JyllandsAkvariet

Foto: Jyllandsakvariet

Jyllandsakvariet - Ugentlige hajfodringer

Foto: Jyllandsakvariet

Jyllandsakvariet- Oplev det magiske liv under vandoverfladen

Foto: Jyllandsakvariet

Jyllandsakvariet - Masser af rørebassiner

Du kan være med til at fodre og røre ved hajer, rokker og fladisk i akvariet. Her kan du se, hvornår du kan være med til at fodre fiskene.

I "Fødeklinikken" kan du se de små hajæg og de små haj babyer. Her kan du følge dem fra fødegangen, til dagplejen og videre ud til de store akvarier. 

Du kan udforske børne-ubåden eller gå på ravjagt på den indendørs sandstrand, og du selvfølgelig beholde det rav du finder.

JyllandsAkvariet har også oplevelser de firbenede medlemmer af familien. Her kan din hund boltre sig på agilitybanen.


Ture ud af huset

Sælsafari: Kom tæt på sælerne og nyd naturen på JyllandsAkvariets sælsafari i deres formidlingsbåde. Læs mere om Sælsafari og book din billet her.

Ravsafari: Her kan du få gode råd om hvor, hvordan og hvornår det er bedst at finde rav ved vestkysten. Læs mere om Ravsafari og book din billet her.

Østersafari: Limfjordens vande er fulde af udsøgte delikatesserer, Limfjordsøsters. I østersæsonen laver JyllandsAkvariet populære ture, hvor du kan samle dem op og tilberede dem på grill og smage dem rå. Læs mere om Østerssafari og book din tur her.

Seafood Safari: Her tager du med en lille gruppe på en båd, og sejler ud for at røgte ruser eller tejner på vandet udfor Nationalpark Thy. På turene fanger man oftest lækre krabber og limfjordshummere, alt afhængig af årstiden.

Efterfølgende tilberedes der en lækker seafoodmenu med indsamlede krydderurter og smagsprøver på lokale råvarer alt afhængig af årstiden.

En superlækker narturlig gourmetoplevelse i det vestjyske. Læs mere om Seafoodsafari og book din billet her.

 

Skal vi arrangere en uforglemmelig oplevelse for jer?

Kontakt JyllandsAkvariet hvis I er en gruppe, familie, forening eller større venneflok, der ønsker sig en uforglemmelig oplevelse. Så hjælper JyllandsAkvariet med at planlægge en dag, lige som I ønsker det.

Hoteller i nærheden af JyllandsAkvariet

 • Hotel Thinggaard

  13,36 km

  Glæd dig til en fantastisk oplevelse ved Thy med et dejligt ophold og en guidet tur i Nationalpark Thy, hvor du oplever parken til fods med en kendt guide. Der er 3 forskellige guideture i det særprægede klitlandskab, som alle indeholder noget forskelligt, og turen du kommer på, afhænger af datoen for opholdet.

  Læs mere : Hotel Thinggaard
 • Tambohus Kro & Badehotel

  24,43 km

  Tambohus Kro & Badehotel ligger på Thyholm lige ned til Limfjorden i et sandt naturparadis med en sjælden fred og ro. Her har den ligget siden år 1842, men er løbende blevet restaureret og udvidet uden at det er gået ud over hyggen og den traditionelle kroatmosfære. Ideel til cykelferie, fisketure og vandreture.

  Læs mere : Tambohus Kro & Badehotel
 • Grand Hotel Struer

  33,41 km

  Grand Hotel Struer er et moderne hotel, som vogter de gamle dyder, og gæsten er naturligt i centrum. Hotellet ligger midt i Struer ved gågade og Limfjordens største marina og er et godt udgangspunkt, når det spændende Limfjordsland skal udforskes. Der er kun 35 km til det brusende Vesterhav.

  Læs mere : Grand Hotel Struer
 • Sallingsund Færgekro

  38,3 km

  Sallingsund Færgekro er smukt beliggende ved det storslåede naturområde Legind Bjerge direkte ned til Limfjorden, kun 1,5 km fra Jesperhus Blomsterpark og kun 5 km fra Nykøbing centrum. De fleste af kroens værelser har terrasse/balkon med udsigt over fjorden. Kroen er kendt for sit køkken og et meget stort vinudbud.

  Læs mere : Sallingsund Færgekro
 • Hotel Pinenhus

  39,29 km

  Nyd den smukkeste udsigt, når du bor på Hotel Pinenhus. I haven kan du prøve minigolfbanen, og middagen kan du nyde i panorama restauranten. Om aftenen er der mulighed for et spil pool, mens du nyder en aftendrik. Gå en tur i de skønne naturomgivelser og dyp fødderne i vandet.

  Læs mere : Hotel Pinenhus
 • Hotel Thisted

  39,79 km

  Lige midt i hjertet af den gamle købstad Thisted, nær gågaden og blot 50 meter fra banegården, ligger Hotel Thisted. Hotellet er et smukt gammelt, men nænsomt renoveret byhotel med en stilfuld og hyggelig restaurant indrettet med antikke møbler og varme farver.

  Læs mere : Hotel Thisted
 • Hotel Royal - SDH Partner Hotel

  46,05 km

  Hotellet ligger i gåafstand fra et væld af shoppingmuligheder. Værelserne har en betagende udsigt over byens centrum, floden Stora og det nye Musikteater. Hotel Royal Holstebro tilbyder en bred vifte af opholdsmuligheder, herunder golfophold og kulturophold, der kan tilpasses efter gæsternes præferencer.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Royal - SDH Partner Hotel
 • Fjordgaarden

  67,97 km

  700 meter fra centrum og et blikfang fra Ringkøbing Fjord ligger Fjordgaarden – hvad enten det drejer sig om en wellnessferie, et weekendophold, en golftur, gode madoplevelser eller blot en overnatning, så danner hotellet den perfekte ramme om et afslappende ophold i det vestjyske.

  Læs mere : Fjordgaarden
 • Aiden, Herning - SDH Partner Hotel

  74,36 km

  Hotel Aiden byder velkommen til dem, der kan lide at rejse enkelt og afslappet. Hotellet leverer den optimale kombination af værdi og komfort, der opfylder nutidens rejsendes forventninger. Hotellet arbejder stærkt på at være i front blandt overnatningsvirksomheder med teknologiske løsninger.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Aiden, Herning - SDH Partner Hotel
 • Palads Hotel Viborg

  78,17 km

  Palads Hotel Viborg er placeret midt i centrum af Viborg lige ved byens hyggelige og charmerende gågade og få minutter til togstation.

  Læs mere : Palads Hotel Viborg