vil gøre dem fortræd. Vis derfor hensyn, når du lufter din hund. 

Hoteller i nærheden af Hyrdehøj Skov

 • Taastrup Park Hotel

  15,59 km

  Taastrup Park Hotel er centralt placeret mellem Roskilde og København og tæt på motorvejen. Hotellet har egen gratis p-plads og ligger kun 2 min. gang fra Taastrups Station, restauranter og butikker. De komfortable værelser og den lækre morgenbuffet gør, at hotellet har mange glade stamgæster.

  Læs mere : Taastrup Park Hotel
 • Skjalm Hvide Hotel

  23,34 km

  Skjalm Hvide Hotel ligger centralt i Nordsjælland. Som gæst er du tæt på seværdigheder i både København og Nordsjælland, hotellet er et ideelt udgangspunkt for udflugter og gode oplevelser. De dejlige omgivelser og nyrenoverede, smagfulde værelser indbyder til afslapning og her er rig mulighed for at lade op.

  Læs mere : Skjalm Hvide Hotel
 • Hotel Hebron - SDH Partner Hotel

  32,03 km

  Dette centralt beliggende hotel i København ligger kun få minutter fra den smukke Tivoli forlystelsespark og "Strøget", der er Europas længste gågade.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Hebron - SDH Partner Hotel
 • Absalon Hotel

  32,15 km

  Et unikt, moderne og klassisk hotel på Vesterbro midt i København. De dejlige værelser er indrettet med det internationale designmærke Designers Guild. Nye og smukt indrettede badeværelser. Slap af og planlæg din dag i den hyggelige lobby lounge og nyd forfriskninger fra Absalon Bar.

  Læs mere : Absalon Hotel
 • Hotel Astoria - SDH Partner Hotel

  32,19 km

  Hvis du ønsker en central beliggenhed i hjertet af København, kan du med tryghed vælge at overnatte på Hotel Astoria. Hotellet ligger kun få minutters gang fra attraktioner som Tivoli, fremragende restauranter, hyggelige caféer, Strøget og mange andre fantastiske oplevelser.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Astoria - SDH Partner Hotel
 • The Huxley Copenhagen - SDH Partner Hotel

  33,88 km

  Hotellet er et luksuriøst tilbud i hjertet af København, der giver dig mulighed for trygt at overnatte, mens du udforsker den pulserende by.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : The Huxley Copenhagen - SDH Partner Hotel
 • Hotel Hillerød - SDH Partner Hotel

  35,65 km

  Hotellet er omgivet af imponerende skove, smukke søer og sportsruter, der giver dig en naturskøn oplevelse. Byen og naturen har været en kilde til inspiration for hotellet, der har skabt en charmerende lille landsby med sine snoede alléer, frodige planter og en indbydende atmosfære.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Hillerød - SDH Partner Hotel
 • Skovshoved Hotel

  36,81 km

  Det hyggelige familiedrevet badehotel, der er blevet kåret til et af verdens mest ”hippe” hoteller, er elsket af gæster fra hele verden. De kommer for at nyde den smukke beliggenhed, udsigten over Øresund og naturligvis den gode mad, samtidig med at hovedstadens mange oplevelser er inden for behagelig rækkevidde.

  Læs mere : Skovshoved Hotel
 • Hotel Gilleleje Strand

  57,28 km

  Hotel Gilleleje Strand er et traditionsrigt badehotel fra 1896, som i dag er totalt nyrenoveret. Hotellets 25 værelser er forskellige, men fælles for dem er den pragtfulde beliggenhed: Du bor midt i Gilleleje – og samtidig kun et stenkast fra fiskerihavnens maritime atmosfære og byens yndede badestrand.

  Læs mere : Hotel Gilleleje Strand
 • Marienlyst Strandhotel

  57,47 km

  Marienlyst Strandhotel er et flot hotel helt ud til vandet og med lækre spafaciliteter. Derudover er restauranten Brasserie 1861, bar, lounge, strandspa, casino og store terrasser direkte ud til Øresund med privat strand også noget, hotellet er kendt for. Det ligger tæt på Kronborg Slot og Louisiana.

  Læs mere : Marienlyst Strandhotel