Enghave Dyre- og Naturpark, Brørup

Foto: Enghave Dyre- og Naturpark

Dreng der fodre 2 ræve-unger i Enghave Dyre- og Naturpark, Brørup

Foto: Enghave Dyre- og Naturpark

Dreng der fodre 2 vaskebjørne i Enghave Dyre- og Naturpark, Brørup

Foto: Enghave Dyre- og Naturpark

Enghave Dyre- og Naturpark, Brørup

Alle sanser kommer i brug, for her kan I både se, høre, dufte og røre ved dyrene. Vær med til at fodre dyrene eller lad børnene opleve parken fra hesteryg, hvor barn og hest ledsages af en af vores ansatte på turen. Det er bare med at holde godt fast i manken. Parken er 70.000 m2 og er inddelt i flere afdelinger. 

Kaninerne vil gerne klappes, pelsen er så blød. Nede ved fårene og gederne kan I mærke en helt anderledes pels. Bagefter kan I kigge lamaerne dybt i øjnene eller høre æslernes lyd. Hver dag i sommerferien spiller vi Skildpaddebanko og kører traktorture rundt i dyreparken. 

Alle vores dyr er vant til kontakt med børn, at blive fodret, at blive holdt om og blive nusset af børn. Ro, nærvær og tid er ofte nøglen til god kontakt mellem dyrene og børn, og vi oplever tit at børn, der overvinder sig selv får store oplevelser. Parken har en størrelse og indretning som er overskuelig og tryg for de fleste børn, og fra ca. 1 års alderen vil de få noget ud af at være med. Vores gæster bruger ofte en hel dag i parken.

Der er rigtig mange steder i parken, hvor man kan sætte sig med sin madkurv. Du kan også købe din mad hos os. I parken er der forskellige aktiviteter, som følger årets gang i hele sæsonen. Du har også mulighed for at nyde stilheden ved vores 2 fiskesøer, hvor der altid er friske fisk at fange.

Livslyst
I Enghave Dyre- og Naturpark holder Livslyst til. En del af parkens personale er udviklingshæmmede, som deltager i parkens daglige gøremål. Kontakt med dyr har vist sig at være til gavn for dem, og ved at være i parken får de positive erfaringer med at være på en arbejdsplads.

Praktisk
Der kan købes sæsonkort samt årskort - se priser på vores hjemmeside. 

Udflugtssted
Enghave Dyre- og Naturpark er det ideelle sted til børnefødselsdage, udflugter, forældrerådsarrangementer, firmaudflugter og familieudflugter. Det er muligt at låne en grill. Ved indgangen findes et café-område.

Specialarrangementer
Der afholdes arrangementer hele sæsonen, se vores hjemmeside for flere oplysninger.

Afstande
Brørup: 3 km
Billund: 33 km
Vejen: 11 km 
Hovborg: 13 km
Holsted: 8 km 
Kolding: 32 km

Hoteller i nærheden af Enghave Dyre- og Naturpark, Brørup

 • Hotel Hovborg Kro

  10,99 km

  Hotel Hovborg Kro er kendt for sine lavloftede krostuer og sin prægtige jyske mad. Der har været kro her i mindst 250 år, og det stråtækte stuehus, der blev opført i 1790, er pietetsfuldt bevaret. Uden at ødelægge atmosfæren er det lykkedes at ”indbygge” de moderne faciliteter, som nutidens gæster sætter pris på.

  Læs mere : Hotel Hovborg Kro
 • Refborg Hotel Billund

  24,24 km

  Refborg Hotel Billund byder velkommen til LEGOLAND®-gæster og alle andre, som vil drage fordel af den fine beliggenhed i forhold til attraktioner og aktiviteter. Der er både underholdning for børn og voksne i området, så spørgsmålet er bare, hvad dit ophold skal bruges til.

  Læs mere : Refborg Hotel Billund
 • Hotel Svanen Billund

  24,5 km

  Hotel Svanen i Billund er noget så usædvanligt som et firestjernet designhotel, hvor børnene også er meget velkomne. Overalt er der kælet for detaljerne – på de unikt designede værelser, i den hyggelige lounge og i restauranten ”No8”. Alle gæster skal have en oplevelse så tæt på det sublime som muligt.

  Læs mere : Hotel Svanen Billund
 • Gram Slotskro

  24,97 km

  I smukke og naturskønne omgivelser ligger Gram Slotskro. Her kan du rigtig mærke historiens vingesus. Den fantastiske placering ved Gram Sø og Gram Slot, er de perfekte rammer for et afslappet ophold med god mad baseret på årstidens friske råvarer. I dag er det 4. generation af familien Schrøder, som driver kroen.

  Læs mere : Gram Slotskro
 • Hotel Hedemarken

  26,36 km

  Tættere på Jyllands hjerte kommer du næppe: Hotellet ligger ved gode golfbaner, LEGOLAND®, Givskud Zoo, har en skøn å i baghaven med laks, og moderne faciliteter, der matcher både den erhvervsrejsende og weekendparret på tur. Du vil opleve kvalitet i højsædet.

  Læs mere : Hotel Hedemarken
 • Tyrstrup Kro

  33,4 km

  Tyrstrup Kro ligger idyllisk ved mark og skov nogle få kilometer uden for honningkagebyen Christiansfeld. Her har den ligget i hvert fald i 350 år, men i de senere år er der gjort et stort arbejde for at gennemrestaurere den gamle kro og samtidig gøre den til et anerkendt spisested i international klasse.

  Læs mere : Tyrstrup Kro
 • Sdr.Omme Kro

  36,44 km

  Sdr. Omme Kro er en levende og moderne kro i det centrale Jylland. Her oplever du ægte hygge og personlig service. Kroen har siden 1780 haft kongeligt privilegium. Kroen ligger i skønne omgivelser og med Omme Å i den smukke krohave. Kroen er ideel for besøg i LEGOLAND og Givskud Zoo, men også for en golfferie.

  Læs mere : Sdr.Omme Kro
 • ToRVehallerne- SDH Partner Hotel

  38,58 km

  Dette fremragende hotel byder på enestående gastronomi og tilbyder en høj standard af service til sine gæster. Med sin centrale beliggenhed kan du nyde alle byens faciliteter og nemt udforske de forskellige muligheder uden at skulle bruge en bil.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : ToRVehallerne- SDH Partner Hotel
 • Hotel Hedegaarden

  41,53 km

  Et familiehotel, der tilbyder alt fra den traditionelle danske madskat til nye anderledes smagsoplevelser – alt efter hvad du kan inspireres til. Hotellet har fokus på den gode mad med de bedste råvarer, at tingene bare fungerer og en uhøjtidelig atmosfære. Hotellet ligger på toppen af Vejle.

  Læs mere : Hotel Hedegaarden
 • Agerskov Kro

  43,76 km

  Midt i Sønderjylland ligger Agerskov Kro og Hotel. De gamle bygninger er moderniseret med respekt for den oprindelige stemning og atmosfære. Kroen er udvidet med store tiltalende værelser. Kromanden selv står i køkkenet med sin stab af kokke, og her fremstilles retter, der tilfredsstiller selv den mest forvente gane.

  Læs mere : Agerskov Kro