Madpakkehus Sommerlystskoven, Rødding

Madpakkehus Sommerlystskoven, Rødding

Sommerlyst 26

6630 Rødding

Foto: VisitVejen

Bålhytte Sommerlyst Rødding

Foto: VisitVejen

Bålhytte Sommerlyst Rødding

Smukt og roligt ligger dette madpakkehus/bålhytte midt i det bynære skovområde Sommerlyst i Rødding sydlige udkant. 

Huset ligger i en græsbevokset lysning mellem høje træer. Sommerlystskoven er en udpræget blandingsskov, hvor du finder mange forskellige træarter i området. Her er stille og fredeligt. Der er plads til ca. 25 personer ved bordene under taget. Bordene står fast. Der kan placeres kørestole ved bordenderne. 

Faciliteter: bålsted med grillrist, du skal selv have brænde eller kul med hjemmefra. Der er mulighed for køb af dagligvarer flere steder i Rødding. 

Der er ikke adgang til vand eller toilet. 

Du skal parkere ved p-pladsen ved indgangen til Sommerlyst - kør ind over for Galgetoften. Det er gratis at benytte madpakkehuset/bålhytten og bålhytten kan ikke bookes, og er tilgængelig for alle. Vi håber derfor, at alle brugere finder ud af at dele pladsen. 

Der er ca. 150 m fra parkeringspladsen og ind til bålhytten og det er en grusbelagt og jævn sti. Ingen trapper. 

Sommerlystskoven er et rekreativt område, der rummer varieret skov, små vandløb og et afmærket stiforløb. Der er rundt om i skoven skilte med forklaringer til de forskellige træarter. Gode aktivitetsmuligheder ved RøddingCentret. 

 

Hoteller i nærheden af Madpakkehus Sommerlystskoven, Rødding

 • Gram Slotskro

  7,05 km

  I smukke og naturskønne omgivelser ligger Gram Slotskro. Her kan du rigtig mærke historiens vingesus. Den fantastiske placering ved Gram Sø og Gram Slot, er de perfekte rammer for et afslappet ophold med god mad baseret på årstidens friske råvarer. I dag er det 4. generation af familien Schrøder, som driver kroen.

  Læs mere : Gram Slotskro
 • Agerskov Kro

  25,83 km

  Midt i Sønderjylland ligger Agerskov Kro og Hotel. De gamle bygninger er moderniseret med respekt for den oprindelige stemning og atmosfære. Kroen er udvidet med store tiltalende værelser. Kromanden selv står i køkkenet med sin stab af kokke, og her fremstilles retter, der tilfredsstiller selv den mest forvente gane.

  Læs mere : Agerskov Kro
 • Tyrstrup Kro

  26,17 km

  Tyrstrup Kro ligger idyllisk ved mark og skov nogle få kilometer uden for honningkagebyen Christiansfeld. Her har den ligget i hvert fald i 350 år, men i de senere år er der gjort et stort arbejde for at gennemrestaurere den gamle kro og samtidig gøre den til et anerkendt spisested i international klasse.

  Læs mere : Tyrstrup Kro
 • Hotel Hovborg Kro

  28,54 km

  Hotel Hovborg Kro er kendt for sine lavloftede krostuer og sin prægtige jyske mad. Der har været kro her i mindst 250 år, og det stråtækte stuehus, der blev opført i 1790, er pietetsfuldt bevaret. Uden at ødelægge atmosfæren er det lykkedes at ”indbygge” de moderne faciliteter, som nutidens gæster sætter pris på.

  Læs mere : Hotel Hovborg Kro
 • Hotel Rode-Kro

  36,53 km

  Hotel Røde-Kro er et familiedrevet hotel, som ligger centralt, tæt ved storbyen Aabenraa. Der sættes stor  fokus på hygge og den gode stemning, men med en professionel tilgang. Placeringen giver mulighed for at man kan gå nogle smukke ture. Her er blandt andet Gendarmstien langs kysten eller den smukke Søgård Skov.

  Læs mere : Hotel Rode-Kro
 • Refborg Hotel Billund

  41,47 km

  Refborg Hotel Billund byder velkommen til LEGOLAND®-gæster og alle andre, som vil drage fordel af den fine beliggenhed i forhold til attraktioner og aktiviteter. Der er både underholdning for børn og voksne i området, så spørgsmålet er bare, hvad dit ophold skal bruges til.

  Læs mere : Refborg Hotel Billund
 • Hotel Svanen Billund

  41,53 km

  Hotel Svanen i Billund er noget så usædvanligt som et firestjernet designhotel, hvor børnene også er meget velkomne. Overalt er der kælet for detaljerne – på de unikt designede værelser, i den hyggelige lounge og i restauranten ”No8”. Alle gæster skal have en oplevelse så tæt på det sublime som muligt.

  Læs mere : Hotel Svanen Billund
 • Abild Kro & Hotel

  43,78 km

  Bo i naturskønne omgivelser på Abild Kro & Hotel, der ligger i Sønderjylland, midt i marsken og tæt på den tyske grænse. Oplev fænomenet Sort Sol eller den skønne natur ved Vadehavet. Glæd dig til at blive kræset om og få fantastisk service fra personalet.

  Læs mere : Abild Kro & Hotel
 • Hotel Hedemarken

  44,31 km

  Tættere på Jyllands hjerte kommer du næppe: Hotellet ligger ved gode golfbaner, LEGOLAND®, Givskud Zoo, har en skøn å i baghaven med laks, og moderne faciliteter, der matcher både den erhvervsrejsende og weekendparret på tur. Du vil opleve kvalitet i højsædet.

  Læs mere : Hotel Hedemarken
 • Hotel Tønderhus

  48,76 km

  I centrum af Marskens hovedstad ligger Hotel Tønderhus. Én af hotellets stolte traditioner er at kræse om gæsterne fra første færd. I den hyggelige restaurant serveres velvære med et glimt i øjet. Tønder er et naturligt udgangspunkt for store oplevelser, f.eks. Sort Sol i det barske marskland.

  Læs mere : Hotel Tønderhus