Søndersø

Foto: VisitNordfyn

Ved bænken på den hyggelige plads på hovedgaden i Søndersø

Foto: VisitNordfyn

Unge drenge skater på skaterbanen midt i Søndersø

Foto: VisitNordfyn

Ved bådebroen ved Dallund Sø

Søndersø er en hyggelig by. Når du kører ind gennem Søndersø på vej fra Odense, kommer du forbi den 140 år gamle mølle, der er blevet et vartegn for Søndersø. Møllen har endda overlevet at blive flyttet med en kran til dens nuværende placering. Søndersø er en driftig industriby, og du kan købe alt, hvad du mangler i de 4 dagligvareforretninger. Glem heller ikke at kigge ind i de små butikker langs den gamle hovedgade. Søndersø har ca. 3000 indbyggere, der bor i en velfungerende og moderne by, hvor Nordfyns gymnasium ligger i udkanten af byen og tiltrækker elever fra både Odense, Vissenbjerg og hele Nordfyn.

Midt i byen finder du Søndersø Bypark, hvor der er skatebane, legeplads, street basket-bane, fitnessredskaber og meget mere.

Søndersø Kirke er meget smuk og bestemt et besøg værd. Det ældste af den er fra 1200-tallet, og der er mange spændende detaljer, fx de fantastiske kalkmalerier og døbefonten fra middelalderen. Der er mange herregårde og slotte tæt på Søndersø, bl.a. Rugård, Margård og Dallund Slot. Alle er lukket for offentligheden, men der er adgang til den smukke park og sø omkring Dallund Slot.   

Shopping i Søndersø

Der er 4 store dagligvareforretninger i Søndersø, hvor du kan finde alt, du har brug for. Der er genbrugsbutikker og spændende specialbutikker langs byens hovedgade, hvor du bl.a. kan købe blomster, briller, smykker, tøj, unikke gaveidéer og interiøridéer. Nyd en hyggelig tur i Søndersø! 

Hvad sker der i Søndersø?

Hvad sker der i Søndersø og på Nordfyn, lige præcis når du er der? Tjek VisitNordfyns aktivitetskalender og find aktiviteter og events!

Hoteller i nærheden af Søndersø

 • Frederik VI's Hotel

  6,72 km

  Frederik VI’s Hotel har en perfekt beliggenhed, hvis du vil udforske Odense by eller Fyn med de mange seværdigheder, som f.eks. H.C. Andersens Hus og Den Fynske Landsby. Hjemme på hotellet venter restaurant, sanserum og motionsrum. Udenfor finder du egen park og et fint stisystem, så du kan nyde den skønne natur.

  Læs mere : Frederik VI's Hotel
 • Hotel Knudsens Gaard

  14,34 km

  Hotel Knudsens Gaard i Odense lægger vægt på personlig service, høj kvalitet og en fredfyldt stemning. Den fulde opmærksomhed er på gæsterne, som skal kunne nyde et afslappet ophold i grønne omgivelser. Hotellets værelser har en hjemlig stemning og restauranten leverer fantastiske kulinariske oplevelser.

  Læs mere : Hotel Knudsens Gaard
 • Fjelsted Skov Hotel & Konference

  17,24 km

  Velkommen til Fjelsted Skov Hotel og Konference - et unikt tilflugtssted midt i naturen. Vi tilbyder en eksklusiv oplevelse, hvor ro og charme forenes med moderne komfort, omgivet af den betagende Fjelsted Skov. Det ideelle sted for både forretningsrejsende og feriegæster.

  Læs mere : Fjelsted Skov Hotel & Konference
 • Munkebo Kro

  19,38 km

  Mærk den hyggelige stemning på Munkebo Kro, der ligger lige ved vandet og med udsigt over Kertinge Nor. Her får du veltilberedte retter og kan tage på oplevelser i havnebyen Kerteminde og shopping i Fyns hovedstad Odense.

  Læs mere : Munkebo Kro
 • Tornøes Hotel

  25,96 km

  Købstaden Kerteminde er indbegrebet af fynsk idyl med velbevarede små fiskerhuse og fine købmandsgårde. I hjertet af byen ligger Tornøes Hotel. Tornøes Hotel er atmosfære, charme, hygge, dejlige værelser, god mad og ikke mindst en fantastisk udsigt.

  Læs mere : Tornøes Hotel
 • Brobyværk Kro

  28,04 km

  Hvor landevejen mellem Odense og Faaborg krydser Odense Å, ligger Brobyværk Kro. Den idyllisk beliggende kro med åen i baghaven har århundredgamle traditioner for at tage godt imod gæster. Selvfølgelig er kroen gennem årene blevet moderniseret, men sjælen og hyggen er her stadig.

  Læs mere : Brobyværk Kro
 • Hotel Fredericia - SDH Partner Hotel

  34,81 km

  Få en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige på restauranten Ryes, og kombiner dit ophold på Hotel Fredericia med den betagende natur og en rigdom af kulturoplevelser og aktiviteter.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Fredericia - SDH Partner Hotel
 • Hotel Vejlefjord

  38,23 km

  Hotel Vejlefjord kaldes ofte ”slottet i skoven” på grund af den smukke placering i bøgeskoven lige ned til fjorden. Hotellets kur- og wellnessfaciliteter og De Termiske Bade er enestående og tåler sammenligning med de bedste i Nordeuropa. Nyd de oprindelig kurveje, der indbyder til smukke naturoplevelser og frisk luft.

  Læs mere : Hotel Vejlefjord
 • Hotel Faaborg Fjord Spa Konference

  44,17 km

  På Hotel Faaborg Fjord Spa & Konference er der tid til afslapning, luksus, frihed, kvalitetstid, kærlighed, hygge, sjov og gastronomiske eventyr. Her får du uforglemmelige øjeblikke, så du kan vende tilbage til hverdagen med gode minder og fornyet energi.

  Læs mere : Hotel Faaborg Fjord Spa Konference
 • Jørgensens Hotel

  49,38 km

  Med et ophold på Jørgensens Hotel kan du se frem til en oplevelse af historisk bevidsthed, kvalitet i hver detalje og personligt værtskab i centrum af Horsens.

  Læs mere : Jørgensens Hotel