VæRK 21 - Design, Kunst og Snedkerhåndværk fra Stevns og omegn

Foto: Anne Birkholt Nielsen

Værk21

Foto: VæRK 21

Værk-21

Foto: Anne Birkholt Nielsen

Anne Birkholt Nielsen monotypi

VæRK 21 har i år skabt en udstilling, der kan mærkes, sanses og ses. De 8 deltagers værker, skaber tilsammen et overraskende møde mellem håndværkets akkuratesse og kunstens ekspressive udtryksformer. 

Oplev sammenstødet, nedbrydningen og opstillingen af Annette Sjølunds fjerbilleder, fugle og menneskefigurer i genbrugsmaterialer, og Nils-Ole Zibs  smukke design, og formgivning af møbler i forskellige træsorter. 

Mærk Cæcillie Tellings finurlige farve og mønster kombinationer i upcyclet kulørte taktile tøj og  Loulou Harbours kærlige menneskelige, iscenesættelser i skulpturelle udtryksformer, billeder og tryk 

Sans Marianne Mortensens kurve, tasker af bark og naturbilleder skabt af broderi og naturens luner, i samspil med Sofie Aabenhuus´s leg med papir, pap og murersnor i collager, og ekspressivt maleri. 

Se Jonna Yde Jensens elegante og dekorative kurve og  pileflettede fuglehuse i mødet med Theodora Wolfs koloristiske fiskefigurations monotypitryk. 

I butikken kan du finde møbler, designs, tøj, smykker, postkort, skønhedspleje, print, osv. eller et af de mange skønne VæRker  

Besøg klinten, og oplev naturens egen billedskaben, med vand, kridt, flint, og ler, og ikke mindst fiskeleret fra meteorslaget for millioner af år siden. 

I træet udenfor museumsbygningen vil du opdage Nils-Ole Zibs ”Triangelmobil”, og lige ved indgangen udstiller Marianne Mortensens dele af værket ”Sværm”. 

 

Åbningstider: 23.juni – 12. august 2023. Alle ugens dage kl. 11-17:30  

Hoteller i nærheden af VæRK 21 - Design, Kunst og Snedkerhåndværk fra Stevns og omegn

 • Plus Park Globetrotter Airport Hotel - SDH Partner Hotel

  41,32 km

  Park Globetrotter Copenhagen Airport - SDH Partner Hotel præsenterer en behagelig overnatningsmulighed for både forretningsrejsende og fritidsrejsende, beliggende i nærheden af Københavns Lufthavn og Amager Strand. Oplev moderne faciliteter, imødekommende service og nem adgang til offentlig transport, blot få minutters gang fra hotellet.

  Læs mere : Plus Park Globetrotter Airport Hotel - SDH Partner Hotel
 • Taastrup Park Hotel

  42,65 km

  Taastrup Park Hotel er centralt placeret mellem Roskilde og København og tæt på motorvejen. Hotellet har egen gratis p-plads og ligger kun 2 min. gang fra Taastrups Station, restauranter og butikker. De komfortable værelser og den lækre morgenbuffet gør, at hotellet har mange glade stamgæster.

  Læs mere : Taastrup Park Hotel
 • Absalon Hotel

  44,32 km

  Et unikt, moderne og klassisk hotel på Vesterbro midt i København. De dejlige værelser er indrettet med det internationale designmærke Designers Guild. Nye og smukt indrettede badeværelser. Slap af og planlæg din dag i den hyggelige lobby lounge og nyd forfriskninger fra Absalon Bar.

  Læs mere : Absalon Hotel
 • Hotel Hebron - SDH Partner Hotel

  44,44 km

  Dette centralt beliggende hotel i København ligger kun få minutter fra den smukke Tivoli forlystelsespark og "Strøget", der er Europas længste gågade.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Hebron - SDH Partner Hotel
 • Hotel Astoria - SDH Partner Hotel

  44,54 km

  Hvis du ønsker en central beliggenhed i hjertet af København, kan du med tryghed vælge at overnatte på Hotel Astoria. Hotellet ligger kun få minutters gang fra attraktioner som Tivoli, fremragende restauranter, hyggelige caféer, Strøget og mange andre fantastiske oplevelser.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Astoria - SDH Partner Hotel
 • The Huxley Copenhagen - SDH Partner Hotel

  45,29 km

  Hotellet er et luksuriøst tilbud i hjertet af København, der giver dig mulighed for trygt at overnatte, mens du udforsker den pulserende by.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : The Huxley Copenhagen - SDH Partner Hotel
 • Skovshoved Hotel

  54,3 km

  Det hyggelige familiedrevet badehotel, der er blevet kåret til et af verdens mest ”hippe” hoteller, er elsket af gæster fra hele verden. De kommer for at nyde den smukke beliggenhed, udsigten over Øresund og naturligvis den gode mad, samtidig med at hovedstadens mange oplevelser er inden for behagelig rækkevidde.

  Læs mere : Skovshoved Hotel
 • Skjalm Hvide Hotel

  63,84 km

  Skjalm Hvide Hotel ligger centralt i Nordsjælland. Som gæst er du tæt på seværdigheder i både København og Nordsjælland, hotellet er et ideelt udgangspunkt for udflugter og gode oplevelser. De dejlige omgivelser og nyrenoverede, smagfulde værelser indbyder til afslapning og her er rig mulighed for at lade op.

  Læs mere : Skjalm Hvide Hotel
 • Hotel Falster

  66,23 km

  Hotel Falster er et hjemligt hotel, der siden starten i 1986 har været familiedrevent. Det betyder, at gæsterne ikke blot føler sig velkomne; de føler sig hjemme. Hotellet ligger i Nykøbing, der er hovedbyen på Falster. Her har du et oplagt udgangspunkt for en ferie eller et weekendophold på Sydhavsøerne.

  Læs mere : Hotel Falster
 • Hotel Hillerød - SDH Partner Hotel

  72,01 km

  Hotellet er omgivet af imponerende skove, smukke søer og sportsruter, der giver dig en naturskøn oplevelse. Byen og naturen har været en kilde til inspiration for hotellet, der har skabt en charmerende lille landsby med sine snoede alléer, frodige planter og en indbydende atmosfære.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Hillerød - SDH Partner Hotel