Unik havnefront med Lillebælts­broerne som kulisse

Foto: VisitMiddelfart

Unik havnefront med Lillebælts­broerne som kulisse

Foto: VisitMiddelfart

Unik havnefront med Lillebælts­broerne som kulisse

Foto: VisitMiddelfart

Unik havnefront med Lillebælts­broerne som kulisse

Herefter kommer du forbi KulturØen og frem til Danmarks mest klimavenlige rådhus. Her går boliger, caféer, butikker, lystbådehavn samt de rekreative områder med legeredskaber op i en højere enhed, smukt indrammet af de to Lillebæltsbroer. 

På havnefronten er der i sommerperioden springvand til stor glæde for børn, og det multifunktionelle legeringsskab med form af en bakke giver børnene mulighed for at klatre og glide ved Kulturøen.

Ikke langt fra den skønne havnefront venter flere unikke oplevelser på dig...

Inden døre
På en regnvejrsdag kan du besøge Kulturøen; et 4500m² stort kulturcenter tegnet af Schmidt Hammer Lassen Architects. På en regnvejrsdag kan du gå på opdagelse på biblioteket, her finder du indendørs lege- og aktivitetsmuligheder for børn, kan nyde områdets afslappende områder eller måske blive fristet til en tur i Panorama Biograferne - du finder også turistinformationen i kulturcenteret.

Under jorden
Kom under jorden med et besøg på CLAY, et enestående specialmuseum for keramisk kunst, kunsthåndværk og design. CLAY rummer en af Europas fornemmeste samlinger af keramik, idet museet i 2010 fik overdraget en unik samling bestående af ca. 55.000 keramiske værker – porcelæn, stentøj og fajance – fra Den kongelige Porcelainsfabrik, Bing & Grøndal og Aluminia.

På vandet
Tag på hvalsafari fra Gl. Havn og oplev en af verdens mindste hvalarter, marsvinet, helt uden at skulle rejse langt hverken nord- eller sydpå. Lillebælt har i perioder en af verdens tætteste bestande af hvaler. Netop derfor er Middelfarts historie tæt knyttet til marsvinene, da man i århundreder jagede de små hvaler.

I luften
Se det hele lidt fra oven fra den Gamle Lillebæltsbro. Oplev højden og suget i maven. Nyd den fantastiske udsigt, vandet, skibene, udsigten mod land, vinden, vejret og den svage rysten i broen, når toget kører langt under dig. Bridgewalking Lillebælt er en unik attraktion i Europa og du sparer billetten til Sydney.

Hoteller i nærheden af Unik havnefront med Lillebælts­broerne som kulisse

 • Hotel Fredericia - SDH Partner Hotel

  7,95 km

  Få en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige på restauranten Ryes, og kombiner dit ophold på Hotel Fredericia med den betagende natur og en rigdom af kulturoplevelser og aktiviteter.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Fredericia - SDH Partner Hotel
 • Fjelsted Skov Hotel & Konference

  17,6 km

  Velkommen til Fjelsted Skov Hotel og Konference - et unikt tilflugtssted midt i naturen. Vi tilbyder en eksklusiv oplevelse, hvor ro og charme forenes med moderne komfort, omgivet af den betagende Fjelsted Skov. Det ideelle sted for både forretningsrejsende og feriegæster.

  Læs mere : Fjelsted Skov Hotel & Konference
 • Hotel Vejlefjord

  19,84 km

  Hotel Vejlefjord kaldes ofte ”slottet i skoven” på grund af den smukke placering i bøgeskoven lige ned til fjorden. Hotellets kur- og wellnessfaciliteter og De Termiske Bade er enestående og tåler sammenligning med de bedste i Nordeuropa. Nyd de oprindelig kurveje, der indbyder til smukke naturoplevelser og frisk luft.

  Læs mere : Hotel Vejlefjord
 • Tyrstrup Kro

  23,26 km

  Tyrstrup Kro ligger idyllisk ved mark og skov nogle få kilometer uden for honningkagebyen Christiansfeld. Her har den ligget i hvert fald i 350 år, men i de senere år er der gjort et stort arbejde for at gennemrestaurere den gamle kro og samtidig gøre den til et anerkendt spisested i international klasse.

  Læs mere : Tyrstrup Kro
 • ToRVehallerne- SDH Partner Hotel

  25,48 km

  Dette fremragende hotel byder på enestående gastronomi og tilbyder en høj standard af service til sine gæster. Med sin centrale beliggenhed kan du nyde alle byens faciliteter og nemt udforske de forskellige muligheder uden at skulle bruge en bil.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : ToRVehallerne- SDH Partner Hotel
 • Hotel Hedegaarden

  26,06 km

  Et familiehotel, der tilbyder alt fra den traditionelle danske madskat til nye anderledes smagsoplevelser – alt efter hvad du kan inspireres til. Hotellet har fokus på den gode mad med de bedste råvarer, at tingene bare fungerer og en uhøjtidelig atmosfære. Hotellet ligger på toppen af Vejle.

  Læs mere : Hotel Hedegaarden
 • Frederik VI's Hotel

  34,58 km

  Frederik VI’s Hotel har en perfekt beliggenhed, hvis du vil udforske Odense by eller Fyn med de mange seværdigheder, som f.eks. H.C. Andersens Hus og Den Fynske Landsby. Hjemme på hotellet venter restaurant, sanserum og motionsrum. Udenfor finder du egen park og et fint stisystem, så du kan nyde den skønne natur.

  Læs mere : Frederik VI's Hotel
 • Jørgensens Hotel

  40,23 km

  Med et ophold på Jørgensens Hotel kan du se frem til en oplevelse af historisk bevidsthed, kvalitet i hver detalje og personligt værtskab i centrum af Horsens.

  Læs mere : Jørgensens Hotel
 • Hotel Knudsens Gaard

  44,19 km

  Hotel Knudsens Gaard i Odense lægger vægt på personlig service, høj kvalitet og en fredfyldt stemning. Den fulde opmærksomhed er på gæsterne, som skal kunne nyde et afslappet ophold i grønne omgivelser. Hotellets værelser har en hjemlig stemning og restauranten leverer fantastiske kulinariske oplevelser.

  Læs mere : Hotel Knudsens Gaard
 • Hotel Svanen Billund

  44,93 km

  Hotel Svanen i Billund er noget så usædvanligt som et firestjernet designhotel, hvor børnene også er meget velkomne. Overalt er der kælet for detaljerne – på de unikt designede værelser, i den hyggelige lounge og i restauranten ”No8”. Alle gæster skal have en oplevelse så tæt på det sublime som muligt.

  Læs mere : Hotel Svanen Billund