GIVSKUD ZOO ZOOTOPIA

Gå i historiens spor

Kom helt tæt på dyrene

GIVSKUD ZOO er en alsidig og imponerende attraktion, der altid er et sikkert hit hos hele familien. Her er der god plads til både dyr og besøgende – og I kan roligt afsætte en hel dag til besøget. Der er nemlig ganske meget, der skal opleves inden turen går hjem igen.

I den store safaripark kører i i egen bil eller safaribus rundt mellem de vilde dyr, som går frit rundt. Det er en helt særlig oplevelse at se dyrene på så tæt hånd i naturlige omgivelser. Desuden kan I også selv gå rundt mellem dyrene i zoo. Undervejs oplever I bl.a. løver, elefanter, giraffer, bisoner, berberaber og mange andre. Som det eneste sted i Danmark kan I bl.a. også opleve gorillaer, brillebjørne og kæmpeoddere.

Som noget nyt kan I nu også se aktive pingviner kaste sig i bølgerne, svømme under vand og vralte rundt på land.

 

Udforsk dinosaurernes verden

I Danmarks største dinosaurpark kan I beundre mere end 50 af fortidens giganter i naturlig størrelse. Hils blandt andet på den 40 meter lange ”langhals” og den skrækindjagende og livagtige T-Rex. Se de livagtige fuldvoksne dinosaurer og deres søde nyudklækkede unger og lær mere om de fascinerende forhistoriske skabninger.

 

Meget mere end dyrepark

GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA er en totaloplevelse, der foruden de mange dyr også byder på spændende spisesteder, flere legepladser og aktiviteslejre til børnene, et helt nyt Babyservice Center og sågar mulighed for overnatning.

Parken har desuden flere spændende særudstillinger, bl.a. ”Verdensmålsparken” og ”Dødens Hytte”, som også er en naturlig og lærerig del af oplevelsen i GIVSKUD ZOO.

 

Tæt på den jyske østkyst

Beliggende kun 40 min. fra Horsens, 45 min. fra Juelsminde og 1 time fra Odder er GIVSKUD ZOO afgjort et besøg værd på familieferien i Kystlandet.

 

Køb din billet

På GIVSKUD ZOO’s hjemmeside kan du købe billetter og årskort til parken. Du sparer penge på entréen ved at købe billetten på forhånd online. En billet giver adgang til både zoo, safaripark og dinosaurpark.

På hjemmesiden kan du desuden blive opdateret på de aktuelle åbningstider.

Opdateret af:
Destination Kystlandet info@kystlandet.com
Destination Kystlandet