Fuglsang Skov

Foto: @madsostergaard / MoeMent Photo

FuglsangHannerupRedigeret-02_dådyr_dyrehave

Foto: @madsostergaard / MoeMent Photo

FuglsangHannerupRedigeret-16_dådyr_dyrehave

Foto: Ole Olsen

Fuglsang skov og hjorte 1024x576

Oplevelser venter i Fuglsang Skov

I det naturskønne område Fuglsang Skov kommer du helt sikkert ikke til at kede dig!

Skønne Fuglsang Skov ligger tæt på Fredericias centrum og udgør sammen med Hannerup Skov et stort sammenhængende naturområde fyldt med aktiviteter og oplevelser for outdoor- og friluftselskere.

De to skove er adskilt af en jernbanestrækning, men du kan bevæge dig fra det ene skovområde til det andet via broerne, som går over jernbanen.

Find et kort over Fuglsang Skov nederst på denne side under "Download"!

Naturområde med aktiviteter for børn og voksne

I Fuglsang Skov kan du både nyde områdets dyre- og planteliv og her er masser af muligheder for at være aktiv i naturen. Området har et stort og udbygget stisystem som begynder ved Fuglsang Skovs parkeringsplads.

Her finder du også toiletmuligheder og borde og bænke i nærheden af områdets naturlegeplads, men du er også velkommen til at medbringe et tæppe og tage på en picnic i det grønne.

Ridesti, løberute, outdoor-fitness og naturlegeplads

Udover en lækker naturlegeplads gemmer Fuglsang Skov også på et område til outdoor-fitness, en 5 km afmærket løberute og en afmærket ridesti. Her kommer du igennem Fuglsangs skønne skov- og moseområder.

Det er også i Fuglsang Skov, at du kan opleve den store træugle, som hænger i trætoppen. Husk at kigge op, så får du nemt øje på den!

Se dådyrene i Fuglsang Skov

Vidste du, at du kan opleve dåvildt i Fredericia? I Fuglsang Dyrehave kan du komme helt tæt på de smukke dyr.

Tæt på parkeringspladsen finder du Fuglsang Skovs dyrehave med dådyr, som har masser af plads at boltre sig på. Hvis du vil fodre dådyrene så husk, at de kun må få æbler og gulerødder (andre fødevarer fx pasta og brød giver dem ondt i maven).

Handicapvenlige stier og blindesti

Som noget helt særligt er Fuglsang Skov også et særligt handicapvenligt udflugtsmål. Området har brede stier som er egnede til kørestolsbrugere og en særskilt blindesti.

Læs mere om handicapvenlige oplevelser i Fredericia her!

Historiske spor i Fuglsang Skov

I Fuglsang Skov findes der også historiske steder, som du kan gå på jagt efter.

I den nordlige del af skoven findes et jernkors under et gammelt bøgetræ. Jernkorset er rejst til minde om en tysk soldat, som faldt her under i forbindelse med belejringen af Fredericia i 1849.

Du kan finde mere information her!

Information og faciliteter

Toiletforhold: Der findes toiletbygning ved parkeringspladsen for enden af Fuglsangvej

Parkering: Der er mulighed for parkering for enden af Fuglsangvej.

Afmærket løberute: Fuglsang Skov har en 5 km løberute, som også går gennem Hannerup Skov.

Afmærket ridesti: Området har en særlig afmærket ridesti.

Afmærket blindesti: Området har en særlig afmærket blindesti.

Hunde: Hunde skal føres i snor. Vær opmærksom på at der kan færdes ryttere på hesteryg i området.

Guidede ture med Det Grønne Fredericia

Det Grønne Fredericia afholder et væld af aktiviteter i og omkring Fredericia. I Fuglsang skov kan du jævnligt komme til hjortebrøl og fodring af dyreparkens dådyr.

Se oversigt over aktiviteter og book billetter her!

