Kunstner Camilla Boman Jensen

Foto: Camilla Boman Jensen

Kunstneren Camilla Boman Jensen med et af sine værker

Foto: Camilla Boman Jensen

Camilla Boman Jensen ved sin butik i Adelgade 70

Foto: Camilla Boman Jensen

Camilla Boman Jensens tegning på svagt lyserød væg

Kunstner Camilla Boman Jensen tegner med blyant, grafitpulver, tush og akvarel på papir. 

Hun forfølger gløden i sin mave, inspireret af alt levende og med nysgerrighed på det udefinerbare.

Som uddannet illustrator fra Designskolen i Kolding får hendes værker ofte en fortællende karakter:

“Jeg ser mine tegninger som tværsnit af en historie, du selv digter begyndelsen og slutningen på. Men allerhelst vil jeg sætte tanker igang ved at så en lille tvivl. Det er dét, der giver mig selv en glød i maven. Nogle kommer til at tænke på Sikker Hansens blødhed eller Tove Janssons søde uhygge, og nogle kalder min streg poetisk. Det gør mig glad.”

Ved et samarbejde med ejendomsmægler NordFynBo udstiller og sælger Camilla nu originale tegninger, skitser af dyr, kunstprints i små eksklusive oplag, plakater og kort fra NordfynBo’s kontor i Adelgade 70. 

Åbningstider

Fredag 10.00-14.00

Første lørdag i måneden 10.00-14.00

Hold øje med, når flaget er er ude foran Adelgade 70 - så er der åbent.

Tjek Instagram og Facebook for særlige åbningstider.

Ellers åbent efter aftale.

Hoteller i nærheden af Kunstner Camilla Boman Jensen

 • Fjelsted Skov Hotel & Konference

  14,87 km

  Velkommen til Fjelsted Skov Hotel og Konference - et unikt tilflugtssted midt i naturen. Vi tilbyder en eksklusiv oplevelse, hvor ro og charme forenes med moderne komfort, omgivet af den betagende Fjelsted Skov. Det ideelle sted for både forretningsrejsende og feriegæster.

  Læs mere : Fjelsted Skov Hotel & Konference
 • Frederik VI's Hotel

  19,07 km

  Frederik VI’s Hotel har en perfekt beliggenhed, hvis du vil udforske Odense by eller Fyn med de mange seværdigheder, som f.eks. H.C. Andersens Hus og Den Fynske Landsby. Hjemme på hotellet venter restaurant, sanserum og motionsrum. Udenfor finder du egen park og et fint stisystem, så du kan nyde den skønne natur.

  Læs mere : Frederik VI's Hotel
 • Hotel Fredericia - SDH Partner Hotel

  23,01 km

  Få en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige på restauranten Ryes, og kombiner dit ophold på Hotel Fredericia med den betagende natur og en rigdom af kulturoplevelser og aktiviteter.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Fredericia - SDH Partner Hotel
 • Hotel Vejlefjord

  24,64 km

  Hotel Vejlefjord kaldes ofte ”slottet i skoven” på grund af den smukke placering i bøgeskoven lige ned til fjorden. Hotellets kur- og wellnessfaciliteter og De Termiske Bade er enestående og tåler sammenligning med de bedste i Nordeuropa. Nyd de oprindelig kurveje, der indbyder til smukke naturoplevelser og frisk luft.

  Læs mere : Hotel Vejlefjord
 • Hotel Knudsens Gaard

  27,97 km

  Hotel Knudsens Gaard i Odense lægger vægt på personlig service, høj kvalitet og en fredfyldt stemning. Den fulde opmærksomhed er på gæsterne, som skal kunne nyde et afslappet ophold i grønne omgivelser. Hotellets værelser har en hjemlig stemning og restauranten leverer fantastiske kulinariske oplevelser.

  Læs mere : Hotel Knudsens Gaard
 • Munkebo Kro

  31,68 km

  Mærk den hyggelige stemning på Munkebo Kro, der ligger lige ved vandet og med udsigt over Kertinge Nor. Her får du veltilberedte retter og kan tage på oplevelser i havnebyen Kerteminde og shopping i Fyns hovedstad Odense.

  Læs mere : Munkebo Kro
 • Jørgensens Hotel

  36,45 km

  Med et ophold på Jørgensens Hotel kan du se frem til en oplevelse af historisk bevidsthed, kvalitet i hver detalje og personligt værtskab i centrum af Horsens.

  Læs mere : Jørgensens Hotel
 • Hotel Hedegaarden

  37,12 km

  Et familiehotel, der tilbyder alt fra den traditionelle danske madskat til nye anderledes smagsoplevelser – alt efter hvad du kan inspireres til. Hotellet har fokus på den gode mad med de bedste råvarer, at tingene bare fungerer og en uhøjtidelig atmosfære. Hotellet ligger på toppen af Vejle.

  Læs mere : Hotel Hedegaarden
 • Tornøes Hotel

  38,07 km

  Købstaden Kerteminde er indbegrebet af fynsk idyl med velbevarede små fiskerhuse og fine købmandsgårde. I hjertet af byen ligger Tornøes Hotel. Tornøes Hotel er atmosfære, charme, hygge, dejlige værelser, god mad og ikke mindst en fantastisk udsigt.

  Læs mere : Tornøes Hotel
 • ToRVehallerne- SDH Partner Hotel

  38,45 km

  Dette fremragende hotel byder på enestående gastronomi og tilbyder en høj standard af service til sine gæster. Med sin centrale beliggenhed kan du nyde alle byens faciliteter og nemt udforske de forskellige muligheder uden at skulle bruge en bil.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : ToRVehallerne- SDH Partner Hotel