Rungsted Havn

Foto: Jacob Lisbygd

Rungsted Havn

Foto: Jacob Lisbygd

Rungsted Havn

Foto: Jacob Lisbygd

Havneshopping

Den populære havnepromenade tiltrækker med sin blanding af hyggelige butikker og indbydende spisesteder turister fra nær og fjern. På havnen er der plads til at slå sig ned og nyde en is, en god frokost eller et iskoldt glas hvidvin mens man nyder udsigten til bådene og det maritime liv.  

Havnen byder også på en fiskehandel i særklasse og en lækker badestrand med Beach Bar i de varme sommermåneder. Vander er lavt, sandet lækkert og der er badebro og beachvolley så hele familien er underholdt.  

 

Karen Blixen som nabo 

På den anden side af Strandvejen – kun et lille stenkast fra Rungsted Havn – ligger Rungstedlund, der huser Karen Blixen Museum, hvor den verdenskendte forfatters liv udfoldes i ord, billeder og levende udstillinger. Til museet hører også en lækker café og en stor flot have.  

Rungsted Havn ligger med andre ord lige i smørhullet mellem skov, strand og Øresund – perfekt til en udflugt i sig selv, eller som udgangspunkt for endnu flere oplevelser i området nord for København.  

 

Transport 

Der går tog til Rungsted hver halve time fra Københavns Hovedbanegård. Eller du kan hoppe på cyklen og nyde den smukke cykeltur langs kysten fra København til Rungsted.  

Hoteller i nærheden af Rungsted Havn

 • Skovshoved Hotel

  14,38 km

  Det hyggelige familiedrevet badehotel, der er blevet kåret til et af verdens mest ”hippe” hoteller, er elsket af gæster fra hele verden. De kommer for at nyde den smukke beliggenhed, udsigten over Øresund og naturligvis den gode mad, samtidig med at hovedstadens mange oplevelser er inden for behagelig rækkevidde.

  Læs mere : Skovshoved Hotel
 • Hotel Hillerød - SDH Partner Hotel

  16,03 km

  Hotellet er omgivet af imponerende skove, smukke søer og sportsruter, der giver dig en naturskøn oplevelse. Byen og naturen har været en kilde til inspiration for hotellet, der har skabt en charmerende lille landsby med sine snoede alléer, frodige planter og en indbydende atmosfære.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Hillerød - SDH Partner Hotel
 • Marienlyst Strandhotel

  18,18 km

  Marienlyst Strandhotel er et flot hotel helt ud til vandet og med lækre spafaciliteter. Derudover er restauranten Brasserie 1861, bar, lounge, strandspa, casino og store terrasser direkte ud til Øresund med privat strand også noget, hotellet er kendt for. Det ligger tæt på Kronborg Slot og Louisiana.

  Læs mere : Marienlyst Strandhotel
 • The Huxley Copenhagen - SDH Partner Hotel

  23,27 km

  Hotellet er et luksuriøst tilbud i hjertet af København, der giver dig mulighed for trygt at overnatte, mens du udforsker den pulserende by.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : The Huxley Copenhagen - SDH Partner Hotel
 • Hotel Astoria - SDH Partner Hotel

  23,58 km

  Hvis du ønsker en central beliggenhed i hjertet af København, kan du med tryghed vælge at overnatte på Hotel Astoria. Hotellet ligger kun få minutters gang fra attraktioner som Tivoli, fremragende restauranter, hyggelige caféer, Strøget og mange andre fantastiske oplevelser.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Astoria - SDH Partner Hotel
 • Hotel Hebron - SDH Partner Hotel

  23,65 km

  Dette centralt beliggende hotel i København ligger kun få minutter fra den smukke Tivoli forlystelsespark og "Strøget", der er Europas længste gågade.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Hebron - SDH Partner Hotel
 • Absalon Hotel

  23,8 km

  Et unikt, moderne og klassisk hotel på Vesterbro midt i København. De dejlige værelser er indrettet med det internationale designmærke Designers Guild. Nye og smukt indrettede badeværelser. Slap af og planlæg din dag i den hyggelige lobby lounge og nyd forfriskninger fra Absalon Bar.

  Læs mere : Absalon Hotel
 • Skjalm Hvide Hotel

  24,47 km

  Skjalm Hvide Hotel ligger centralt i Nordsjælland. Som gæst er du tæt på seværdigheder i både København og Nordsjælland, hotellet er et ideelt udgangspunkt for udflugter og gode oplevelser. De dejlige omgivelser og nyrenoverede, smagfulde værelser indbyder til afslapning og her er rig mulighed for at lade op.

  Læs mere : Skjalm Hvide Hotel
 • Taastrup Park Hotel

  29,96 km

  Taastrup Park Hotel er centralt placeret mellem Roskilde og København og tæt på motorvejen. Hotellet har egen gratis p-plads og ligger kun 2 min. gang fra Taastrups Station, restauranter og butikker. De komfortable værelser og den lækre morgenbuffet gør, at hotellet har mange glade stamgæster.

  Læs mere : Taastrup Park Hotel
 • Hotel Gilleleje Strand

  30,68 km

  Hotel Gilleleje Strand er et traditionsrigt badehotel fra 1896, som i dag er totalt nyrenoveret. Hotellets 25 værelser er forskellige, men fælles for dem er den pragtfulde beliggenhed: Du bor midt i Gilleleje – og samtidig kun et stenkast fra fiskerihavnens maritime atmosfære og byens yndede badestrand.

  Læs mere : Hotel Gilleleje Strand