Bjerre Skov

Gå i historiens spor

Ved Bjerre Herred findes Bjerre skov i et meget kuperet terræn. Bjerre Skov er en blandet løv- og nåleskov og ved den finder du Elverdammen og naturskoven. Naturskoven er et lille skovområde, som har ligget urørt af mennesket i mange år og er helt sikkert et besøg værd.

Skoven er beriget med en masse skøn natur og er ideel til en hyggelig gåtur, hvor du kan nyde den danske natur, når den er bedst. Her er skov, søer, mose og eng områder – lige noget til enhver smag.

I Bjerre Skov findes der forskellige vandrestier. Ved skoven er der flere muligheder for parkering, så der er ingen undskyldninger for ikke at sætte bilen og suge frisk luft og natur til sig.

Der er frit teltning i Bjerge Skov, så du må slå dit telt op i skoven. Læs mere på Ud i Naturen her.

Bjerre Skov ligger i et større naturområde præget af skov og bakker. Skoven er en del af bakkekammen Bjerrelide. Nær Bjerre Skov finder du også skovene Rold, Boller, det imponerende Klokkedal og udsigtspunktet Purhøj. Umiddelbart syd for skoven finder et vådområde ved Skjold Å og Bjerre Engsø.

Et af Østjyllands bedste MTB-trails

I Bjerge skov finder du flere forskellige mountainbike spor af varierende sværhedsgrad. I alt er der 12,5 kilometer trail og 400 højdemeter at forcere i det kuperede landskab. 

 

Opdateret af:
Kystlandet: VisitJuelsminde turist@visitjuelsminde.dk
Kystlandet: VisitJuelsminde

  • Bjerre Skov
  • Bjerre
    7130 Juelsminde