Ledreborg Slot & Park

Foto: VisitLejre

Ledreborg Slot

Foto: VisitLejre

Ledreborg Slot

Foto: VisitLejre

Ledreborg Slot

Ledreborg Slot, som ligger for enden af en smuk 7 km lang allé, har været Holstein-Ledreborg familiens domicil siden 1739.

I dag er Ledreborg Slot et imponerende eksempel på det 18. århundredes bygnings- og landskabsarkitektur i Skandinavien. Slottet rummer en enestående samling af malerier og møbler.

Specielt for Ledreborg - og efterhånden et særsyn i Europa - er, at interiøret stort set er som for 250 år tilbage. På væggene hænger over 600 malerier tæt sammen, og de mange spændende møbler, gobeliner, figurer og andre effekter står stadig intakte i gemakkerne på Ledreborg.

Også det gamle slotskøkken med kobberkedler og brændekomfur kan ses, ligesom man kan stikke hovedet indenfor i det gamle fangehul. 

Ledreborg er et imponerende anlæg, som også indeholder den nyrenoverede have, der er blevet genskabt og fornyet efter alle kunstens regler. Ledreborgs helhed er en unik perle i dansk kulturhistorie. 

Parken er åben i perioden 1. maj - 31. oktober alle dage kl. 11-16, dog lukket 3. weekend i august pga. slotskoncerterne.

Slottet er kun åbent i perioden 1. maj til 30. september og kun for guidede rundvisninger, f.eks. en champagnerundvisning, som slutter af i slottets østfløj, der normalt er lukket for publikum. Her serveres et køligt glas champagne, mens guiden fortæller om familieportrætterne og herefter runder besøget af. 

Ledreborg tilbyder også firmafester, gallamiddage, minimesser, produktpræsentationer, konferencer og lign. i de spændende inden- og udendørs faciliteter.


 

Hoteller i nærheden af Ledreborg Slot & Park

 • Taastrup Park Hotel

  22,67 km

  Taastrup Park Hotel er centralt placeret mellem Roskilde og København og tæt på motorvejen. Hotellet har egen gratis p-plads og ligger kun 2 min. gang fra Taastrups Station, restauranter og butikker. De komfortable værelser og den lækre morgenbuffet gør, at hotellet har mange glade stamgæster.

  Læs mere : Taastrup Park Hotel
 • Skjalm Hvide Hotel

  28,5 km

  Skjalm Hvide Hotel ligger centralt i Nordsjælland. Som gæst er du tæt på seværdigheder i både København og Nordsjælland, hotellet er et ideelt udgangspunkt for udflugter og gode oplevelser. De dejlige omgivelser og nyrenoverede, smagfulde værelser indbyder til afslapning og her er rig mulighed for at lade op.

  Læs mere : Skjalm Hvide Hotel
 • Hotel Hebron - SDH Partner Hotel

  39,06 km

  Dette centralt beliggende hotel i København ligger kun få minutter fra den smukke Tivoli forlystelsespark og "Strøget", der er Europas længste gågade.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Hebron - SDH Partner Hotel
 • Absalon Hotel

  39,18 km

  Et unikt, moderne og klassisk hotel på Vesterbro midt i København. De dejlige værelser er indrettet med det internationale designmærke Designers Guild. Nye og smukt indrettede badeværelser. Slap af og planlæg din dag i den hyggelige lobby lounge og nyd forfriskninger fra Absalon Bar.

  Læs mere : Absalon Hotel
 • Hotel Astoria - SDH Partner Hotel

  39,23 km

  Hvis du ønsker en central beliggenhed i hjertet af København, kan du med tryghed vælge at overnatte på Hotel Astoria. Hotellet ligger kun få minutters gang fra attraktioner som Tivoli, fremragende restauranter, hyggelige caféer, Strøget og mange andre fantastiske oplevelser.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Astoria - SDH Partner Hotel
 • The Huxley Copenhagen - SDH Partner Hotel

  40,92 km

  Hotellet er et luksuriøst tilbud i hjertet af København, der giver dig mulighed for trygt at overnatte, mens du udforsker den pulserende by.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : The Huxley Copenhagen - SDH Partner Hotel
 • Hotel Hillerød - SDH Partner Hotel

  41,26 km

  Hotellet er omgivet af imponerende skove, smukke søer og sportsruter, der giver dig en naturskøn oplevelse. Byen og naturen har været en kilde til inspiration for hotellet, der har skabt en charmerende lille landsby med sine snoede alléer, frodige planter og en indbydende atmosfære.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Hillerød - SDH Partner Hotel
 • Skovshoved Hotel

  44,02 km

  Det hyggelige familiedrevet badehotel, der er blevet kåret til et af verdens mest ”hippe” hoteller, er elsket af gæster fra hele verden. De kommer for at nyde den smukke beliggenhed, udsigten over Øresund og naturligvis den gode mad, samtidig med at hovedstadens mange oplevelser er inden for behagelig rækkevidde.

  Læs mere : Skovshoved Hotel
 • Plus Park Globetrotter Airport Hotel - SDH Partner Hotel

  44,22 km

  Park Globetrotter Copenhagen Airport - SDH Partner Hotel præsenterer en behagelig overnatningsmulighed for både forretningsrejsende og fritidsrejsende, beliggende i nærheden af Københavns Lufthavn og Amager Strand. Oplev moderne faciliteter, imødekommende service og nem adgang til offentlig transport, blot få minutters gang fra hotellet.

  Læs mere : Plus Park Globetrotter Airport Hotel - SDH Partner Hotel
 • Hotel Gilleleje Strand

  62,02 km

  Hotel Gilleleje Strand er et traditionsrigt badehotel fra 1896, som i dag er totalt nyrenoveret. Hotellets 25 værelser er forskellige, men fælles for dem er den pragtfulde beliggenhed: Du bor midt i Gilleleje – og samtidig kun et stenkast fra fiskerihavnens maritime atmosfære og byens yndede badestrand.

  Læs mere : Hotel Gilleleje Strand