Hundeskoven i Sebberup Skoven

Hundeskoven i Sebberup Skoven

Stubberupvej 9

8723 Løsning

Foto: Visit Denmark

Hvid hund

Stor hundeskov ved Hedensted

Nær Hedensted og Løsning by ligger Sebberup statsskov. Her er der blevet opført en større hundeskov, hvor hunde kan løbe frit omkring i skovbunden uden snor – naturligvis under kærligt opsyn af dens ejer.

 

Om hundeskoven

Med sine knap 6 hektar er Løsning Hundeskov blandt de største i regionen. Hundeskoven er et indhegnet stykke skov, men der er dog lidt variation i landskabet i indhegningen – bl.a. er der et vand/sumpområde til vandhunde samt mere åbne områder. Der er ganske udmærkede faciliteter, herunder skraldespande og borde/bænkesæt. Hundeskovens størrelse gør, at den egner sig godt til vandreture uden snor, og samtidig er den også stor nok til, at man kan være lidt i fred.

Hundeskoven ligger mellem Stubberupvej og Teglværksvej. Fra Stubberupvej kan du dreje ind ad en grusvej, som fører til en parkeringsplads ved hundeskovens sydlige indgang. Der er i alt tre indgange til hundeskoven, som også kan tilgås fra Teglværksvej.

 

De to Sebberup skove

Sebberup Skov er reelt to forskellige skove, som er adskilt fra hinanden, hvor hundeskoven ligger i den nordlige del.

I den sydlige del er der en skiltet rute på cirka tre kilometer. Her skal hunden være i snor, men ruten egner sig fint til vandreture med hund. På denne strækning er der også en shelterplads, hvor man kan holde en god pause. Fra Remmerslundvej fører en grusvej til en lille parkeringsplads ved ruten. 

 

 

Andre hundeskove i området

Der er mange andre hundeskove i Kystlandet. På denne side kan du få inspiration til valg af hundeskove samt andre hundevenlige gåture i regionen. 

Hoteller i nærheden af Hundeskoven i Sebberup Skoven

 • Jørgensens Hotel

  10,29 km

  Med et ophold på Jørgensens Hotel kan du se frem til en oplevelse af historisk bevidsthed, kvalitet i hver detalje og personligt værtskab i centrum af Horsens.

  Læs mere : Jørgensens Hotel
 • Hotel Hedegaarden

  12,9 km

  Et familiehotel, der tilbyder alt fra den traditionelle danske madskat til nye anderledes smagsoplevelser – alt efter hvad du kan inspireres til. Hotellet har fokus på den gode mad med de bedste råvarer, at tingene bare fungerer og en uhøjtidelig atmosfære. Hotellet ligger på toppen af Vejle.

  Læs mere : Hotel Hedegaarden
 • Hotel Vejlefjord

  13,15 km

  Hotel Vejlefjord kaldes ofte ”slottet i skoven” på grund af den smukke placering i bøgeskoven lige ned til fjorden. Hotellets kur- og wellnessfaciliteter og De Termiske Bade er enestående og tåler sammenligning med de bedste i Nordeuropa. Nyd de oprindelig kurveje, der indbyder til smukke naturoplevelser og frisk luft.

  Læs mere : Hotel Vejlefjord
 • ToRVehallerne- SDH Partner Hotel

  15,85 km

  Dette fremragende hotel byder på enestående gastronomi og tilbyder en høj standard af service til sine gæster. Med sin centrale beliggenhed kan du nyde alle byens faciliteter og nemt udforske de forskellige muligheder uden at skulle bruge en bil.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : ToRVehallerne- SDH Partner Hotel
 • Hotel Fredericia - SDH Partner Hotel

  24,74 km

  Få en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige på restauranten Ryes, og kombiner dit ophold på Hotel Fredericia med den betagende natur og en rigdom af kulturoplevelser og aktiviteter.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Fredericia - SDH Partner Hotel
 • Hotel Skanderborghus

  28,14 km

  Skanderborg Sø er et pragtfuldt sted og Hotel Skanderborghus, der ligger naturskønt i Dyrehaven ved søens bred, kalder sig med rette en perle ved sø og skov. Hotellet ligger tæt på Skanderborgs hyggelige bymidte med gode shoppingmuligheder, og i omegnen er der gode muligheder for bl.a. lystfiskeri, golf og tennis.

  Læs mere : Hotel Skanderborghus
 • Nørre Vissing Kro

  36,82 km

  Ved bakker, skove og søer ligger den kongeligt privilegerede Nørre Vissing Kro, der er kendt for et kreativt og kompromisløst køkken med en atmosfærefyldt restaurant og en udsøgt vinkælder. 25 minutter til både Aarhus og Silkeborg. Naturen omkring kroen hører til blandt Danmarks smukkeste områder.

  Læs mere : Nørre Vissing Kro
 • Hotel Svanen Billund

  37,89 km

  Hotel Svanen i Billund er noget så usædvanligt som et firestjernet designhotel, hvor børnene også er meget velkomne. Overalt er der kælet for detaljerne – på de unikt designede værelser, i den hyggelige lounge og i restauranten ”No8”. Alle gæster skal have en oplevelse så tæt på det sublime som muligt.

  Læs mere : Hotel Svanen Billund
 • Refborg Hotel Billund

  39,02 km

  Refborg Hotel Billund byder velkommen til LEGOLAND®-gæster og alle andre, som vil drage fordel af den fine beliggenhed i forhold til attraktioner og aktiviteter. Der er både underholdning for børn og voksne i området, så spørgsmålet er bare, hvad dit ophold skal bruges til.

  Læs mere : Refborg Hotel Billund
 • Låsby Kro

  40 km

  I Søhøjlandets midtjyske, smukke og bakkede natur mellem Silkeborg og Aarhus finder du Låsby Kro og Hotel. Her er en hyggelig atmosfære og kroen er indrettet med alt hvad der hører sig til med traditionel dansk mad og gode kroretter, der skaber den ægte krohygge.

  Læs mere : Låsby Kro