Nice4U - Glass4U

Gå i historiens spor

Midt i Sejerslev på Nordmors, tæt på Limfjorden, finder du en kreativ og farverig glaskunst-butik, som Anette driver med stor glæde. Her kan du gå på opdagelse i kunst- og gavebutikken, Nice4U, der udstiller og sælger glaskunst fra hele verden. Udover glaskunst, sælges der også fine lædervarer og gaveartikler til enhver begivenhed. Ønsker man en helt specifik form for glaskunst, måske til en gave, så laver Anette også gerne det - mod bestilling.

Lav dit eget glaskunst

Anette holder også åbent i hendes glasværksted, Glass4U, som er et frirum hvor kreativitet kan udfolde sig frit uanset om du er øvet kunster eller prøver kræfter med glaskunst for første gang. Glaskunst er en sjov og udfordrende måde at udtrykke sig selv på og samtidigt skabe en fælles oplevelse med sine nære. Har man mod på at kaste sig over malerkunsten, så er der også mulighed for det (Paints4U), hvor der arbejdes med akrylmaling på bl.a. lærreder, træplader og træmøbler. Det er i sandhed kun fantasien, der sætter grænser i Krea4U, og har man brug for råd og vejledning undervejs i den kreative proces, så er der kyndig hjælp at hente.

Der afholdes glaskurser hele året rundt - se mere på hendes hjemmeside eller i Visitmors' begivenhedskalender.


4U

Anettes koncept går ud på, at ved hver aktivitet, sættes et ”4U” efter – Nice4U (butikken), Glass4U (glasværkstedet), Paint4U(malerværkstedet), B&B4U (ferielejlighederne), osv.
Tilsammen kalder Anette hendes virksomhed for Event4U. Du kan læse mere om denne unikke multi-virksomhed og om de produkter der tilbydes.

 

Grøn rejse med bus og tog i hele Nordjylland

Det er nemt at komme rundt i Nordjylland med offentlig transport. Planlæg din rejse med bus, tog og Plustur på rejseplanen.dk

 

Opdateret af:
Morsø Turistbureau - Destination Mors mt@visitmors.dk
Morsø Turistbureau - Destination Mors