Lyngvig Fyr

Gå i historiens spor

Fyrmesterbolig med butik og café

Besøg Fyrmesterboligen med den hyggelige museumsbutik, der bugner med et stort udvalg af sjove retrovarer, nostalgisk brugskunst og flotte gamle møbler. Caféen byder på lette retter og kolde og varme drikke, som kan nydes udenfor i området omkring fyret. 

Stor naturlegeplads

På den store naturlegeplads omkring Fyrmesterboligen kan familiens yngste og barnlige sjæle lege sig tilbage i tiden og redde gæve sømænd i dramatiske strandinger på svævebanen eller prøve at kravle rundt i et kæmpe hvalskelet.

Der er gratis adgang i butik, cafe og udstilling, det er kun, hvis der ønskes adgang til fyrtårnet at der betales entré.

Børn og unge op til 18 år har gratis adgang ifølge med voksen.

Hunde i snor er velkomne

Der bliver i løbet af året arrangeret forskellige events med musik, modeshow, kunst og andre oplevelser, se datoer for dette på www.lyngvigfyr.dk.

Tilgængelighed

Der er kørestolsadgang til Fyrmesterboligen med café og butik. Der er fast belægning på stier på gårdspladsen og der forefindes handicaptoilet.

Lyngvig Fyr er en del af Ringkøbing-Skjern Museum, der har mange besøgssteder ved Ringkøbing Fjord. Læs mere om museet på www.levendehistorie.dk.

Vil du vide mere om Fyret? åbningstider, priser, dato for aktiviteter og arrangementer besøg www.lyngvigfyr.dk eller med på www.facebook.com/lyngvigfyr.

Opdateret af:
VisitVesterhavet turist@visitvesterhavet.dk
VisitVesterhavet