Fuglepark - Danmarks Fugle Zoo

Foto: Udvikling Assens - VisitAssens

Danmarks Fugle Zoo

Foto: Udvikling Assens - VisitAssens

Danmarks Fugle Zoo

Foto: Udvikling Assens - VisitAssens

Danmarks Fugle Zoo

Danmarks Fugle Zoo med sine 5 ha. ægte fynsk natur, og 800 fugle fra hele verden, er dermed en af Skandinaviens største speciel zoos` med fugle og fjerkræ. På den 2 km. lange handikapvenlige rundtur, vil der være mulighed for, at få sat sin viden om fugle på prøve, eller få slappet totalt af i den smukke idyl som fugle zoo råder over. Hele vejen rundt er der en god orienterende skiltning med mange nyttige informationer. I kiosken kan der købes små opgavesæt til børnene eller en tjek liste til de voksne, så alle får set det hele og netop det de kom for. Af fuglegrupper kan nævnes Papegøjer, Svømmefugle, Strudse, Fasaner, Ugler, Høns, og Påfugle.

I Baby Zoo kan alle se og opleve historien ”Fra æg til Kylling” eller måske finde den rigtige forklaring på ”Hvem kom først – Hønen eller Ægget”?

Rundt i parken er der en samling af gamle danske landbrugsredskaber, og de er smidt hist og her, som man altid har gjort her ude på landet. Rundt i parken er der rig mulighed for at spise den medbragte madkurv, eller anvende en af de 3 store grill steder.

Legepladsen som rundturen slutter med, er en lille udfordrende oase for mange børn. En sjov lang svævebane, og udfordrende kravle og ruche rør, samt et område med klappedyr som kaniner og geder. På den store aktivitets plads vil der hele sæsonen igennem være forskellige arrangementer både fra scenen, men også på selve græsplænen. Husk vores motto ”Stedet hvor alt kan ske”

Danmarks Fugle Zoo har også et lille Info Center med endnu flere gamle nostalgiske maskiner og værktøj fra livet på landet i gamle dage. Der kan også skaffes endnu flere oplevelser om alle andre seværdigheder i området lige omkring Fugle zoo. På første salen er der indrettet et stort konference lokale hvor der afholdes mange foredrag og orienterende møder med fugle som udgangspunkt. Det skal være helt klart, vi elsker at gøre det så godt som muligt for alle fugle i fangenskab. Konferencelokalet kan lejes af alle til møder eller et anderledes firmamøde.

Papegøjecafeen står altid klar med frisklavet kaffe og hjemmebagt kringle, og mange gode gril retter. Cafeen kan også arrangere små fødselsdage eller mindre fester i lokalerne.

Er man blevet træt, eller er det blevet sent, kan man leje en shelter at overnatte i ude på P. pladsen. Kommer man i en autocamper kan der ligeledes lejes en plads for natten.

Hunde må ikke medbringes i selve fugle zoo; men man kan benytte en af vore gratis hundebokse (hunde P)

Faciliteter:
- Cafe
- Mødelokaler
- Legeplads
- Handicapvenligt stisystem
- Park
- Sansehave 
- Børneaktiviteter
- Scene (100 sidepladser/300 ståpladser) 

Priser:
Børn under 3 år: Gratis
Voksne: 100 kr.

Åbningstider, priser samt de forskellige aktiviteter og arrangementer kan også ses på vores hjemmeside www.danmarksfuglezoo.dk

Hoteller i nærheden af Fuglepark - Danmarks Fugle Zoo

 • Brobyværk Kro

  12,81 km

  Hvor landevejen mellem Odense og Faaborg krydser Odense Å, ligger Brobyværk Kro. Den idyllisk beliggende kro med åen i baghaven har århundredgamle traditioner for at tage godt imod gæster. Selvfølgelig er kroen gennem årene blevet moderniseret, men sjælen og hyggen er her stadig.

  Læs mere : Brobyværk Kro
 • Frederik VI's Hotel

  13,53 km

  Frederik VI’s Hotel har en perfekt beliggenhed, hvis du vil udforske Odense by eller Fyn med de mange seværdigheder, som f.eks. H.C. Andersens Hus og Den Fynske Landsby. Hjemme på hotellet venter restaurant, sanserum og motionsrum. Udenfor finder du egen park og et fint stisystem, så du kan nyde den skønne natur.

  Læs mere : Frederik VI's Hotel
 • Fjelsted Skov Hotel & Konference

  16,72 km

  Velkommen til Fjelsted Skov Hotel og Konference - et unikt tilflugtssted midt i naturen. Vi tilbyder en eksklusiv oplevelse, hvor ro og charme forenes med moderne komfort, omgivet af den betagende Fjelsted Skov. Det ideelle sted for både forretningsrejsende og feriegæster.

  Læs mere : Fjelsted Skov Hotel & Konference
 • Hotel Knudsens Gaard

  17,63 km

  Hotel Knudsens Gaard i Odense lægger vægt på personlig service, høj kvalitet og en fredfyldt stemning. Den fulde opmærksomhed er på gæsterne, som skal kunne nyde et afslappet ophold i grønne omgivelser. Hotellets værelser har en hjemlig stemning og restauranten leverer fantastiske kulinariske oplevelser.

  Læs mere : Hotel Knudsens Gaard
 • City Hotel Nattergalen

  18,45 km

  Midt i Odenses H. C. Andersen-kvarter ligger City Hotel Nattergalen. Herfra kan du gå på opdagelse i den fynske hovedstad. Hotellet er et godt udgangspunkt for at opleve byen, hvor seværdighederne befinder sig lige om hjørnet.

  Læs mere : City Hotel Nattergalen
 • Hotel Faaborg Fjord Spa Konference

  27,68 km

  På Hotel Faaborg Fjord Spa & Konference er der tid til afslapning, luksus, frihed, kvalitetstid, kærlighed, hygge, sjov og gastronomiske eventyr. Her får du uforglemmelige øjeblikke, så du kan vende tilbage til hverdagen med gode minder og fornyet energi.

  Læs mere : Hotel Faaborg Fjord Spa Konference
 • Munkebo Kro

  30,53 km

  Mærk den hyggelige stemning på Munkebo Kro, der ligger lige ved vandet og med udsigt over Kertinge Nor. Her får du veltilberedte retter og kan tage på oplevelser i havnebyen Kerteminde og shopping i Fyns hovedstad Odense.

  Læs mere : Munkebo Kro
 • Tornøes Hotel

  36,01 km

  Købstaden Kerteminde er indbegrebet af fynsk idyl med velbevarede små fiskerhuse og fine købmandsgårde. I hjertet af byen ligger Tornøes Hotel. Tornøes Hotel er atmosfære, charme, hygge, dejlige værelser, god mad og ikke mindst en fantastisk udsigt.

  Læs mere : Tornøes Hotel
 • Hotel Fuglsangcentret

  37,1 km

  Nærvær, varme, personlig atmosfære, gæstfrihed og gastronomi i særklasse beskriver Hotel Fuglsangcentrer i Fredericia. Tæt på Lillebælt og Trekantsområdets mange seværdigheder, lige op til skoven - og midt i en stor park med sansehave. Slap af og nyd de grønne omgivelser og den indendørs swimmingpool med sauna.

  Læs mere : Hotel Fuglsangcentret
 • Hotel Fredericia - SDH Partner Hotel

  38,57 km

  Få en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige på restauranten Ryes, og kombiner dit ophold på Hotel Fredericia med den betagende natur og en rigdom af kulturoplevelser og aktiviteter.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Fredericia - SDH Partner Hotel