Nice4U - Glass4U

Foto: Morsø Turistbureau - Destination Mors

Benefit4U-1

Foto: Morsø Turistbureau - Destination Mors

Benefit4U-4

Foto: Morsø Turistbureau - Destination Mors

Benefit4U-2

Midt i Sejerslev på Nordmors, tæt på Limfjorden, finder du en kreativ og farverig glaskunst-butik, som Anette driver med stor glæde. Her kan du gå på opdagelse i kunst- og gavebutikken, Nice4U, der udstiller og sælger glaskunst fra hele verden. Udover glaskunst, sælges der også fine lædervarer og gaveartikler til enhver begivenhed. Ønsker man en helt specifik form for glaskunst, måske til en gave, så laver Anette også gerne det - mod bestilling.

Lav dit eget glaskunst

Anette holder også åbent i hendes glasværksted, Glass4U, som er et frirum hvor kreativitet kan udfolde sig frit uanset om du er øvet kunster eller prøver kræfter med glaskunst for første gang. Glaskunst er en sjov og udfordrende måde at udtrykke sig selv på og samtidigt skabe en fælles oplevelse med sine nære. Har man mod på at kaste sig over malerkunsten, så er der også mulighed for det (Paints4U), hvor der arbejdes med akrylmaling på bl.a. lærreder, træplader og træmøbler. Det er i sandhed kun fantasien, der sætter grænser i Krea4U, og har man brug for råd og vejledning undervejs i den kreative proces, så er der kyndig hjælp at hente.


4U

Anettes koncept går ud på, at ved hver aktivitet, sættes et ”4U” efter – Nice4U (butikken), Glass4U (glasværkstedet), Paint4U(malerværkstedet), B&B4U (ferielejlighederne). Tilsammen kalder Anette hendes virksomhed for Event4U

 

 

For mere information:

Læs mere om den unikke multi-virksomhed og om de produkter der tilbydes Event4U

Og kontakt gerne Anette direkte på:
Tlf.: +45 21 12 44 41 eller
Mail: anette@benefit4u.dk

Hoteller i nærheden af Nice4U - Glass4U

 • Hotel Thisted

  11,41 km

  Lige midt i hjertet af den gamle købstad Thisted, nær gågaden og blot 50 meter fra banegården, ligger Hotel Thisted. Hotellet er et smukt gammelt, men nænsomt renoveret byhotel med en stilfuld og hyggelig restaurant indrettet med antikke møbler og varme farver.

  Læs mere : Hotel Thisted
 • Sallingsund Færgekro

  19,17 km

  Sallingsund Færgekro er smukt beliggende ved det storslåede naturområde Legind Bjerge direkte ned til Limfjorden, kun 1,5 km fra Jesperhus Blomsterpark og kun 5 km fra Nykøbing centrum. De fleste af kroens værelser har terrasse/balkon med udsigt over fjorden. Kroen er kendt for sit køkken og et meget stort vinudbud.

  Læs mere : Sallingsund Færgekro
 • Hotel Pinenhus

  20,13 km

  Nyd den smukkeste udsigt, når du bor på Hotel Pinenhus. I haven kan du prøve minigolfbanen, og middagen kan du nyde i panorama restauranten. Om aftenen er der mulighed for et spil pool, mens du nyder en aftendrik. Gå en tur i de skønne naturomgivelser og dyp fødderne i vandet.

  Læs mere : Hotel Pinenhus
 • Hotel Thinggaard

  33,36 km

  Glæd dig til en fantastisk oplevelse ved Thy med et dejligt ophold og en guidet tur i Nationalpark Thy, hvor du oplever parken til fods med en kendt guide. Der er 3 forskellige guideture i det særprægede klitlandskab, som alle indeholder noget forskelligt, og turen du kommer på, afhænger af datoen for opholdet.

  Læs mere : Hotel Thinggaard
 • Tambohus Kro & Badehotel

  36,09 km

  Tambohus Kro & Badehotel ligger på Thyholm lige ned til Limfjorden i et sandt naturparadis med en sjælden fred og ro. Her har den ligget siden år 1842, men er løbende blevet restaureret og udvidet uden at det er gået ud over hyggen og den traditionelle kroatmosfære. Ideel til cykelferie, fisketure og vandreture.

  Læs mere : Tambohus Kro & Badehotel
 • St. Binderup Kro

  45,55 km

  St. Binderup Kro ligger mellem Aalborg og Viborg. Gå på opdagelse i de gamle stuer og nyd den museumsagtige stemning og de gamle ures tikken. I restauranten finder du et stort udvalg af veltillavede retter, og du må ikke glemme at smage kroens hjemmelavede kryddersnaps. Kromanden fortæller gerne om stedets historie.

  Læs mere : St. Binderup Kro
 • Grand Hotel Struer

  50,83 km

  Grand Hotel Struer er et moderne hotel, som vogter de gamle dyder, og gæsten er naturligt i centrum. Hotellet ligger midt i Struer ved gågade og Limfjordens største marina og er et godt udgangspunkt, når det spændende Limfjordsland skal udforskes. Der er kun 35 km til det brusende Vesterhav.

  Læs mere : Grand Hotel Struer
 • Palads Hotel Viborg

  62,04 km

  Palads Hotel Viborg er placeret midt i centrum af Viborg lige ved byens hyggelige og charmerende gågade og få minutter til togstation.

  Læs mere : Palads Hotel Viborg
 • Hotel Royal - SDH Partner Hotel

  64,9 km

  Hotellet ligger i gåafstand fra et væld af shoppingmuligheder. Værelserne har en betagende udsigt over byens centrum, floden Stora og det nye Musikteater. Hotel Royal Holstebro tilbyder en bred vifte af opholdsmuligheder, herunder golfophold og kulturophold, der kan tilpasses efter gæsternes præferencer.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Royal - SDH Partner Hotel
 • Kompas Hotel Aalborg

  66,19 km

  Med en central placering tæt på Aalborgs nye havnefront er KOMPAS Hotel Aalborg ideel for et ophold i den nordjyske hovedstad. Du har alle muligheder for at gå på opdagelse i Aalborgs hyggelige gågader og nyde byens mange caféer og restauranter.

  Læs mere : Kompas Hotel Aalborg