 

Se, hvad andre deler på Instagram

#fuglsangskoven #fuglsangskov #visitfredericia

Hoteller i nærheden af Fuglsang Skov

 • Hotel Fredericia - SDH Partner Hotel

  2,51 km

  Få en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige på restauranten Ryes, og kombiner dit ophold på Hotel Fredericia med den betagende natur og en rigdom af kulturoplevelser og aktiviteter.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Fredericia - SDH Partner Hotel
 • Hotel Vejlefjord

  14,24 km

  Hotel Vejlefjord kaldes ofte ”slottet i skoven” på grund af den smukke placering i bøgeskoven lige ned til fjorden. Hotellets kur- og wellnessfaciliteter og De Termiske Bade er enestående og tåler sammenligning med de bedste i Nordeuropa. Nyd de oprindelig kurveje, der indbyder til smukke naturoplevelser og frisk luft.

  Læs mere : Hotel Vejlefjord
 • ToRVehallerne- SDH Partner Hotel

  19,38 km

  Dette fremragende hotel byder på enestående gastronomi og tilbyder en høj standard af service til sine gæster. Med sin centrale beliggenhed kan du nyde alle byens faciliteter og nemt udforske de forskellige muligheder uden at skulle bruge en bil.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : ToRVehallerne- SDH Partner Hotel
 • Hotel Hedegaarden

  19,83 km

  Et familiehotel, der tilbyder alt fra den traditionelle danske madskat til nye anderledes smagsoplevelser – alt efter hvad du kan inspireres til. Hotellet har fokus på den gode mad med de bedste råvarer, at tingene bare fungerer og en uhøjtidelig atmosfære. Hotellet ligger på toppen af Vejle.

  Læs mere : Hotel Hedegaarden
 • Fjelsted Skov Hotel & Konference

  22,14 km

  Velkommen til Fjelsted Skov Hotel og Konference - et unikt tilflugtssted midt i naturen. Vi tilbyder en eksklusiv oplevelse, hvor ro og charme forenes med moderne komfort, omgivet af den betagende Fjelsted Skov. Det ideelle sted for både forretningsrejsende og feriegæster.

  Læs mere : Fjelsted Skov Hotel & Konference
 • Tyrstrup Kro

  26,77 km

  Tyrstrup Kro ligger idyllisk ved mark og skov nogle få kilometer uden for honningkagebyen Christiansfeld. Her har den ligget i hvert fald i 350 år, men i de senere år er der gjort et stort arbejde for at gennemrestaurere den gamle kro og samtidig gøre den til et anerkendt spisested i international klasse.

  Læs mere : Tyrstrup Kro
 • Jørgensens Hotel

  34,77 km

  Med et ophold på Jørgensens Hotel kan du se frem til en oplevelse af historisk bevidsthed, kvalitet i hver detalje og personligt værtskab i centrum af Horsens.

  Læs mere : Jørgensens Hotel
 • Frederik VI's Hotel

  38,32 km

  Frederik VI’s Hotel har en perfekt beliggenhed, hvis du vil udforske Odense by eller Fyn med de mange seværdigheder, som f.eks. H.C. Andersens Hus og Den Fynske Landsby. Hjemme på hotellet venter restaurant, sanserum og motionsrum. Udenfor finder du egen park og et fint stisystem, så du kan nyde den skønne natur.

  Læs mere : Frederik VI's Hotel
 • Hotel Svanen Billund

  40,29 km

  Hotel Svanen i Billund er noget så usædvanligt som et firestjernet designhotel, hvor børnene også er meget velkomne. Overalt er der kælet for detaljerne – på de unikt designede værelser, i den hyggelige lounge og i restauranten ”No8”. Alle gæster skal have en oplevelse så tæt på det sublime som muligt.

  Læs mere : Hotel Svanen Billund
 • Refborg Hotel Billund

  41,36 km

  Refborg Hotel Billund byder velkommen til LEGOLAND®-gæster og alle andre, som vil drage fordel af den fine beliggenhed i forhold til attraktioner og aktiviteter. Der er både underholdning for børn og voksne i området, så spørgsmålet er bare, hvad dit ophold skal bruges til.

  Læs mere : Refborg Hotel Billund