Galleri Matthies

Foto: Galleri Matthies

Galleri Matthies

Foto: Visit Lolland-Falster

Skiltet kom op

Foto: Visit Lolland-Falster

a høne 2ab

Galleri Matthies bimler af kreativitet, unikke værker, samtaler om kunst og eksistens, håndbrygget øl, økologi og skaberånd. Frodigheden og spændvidden er stor. Kvaliteten er høj. Vi byder velkommen til 700 m2 med skiftende udstillinger, to arbejdende værksteder og mulighed for at følge værker undervejs

Du finder abstrakte og figurative malerier, skulpturer, keramik, metalkunst, fotokunst, smykker og lamper. Ligeledes inviteres du i Litteraturstuen, hvor 3 forfattere med noget på hjertet i forhold til eksistens, mening og bevidsthed udstiller deres bøger. Galleriet ligger med smukke bygninger midt i skøn natur tæt på Corselitze skoven og 8 km fra Marielyst.

Galleriet drives af Charlotte og Torben Grøhn Matthiesen, som selv bor på gården.  Det kan næsten altid besøges. Galleriet åbnede i 2019 og har lige nu 14 udstillere. Charlotte er billedkunstner og forfatter. Torben driver jorden omkring galleriet biodynamisk og huser Falster Bryglaug, hvor der brygges øl. Hvis du gerne vil høre mere om landbruget og brygningen, kan du lave en aftale med Torben inden ankomst. En stor drivkraft i galleriet er tillige Lis Ekmann. Lis er smykkekunstner, lampemager og maler ikoner.

Følger du os på de sociale medier, vil du blive inviteret til ferniseringer, foredrag og andre events. Her finder du også vores åbningstider og oplysninger om de aktuelle kunstnere. For mere info er du altid velkommen til at ringe til Charlotte 40158485 eller Torben 40158485 eller Lis 24422362

Se også vores hjemmeside som beskriver vores festlige ferniseringer med art talks, fællesskabende kunst, portrætmaling, oplæsning og meget mere.

 

Hoteller i nærheden af Galleri Matthies

 • Hotel Falster

  7,15 km

  Hotel Falster er et hjemligt hotel, der siden starten i 1986 har været familiedrevent. Det betyder, at gæsterne ikke blot føler sig velkomne; de føler sig hjemme. Hotellet ligger i Nykøbing, der er hovedbyen på Falster. Her har du et oplagt udgangspunkt for en ferie eller et weekendophold på Sydhavsøerne.

  Læs mere : Hotel Falster
 • Det Nye Bandholm Badehotel

  33,32 km

  Det nye Bandholm Badehotel giver dig ro til fordybelse, nærvær og smukke omgivelser. Gå på opdagelse i de smukke lokaler som er over 300 år gamle, men nyrenoverede med øje for detaljen samt smagfuld og komfortabel indretning.

  Læs mere : Det Nye Bandholm Badehotel
 • Taastrup Park Hotel

  100,55 km

  Taastrup Park Hotel er centralt placeret mellem Roskilde og København og tæt på motorvejen. Hotellet har egen gratis p-plads og ligger kun 2 min. gang fra Taastrups Station, restauranter og butikker. De komfortable værelser og den lækre morgenbuffet gør, at hotellet har mange glade stamgæster.

  Læs mere : Taastrup Park Hotel
 • Plus Park Globetrotter Airport Hotel - SDH Partner Hotel

  104,83 km

  Park Globetrotter Copenhagen Airport - SDH Partner Hotel præsenterer en behagelig overnatningsmulighed for både forretningsrejsende og fritidsrejsende, beliggende i nærheden af Københavns Lufthavn og Amager Strand. Oplev moderne faciliteter, imødekommende service og nem adgang til offentlig transport, blot få minutters gang fra hotellet.

  Læs mere : Plus Park Globetrotter Airport Hotel - SDH Partner Hotel
 • Absalon Hotel

  106,93 km

  Et unikt, moderne og klassisk hotel på Vesterbro midt i København. De dejlige værelser er indrettet med det internationale designmærke Designers Guild. Nye og smukt indrettede badeværelser. Slap af og planlæg din dag i den hyggelige lobby lounge og nyd forfriskninger fra Absalon Bar.

  Læs mere : Absalon Hotel
 • Hotel Hebron - SDH Partner Hotel

  107,01 km

  Dette centralt beliggende hotel i København ligger kun få minutter fra den smukke Tivoli forlystelsespark og "Strøget", der er Europas længste gågade.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Hebron - SDH Partner Hotel
 • Hotel Astoria - SDH Partner Hotel

  107,14 km

  Hvis du ønsker en central beliggenhed i hjertet af København, kan du med tryghed vælge at overnatte på Hotel Astoria. Hotellet ligger kun få minutters gang fra attraktioner som Tivoli, fremragende restauranter, hyggelige caféer, Strøget og mange andre fantastiske oplevelser.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Astoria - SDH Partner Hotel
 • The Huxley Copenhagen - SDH Partner Hotel

  108,13 km

  Hotellet er et luksuriøst tilbud i hjertet af København, der giver dig mulighed for trygt at overnatte, mens du udforsker den pulserende by.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : The Huxley Copenhagen - SDH Partner Hotel
 • Tornøes Hotel

  113,73 km

  Købstaden Kerteminde er indbegrebet af fynsk idyl med velbevarede små fiskerhuse og fine købmandsgårde. I hjertet af byen ligger Tornøes Hotel. Tornøes Hotel er atmosfære, charme, hygge, dejlige værelser, god mad og ikke mindst en fantastisk udsigt.

  Læs mere : Tornøes Hotel
 • Hotel Faaborg Fjord Spa Konference

  115,36 km

  På Hotel Faaborg Fjord Spa & Konference er der tid til afslapning, luksus, frihed, kvalitetstid, kærlighed, hygge, sjov og gastronomiske eventyr. Her får du uforglemmelige øjeblikke, så du kan vende tilbage til hverdagen med gode minder og fornyet energi.

  Læs mere : Hotel Faaborg Fjord Spa Konference