Industrimuseet

Gå i historiens spor

Kender du duften af ”de gamle dage”?

- Hvis ikke, så har du muligheden for at snuse den ind, for at opleve den på nært hold på Industrimuseet. For Industrimuseet er en stor og fantastisk fortælling om industri- og velfærdssamfundets udvikling og levevis. Og så er det for alle. Det rummer nemlig det hele liv.

Så snart du træder ind af døren, fornemmer du det. Du er netop havnet i en anden tid, og her får du et tydeligt billede af, hvordan livet så ud for dine forældre, bedste- eller oldeforældre.

Har du også børn, der ser bedst med fingrene?

Så har du intet at bekymre dig om her, for I er kommet til pilfingrenes paradis! På Danmarks Industrimuseum er der nemlig plads til leg, og hvis du følger fodsporene rundt mellem bygningerne, så er du sikker på, at du får det hele med.

Børnenes Knallertværksted 

I den nye legeudstilling er der arbejdsborde i børnehøjde, værktøjskasser, børnekedeldragter og et autentisk værkstedsudtryk fra en svunden tid. Nogen har skilt den grønne Puch Maxi fra 1973 ad, og nu kan museet ikke finde ud af at samle den igen. De har akut brug for hjælp fra nysgerrige børn!

 

Museumskortet - Besøg 4 museer i løbet af 7 dage

Oplev hele 4 museer i Horsens med én billet: Museumskortet giver dig adgang til Fængslet, Industrimuseet, Horsens Kunstmuseum og Horsens Museum i 7 dage. Med museumskortet kan du glæde dig til en masse spændende oplevelser og fortællinger – og så sparer du penge på billetten og får to kopper kaffe/te med i købet.

Nu kun 200 kr. (normalpris 315 kr.)

Husk at tjekke åbningstider på det enkelte museums hjemmeside inden dit besøg. Udenfor højsæsonen holder nogle af museerne lukket om mandagen.

Du kan købe dit museumskort ved indgangen til et af de fire museer. 

 

Opdateret af:
Destination Kystlandet info@kystlandet.com
Destination Kystlandet