GIVSKUD ZOO ZOOTOPIA

Foto: GIVSKUD ZOO ZOOTOPIA

Collage for Givskud Zoo med bil, løve, næsehorn, gorilla, pingviner og tyrannosaurus rex

Foto: GIVSKUD ZOO

Familie løber væk fra tyrannosaurus rex i Givskud Zoo

Foto: GIVSKUD ZOO

Løve passerer bil i safariparken i Givskud Zoo

Kom fascinerende tæt på dyrene

GIVSKUD ZOO er en alsidig og imponerende attraktion, der altid er et sikkert hit hos hele familien. Her er der god plads til både dyr og besøgende – og I kan roligt afsætte en hel dag til besøget. Der er nemlig ganske meget, der skal opleves inden turen går hjem igen.
I den store safaripark kører I i egen bil eller safaribus rundt mellem de vilde dyr, som går frit rundt. Det er en helt særlig oplevelse at se dyrene så tæt på. Desuden kan I også selv gå rundt mellem dyrene i zoo. Undervejs oplever I bl.a. løver, giraffer, bisoner, berberaber og mange andre. Som det eneste sted i Danmark kan I bl.a. også opleve gorillaer, brillebjørne og kæmpeoddere.
Som noget nyt kan I nu også se aktive humboldtpingviner kaste sig i bølgerne, svømme under vand og vralte rundt på land i Europas største pingvinanlæg.

 

Udforsk dinosaurernes verden

I Danmarks største dinosaurpark kan I beundre mere end 50 af fortidens giganter i naturlig størrelse. Hils blandt andet på den 40 meter lange ”langhals” og den skrækindjagende og livagtige T-Rex. Se de livagtige fuldvoksne dinosaurer og deres søde nyudklækkede unger og lær mere om de fascinerende forhistoriske skabninger.

 

Meget mere end dyrepark

GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA er en totaloplevelse, der foruden de mange dyr også byder på spændende spisesteder, flere legepladser og aktiviteter til børnene, et helt nyt Babyservice Center og sågar mulighed for overnatning.
Parken har desuden flere spændende særudstillinger, bl.a. ”Verdensmålsparken” og ”Dødens Hytte”, som også er en naturlig og lærerig del af oplevelsen i GIVSKUD ZOO.

 

Tæt på den jyske østkyst

Beliggende kun 40 min. fra Horsens, 45 min. fra Juelsminde og 1 time fra Odder er GIVSKUD ZOO afgjort et besøg værd på familieferien i Kystlandet.

 

Køb din billet

På GIVSKUD ZOO’s hjemmeside kan du købe billetter og årskort til parken. En billet giver adgang til både zoo, safaripark og dinosaurpark. Ved køb af billet og årskort støtter du desuden GIVSKUD ZOO NATURFOND med 10 kr. Dit bidrag medvirker til at støtte naturbevarelsesprojekter rundt om i verden.

Se aktuelle åbningstider på hjemmesiden og hold øje med aktiviteter, koncerter og events i parken.

Hoteller i nærheden af GIVSKUD ZOO ZOOTOPIA

 • ToRVehallerne- SDH Partner Hotel

  16,33 km

  Dette fremragende hotel byder på enestående gastronomi og tilbyder en høj standard af service til sine gæster. Med sin centrale beliggenhed kan du nyde alle byens faciliteter og nemt udforske de forskellige muligheder uden at skulle bruge en bil.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : ToRVehallerne- SDH Partner Hotel
 • Hotel Svanen Billund

  16,54 km

  Hotel Svanen i Billund er noget så usædvanligt som et firestjernet designhotel, hvor børnene også er meget velkomne. Overalt er der kælet for detaljerne – på de unikt designede værelser, i den hyggelige lounge og i restauranten ”No8”. Alle gæster skal have en oplevelse så tæt på det sublime som muligt.

  Læs mere : Hotel Svanen Billund
 • Hotel Hedegaarden

  16,94 km

  Et familiehotel, der tilbyder alt fra den traditionelle danske madskat til nye anderledes smagsoplevelser – alt efter hvad du kan inspireres til. Hotellet har fokus på den gode mad med de bedste råvarer, at tingene bare fungerer og en uhøjtidelig atmosfære. Hotellet ligger på toppen af Vejle.

  Læs mere : Hotel Hedegaarden
 • Refborg Hotel Billund

  17,49 km

  Refborg Hotel Billund byder velkommen til LEGOLAND®-gæster og alle andre, som vil drage fordel af den fine beliggenhed i forhold til attraktioner og aktiviteter. Der er både underholdning for børn og voksne i området, så spørgsmålet er bare, hvad dit ophold skal bruges til.

  Læs mere : Refborg Hotel Billund
 • Hotel Hedemarken

  25,44 km

  Tættere på Jyllands hjerte kommer du næppe: Hotellet ligger ved gode golfbaner, LEGOLAND®, Givskud Zoo, har en skøn å i baghaven med laks, og moderne faciliteter, der matcher både den erhvervsrejsende og weekendparret på tur. Du vil opleve kvalitet i højsædet.

  Læs mere : Hotel Hedemarken
 • Sdr.Omme Kro

  28,64 km

  Sdr. Omme Kro er en levende og moderne kro i det centrale Jylland. Her oplever du ægte hygge og personlig service. Kroen har siden 1780 haft kongeligt privilegium. Kroen ligger i skønne omgivelser og med Omme Å i den smukke krohave. Kroen er ideel for besøg i LEGOLAND og Givskud Zoo, men også for en golfferie.

  Læs mere : Sdr.Omme Kro
 • Hotel Vejlefjord

  29,33 km

  Hotel Vejlefjord kaldes ofte ”slottet i skoven” på grund af den smukke placering i bøgeskoven lige ned til fjorden. Hotellets kur- og wellnessfaciliteter og De Termiske Bade er enestående og tåler sammenligning med de bedste i Nordeuropa. Nyd de oprindelig kurveje, der indbyder til smukke naturoplevelser og frisk luft.

  Læs mere : Hotel Vejlefjord
 • Jørgensens Hotel

  31,47 km

  Med et ophold på Jørgensens Hotel kan du se frem til en oplevelse af historisk bevidsthed, kvalitet i hver detalje og personligt værtskab i centrum af Horsens.

  Læs mere : Jørgensens Hotel
 • Hotel Hovborg Kro

  34,54 km

  Hotel Hovborg Kro er kendt for sine lavloftede krostuer og sin prægtige jyske mad. Der har været kro her i mindst 250 år, og det stråtækte stuehus, der blev opført i 1790, er pietetsfuldt bevaret. Uden at ødelægge atmosfæren er det lykkedes at ”indbygge” de moderne faciliteter, som nutidens gæster sætter pris på.

  Læs mere : Hotel Hovborg Kro
 • Hotel Fredericia - SDH Partner Hotel

  35,08 km

  Få en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige på restauranten Ryes, og kombiner dit ophold på Hotel Fredericia med den betagende natur og en rigdom af kulturoplevelser og aktiviteter.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Fredericia - SDH Partner Hotel