Galerie Petite

Foto: Galerie Petite

Galerie-Petite-påsken-2023

Galerie Petite finder du ved Gendarmstien mellem Rønshoved og Stranderødbugten på Knudsmade 1.

Jeg udstiller keramiske objekter inspireret af naturens former og farver: strand, vand, tang, fossiler og drivtømmer – i lerets og kunstens uendelige variationer!

Jeg er altid åben for galleribesøg efter telefonisk aftale – alle er velkomne!

Mine objekter afspejler min tætte kontakt med naturen. Jeg arbejder med unika i PRIMITIVE. Brændinger: RAKU-PIT-SAGGAR forløb. I kontrasten mellem sollysende vand, tangsorte skove og grønlige dyb søger jeg farvespil og krakeleringer, spor og tegn.

Udvalgte Gallerier og Udstillinger:
Varde Museum, Mikkelberg Sydslesvig, Kolding Kunstforening, Vitskøl Kloster, Galleri Molevit Skagen, Robbe&Berking Museum, Kunstschaffen Flensborg, Museum Holmen Løgumkloster, Galleri Strædet Møgeltønder, Dormetoriet Løgumkloster, Keramisk Forum Kolding, Dronningslund Kunstcenter, KeramikTAGE Friedrichstadt, Nordens Institut Ålandsøerne.

Vejle Kunsthal.

Udsmykningsopgaver:
Skorstenspiper Broager, Køkken-Fliser Provence/Frankrig


Følg mig på facebook

Hoteller i nærheden af Galerie Petite

 • Benniksgaard Hotel

  1,42 km

  Beliggenheden på det højeste punkt ved Flensborg Fjord fås ikke smukkere, og nærmeste nabo er Benniksgaard Golfbane. Den gamle slægtsgård har gennemgået en fuldstændig og meget smagfuld renovering i rustik stil. Med inspiration fra det sønderjyske køkken og med ingredienser fra de lokale leverandører, tilbereder kokkene menuen efter sæsonens bedste råvarer.

  Læs mere : Benniksgaard Hotel
 • Bov Kro

  11,13 km

  Bov Kro kombinerer på fornemste vis historisk atmosfære og moderne komfort. Kroens restaurant byder på traditionelle og nye nordiske gastronomiske oplevelser. De kulinariske lækkerier kreeres i et moderne køkken hvor der også bliver bagt og syltet. Kroen er et godt udgangspunkt for ture i grænselandet og til Flensborg.

  Læs mere : Bov Kro
 • Hotel Sønderborg Strand - SDH Partner Hotel

  16,84 km

  Hotel Sønderborg Strand er perfekt placeret ved stranden og omgivet af naturskønne og historiske omgivelser, kun 250 meter fra centrum af Sønderborg.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Sønderborg Strand - SDH Partner Hotel
 • Hotel 6400

  18,41 km

  På Hotel 6400 i Sønderborg lægges der vægt på det helt centrale ved at bo på hotel: en god seng og en gedigen, så vidt muligt økologisk morgenmad. Her har du en perfekt base, når du vil opleve Sønderjyllands mange seværdigheder og stifte bekendtskab med områdets særlige kultur og historie.

  Læs mere : Hotel 6400
 • Hotel Rode-Kro

  24,83 km

  Hotel Røde-Kro er et familiedrevet hotel, som ligger centralt, tæt ved storbyen Aabenraa. Der sættes stor  fokus på hygge og den gode stemning, men med en professionel tilgang. Placeringen giver mulighed for at man kan gå nogle smukke ture. Her er blandt andet Gendarmstien langs kysten eller den smukke Søgård Skov.

  Læs mere : Hotel Rode-Kro
 • Agerskov Kro

  37,85 km

  Midt i Sønderjylland ligger Agerskov Kro og Hotel. De gamle bygninger er moderniseret med respekt for den oprindelige stemning og atmosfære. Kroen er udvidet med store tiltalende værelser. Kromanden selv står i køkkenet med sin stab af kokke, og her fremstilles retter, der tilfredsstiller selv den mest forvente gane.

  Læs mere : Agerskov Kro
 • Hotel Tønderhus

  42,67 km

  I centrum af Marskens hovedstad ligger Hotel Tønderhus. Én af hotellets stolte traditioner er at kræse om gæsterne fra første færd. I den hyggelige restaurant serveres velvære med et glimt i øjet. Tønder er et naturligt udgangspunkt for store oplevelser, f.eks. Sort Sol i det barske marskland.

  Læs mere : Hotel Tønderhus
 • Abild Kro & Hotel

  44 km

  Bo i naturskønne omgivelser på Abild Kro & Hotel, der ligger i Sønderjylland, midt i marsken og tæt på den tyske grænse. Oplev fænomenet Sort Sol eller den skønne natur ved Vadehavet. Glæd dig til at blive kræset om og få fantastisk service fra personalet.

  Læs mere : Abild Kro & Hotel
 • Hotel Faaborg Fjord Spa Konference

  52,91 km

  På Hotel Faaborg Fjord Spa & Konference er der tid til afslapning, luksus, frihed, kvalitetstid, kærlighed, hygge, sjov og gastronomiske eventyr. Her får du uforglemmelige øjeblikke, så du kan vende tilbage til hverdagen med gode minder og fornyet energi.

  Læs mere : Hotel Faaborg Fjord Spa Konference
 • Tyrstrup Kro

  53,76 km

  Tyrstrup Kro ligger idyllisk ved mark og skov nogle få kilometer uden for honningkagebyen Christiansfeld. Her har den ligget i hvert fald i 350 år, men i de senere år er der gjort et stort arbejde for at gennemrestaurere den gamle kro og samtidig gøre den til et anerkendt spisested i international klasse.

  Læs mere : Tyrstrup Kro