Kløverstierne i Engesvang og omegn

Kløverstierne i Engesvang og omegn

Gl. Kongevej 95

7442 Engesvang

Foto: Jannie Nyegaard

Kløverstierne-i-Engesvang---Foto-Jannie-Nyegaard---1024x576---03

Foto: Jannie Nyegaard

Kløverstierne-i-Engesvang---Foto-Jannie-Nyegaard---1024x576---04

Foto: Jannie Nyegaard

Kløverstierne-i-Engesvang---Foto-Jannie-Nyegaard---1024x576---02

Gå - cykel eller løb en tur på Kløverstierne omkring Engesvang og Bølling Sø.

Det er for dig, der vil ud i det fri og kombinere oplevelser, viden og frisk luft med motion.

Vælg den rute, der passer dig i forhold til længde eller seværdigheder.

Vælg mellem den grønne rute på 2,5 km, den blå på 5,5, den røde på 9,9 eller den sorte på 12,7 km.

Du kan hente en folder hos endomondo.com og kløversti.dk endomondos mobil app, der kan hentes gratis i App Store og på Android Market.

I folderen kan du lade dig inspirere til valg af rute, og bruge den som en guide undervejs. 

Læs folderen her.

 

Hoteller i nærheden af Kløverstierne i Engesvang og omegn

  • Hotel Dania Silkeborg

    12,98 km

    Hotel Dania er beliggende midt i centrum af Silkeborg, omkranset af byens pulserende liv, butikker, cafeer, seværdigheder, skov og sø. Hotellet fra 1848 fremstår i dag smukt gennemrenoveret, men den særlige charme og atmosfære er bevaret. Hotellets restaurant, Brasserie ”Underhuset” byder på gastronomi i særklasse.

    Læs mere : Hotel Dania Silkeborg
  • Hotel Eyde - SDH Partner Hotel

    23,11 km

    Hotel Eyde er et unikt hotel med en rig historie, der går helt tilbage til 1839. Kvalitet er det afgørende element hos os, og vi stræber altid efter at skabe den bedste madoplevelse ved at lave alt fra bunden. Hotellet er placeret centralt og bekvemmeligt i Herning, og du har derfor indre by som udgangspunkt.
    Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

    Læs mere : Hotel Eyde - SDH Partner Hotel
  • Herning City Hotel

    23,31 km

    Herning City Hotel ligger perfekt for dig, der vil aflægge ”hedens hovedstad” Herning et besøg – uanset om formålet er for at holde fri fra hverdagen i et par dage, at besøge en udstilling på byens spændende kunstmuseer eller få en dejlig madoplevelse på den kendte Brdr. Price restaurant.

    Læs mere : Herning City Hotel
  • Kongensbro Kro

    24,63 km

    Kongensbro Kro ligger, hvor landevejen mellem Aarhus og Viborg krydser Gudenåen. Før i tiden var den kendt som pramdragerkro, men i dag er den en moderne landevejskro med flotte værelser, alle med udsigt til krohaven. Kroens adelsmærke er den gode mad, lige fra de hjemmelavede frikadeller til den franske kogekunst.

    Læs mere : Kongensbro Kro
  • Aiden, Herning - SDH Partner Hotel

    27,98 km

    Hotel Aiden byder velkommen til dem, der kan lide at rejse enkelt og afslappet. Hotellet leverer den optimale kombination af værdi og komfort, der opfylder nutidens rejsendes forventninger. Hotellet arbejder stærkt på at være i front blandt overnatningsvirksomheder med teknologiske løsninger.
    Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

    Læs mere : Aiden, Herning - SDH Partner Hotel
  • Låsby Kro

    29,13 km

    I Søhøjlandets midtjyske, smukke og bakkede natur mellem Silkeborg og Aarhus finder du Låsby Kro og Hotel. Her er en hyggelig atmosfære og kroen er indrettet med alt hvad der hører sig til med traditionel dansk mad og gode kroretter, der skaber den ægte krohygge.

    Læs mere : Låsby Kro
  • Palads Hotel Viborg

    31,35 km

    Palads Hotel Viborg er placeret midt i centrum af Viborg lige ved byens hyggelige og charmerende gågade og få minutter til togstation.

    Læs mere : Palads Hotel Viborg
  • Nørre Vissing Kro

    31,89 km

    Ved bakker, skove og søer ligger den kongeligt privilegerede Nørre Vissing Kro, der er kendt for et kreativt og kompromisløst køkken med en atmosfærefyldt restaurant og en udsøgt vinkælder. 25 minutter til både Aarhus og Silkeborg. Naturen omkring kroen hører til blandt Danmarks smukkeste områder.

    Læs mere : Nørre Vissing Kro
  • Hotel Skanderborghus

    39,78 km

    Skanderborg Sø er et pragtfuldt sted og Hotel Skanderborghus, der ligger naturskønt i Dyrehaven ved søens bred, kalder sig med rette en perle ved sø og skov. Hotellet ligger tæt på Skanderborgs hyggelige bymidte med gode shoppingmuligheder, og i omegnen er der gode muligheder for bl.a. lystfiskeri, golf og tennis.

    Læs mere : Hotel Skanderborghus
  • Montra Hotel Sabro Kro

    41,91 km

    Montra Hotel Sabro Kro er beliggende i hjertet af Sabro tæt på Smilets By, Aarhus. Med E45 tæt på, er der nem og hurtig transport til et væld af muligheder. Her finder du både plads til samvær, nærvær og skønne oplevelser. Der er altid en god grund til at besøge Sabro Kro.

    Læs mere : Montra Hotel Sabro Kro