Jungleeventyr i Gorilla Park. Med Be Happy Pass

Foto: Gorilla Park

Et par store drenge klatrer på en af Gorilla Parkens baner, der ligger helt oppe mellem trækronerne

Foto: Gorilla Park

Pigen hiver sig op af reb i Gorilla Park

Foto: Gorilla Park

Mor og søn klatrer på børnebanen i Gorilla Park

Klatring og sjov for hele familien
Kom og slip din indre gorilla løs i Vejle, hvor klatreudfordringerne står i kø. Starthøjden er 1,5 m. Herefter bliver det vildere og vildere.

Hvis du har fået et gratis Be Happy Pass
Husk dit Be Happy Pass og få en gratis T-shirt til børn u. 12 år. Værdi kr. 50,-

Om Gorilla Park
Her kan I være sammen som familie på en skæg og aktiv måde. Nyd de flotte omgivelser og hjælp hinanden, så I alle kommer med gennem de forskellige baner. Sving jer mellem træerne. Prøv de fede sværebaner (der strækker sig over hele 900 meter i alt) og hep, når far, mor eller børn skal tage modet til sig og klare en forhindring.


© Gorilla Park. Foto: Gorilla Park

Syv baner med forskellige sværhedsgrad
Vores letteste bane er kun 1,5 meter over jorden og rummer nemme og sjove forhindringer. Herefter stiger udfordringerne bane for bane - og slutter med den meget udfordrende Alpha-bane. Klatring kræver ingen specielle forudsætninger - ud over at I holder af fysisk aktivitet, imens I nyder store mængder frisk luft og har det sjovt sammen.

 

© Gorilla Park. Foto: Gorilla Park

Garanti for sjov i fede og sikre omgivelser
Du får en grundig sikkerhedsinstruktion inden start. Herfra går det løs. Og du møder både snowboards, cykler og tarzan-sving på din vej gennem de forskellige baner. Klatrer du hele vejen, kommer du i alt igennem ti kilometer bane med mere end 100 forskellige udfordringer.

Brug dit Be Happy Pass og få verden bedste familieferie
Tag passet med på tur rundt i området. Så finder du de bedste oplevelser til børn. Mange af attraktionerne har også et ekstra tilbud. Du kan se alle attraktionerne her.

Her får du et gratis Be Happy Pass
Du får et gratis Be Happy Pass til dig og familien, når du overnatter hos en af vores Preferred Partners.

 

THE LEGO® MOVIE 2™ © & ™. Warner Bros. Entertainment Inc., & The LEGO Group. LEGO, the LEGO logo, the Minifigure and the Brick and Knob configurations and LEGOLAND are trademarks and/or copyrights of the LEGO Group. ©2024 The LEGO Group. All rights reserved

Hoteller i nærheden af Jungleeventyr i Gorilla Park. Med Be Happy Pass

 • Hotel Hedegaarden

  1,25 km

  Et familiehotel, der tilbyder alt fra den traditionelle danske madskat til nye anderledes smagsoplevelser – alt efter hvad du kan inspireres til. Hotellet har fokus på den gode mad med de bedste råvarer, at tingene bare fungerer og en uhøjtidelig atmosfære. Hotellet ligger på toppen af Vejle.

  Læs mere : Hotel Hedegaarden
 • ToRVehallerne- SDH Partner Hotel

  2,11 km

  Dette fremragende hotel byder på enestående gastronomi og tilbyder en høj standard af service til sine gæster. Med sin centrale beliggenhed kan du nyde alle byens faciliteter og nemt udforske de forskellige muligheder uden at skulle bruge en bil.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : ToRVehallerne- SDH Partner Hotel
 • Hotel Vejlefjord

  12,64 km

  Hotel Vejlefjord kaldes ofte ”slottet i skoven” på grund af den smukke placering i bøgeskoven lige ned til fjorden. Hotellets kur- og wellnessfaciliteter og De Termiske Bade er enestående og tåler sammenligning med de bedste i Nordeuropa. Nyd de oprindelig kurveje, der indbyder til smukke naturoplevelser og frisk luft.

  Læs mere : Hotel Vejlefjord
 • Hotel Fredericia - SDH Partner Hotel

  18,01 km

  Få en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige på restauranten Ryes, og kombiner dit ophold på Hotel Fredericia med den betagende natur og en rigdom af kulturoplevelser og aktiviteter.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Fredericia - SDH Partner Hotel
 • Jørgensens Hotel

  24,25 km

  Med et ophold på Jørgensens Hotel kan du se frem til en oplevelse af historisk bevidsthed, kvalitet i hver detalje og personligt værtskab i centrum af Horsens.

  Læs mere : Jørgensens Hotel
 • Hotel Svanen Billund

  27,2 km

  Hotel Svanen i Billund er noget så usædvanligt som et firestjernet designhotel, hvor børnene også er meget velkomne. Overalt er der kælet for detaljerne – på de unikt designede værelser, i den hyggelige lounge og i restauranten ”No8”. Alle gæster skal have en oplevelse så tæt på det sublime som muligt.

  Læs mere : Hotel Svanen Billund
 • Refborg Hotel Billund

  28,37 km

  Refborg Hotel Billund byder velkommen til LEGOLAND®-gæster og alle andre, som vil drage fordel af den fine beliggenhed i forhold til attraktioner og aktiviteter. Der er både underholdning for børn og voksne i området, så spørgsmålet er bare, hvad dit ophold skal bruges til.

  Læs mere : Refborg Hotel Billund
 • Hotel Hedemarken

  38,29 km

  Tættere på Jyllands hjerte kommer du næppe: Hotellet ligger ved gode golfbaner, LEGOLAND®, Givskud Zoo, har en skøn å i baghaven med laks, og moderne faciliteter, der matcher både den erhvervsrejsende og weekendparret på tur. Du vil opleve kvalitet i højsædet.

  Læs mere : Hotel Hedemarken
 • Tyrstrup Kro

  39,7 km

  Tyrstrup Kro ligger idyllisk ved mark og skov nogle få kilometer uden for honningkagebyen Christiansfeld. Her har den ligget i hvert fald i 350 år, men i de senere år er der gjort et stort arbejde for at gennemrestaurere den gamle kro og samtidig gøre den til et anerkendt spisested i international klasse.

  Læs mere : Tyrstrup Kro
 • Fjelsted Skov Hotel & Konference

  39,82 km

  Velkommen til Fjelsted Skov Hotel og Konference - et unikt tilflugtssted midt i naturen. Vi tilbyder en eksklusiv oplevelse, hvor ro og charme forenes med moderne komfort, omgivet af den betagende Fjelsted Skov. Det ideelle sted for både forretningsrejsende og feriegæster.

  Læs mere : Fjelsted Skov Hotel & Konference