Madsby Legepark

Gå i historiens spor

Tag i Madsby Legepark - et tilbud til hele familien med gratis adgang hele året rundt. 

Madsby legeplads er et slaraffenland for aktive børn og deres voksne. Her er rigeligt med aktiviteter til en hel dags udflugt.

Slå jer løs på den store sandlegeplads for børn i alle aldre og besøg Klods Hans legepladsen, som er fuld af sjov og også er handicapvenlig. Drøn derudaf på Mooncar-banen eller sving jer afsted på Tarzanbanen i skoven. 

Besøg også parkens mini-zoo og sig hej til får, geder, grise, høns, kaniner og fugle. 

De fleste af Madsby parkens tilbud er gratis - dog er enkelte sæsonaktiviteter mod betaling: for priser mellem 15-50 kr. pr. person kan man spille minigolf,  køre en tur i Madsbytoget, leje en robåd og sejle en tur på søen.

I Madsby Kiosken kan man bl.a. købe hotdogs, sandwich, is, slik og drikkevarer.
Det er tilladt at medbringe sin egen mad i parken. Maden kan nydes i et af madpakkehusene eller udendørs på bænke i blomsteroaserne og i det store fælles grillområde. Det er også muligt at booke et madpakkehus fx til en familiekomsammen eller en børnefødselsdag. Se mere og book på parkens hjemmeside. 

Med over 400.000 gæster årligt er parken områdets største turistattraktion for børnefamilier. 

Madsby legepark er blevet tildelt et ”Excellent Play” – certifikat og er også blevet kåret af GoLittle som ”Danmarks Sjoveste Legeplads”.

Madsby Legepark er en del af det samlede Madsbyparken, som også huser Den Historiske Miniby og Fredericia Idrætscenter og Badeland. Madsbytoget kører i hele parken. Det er muligt at købe kombineret billet til Madsbytoget og Den Historiske Miniby.

PRAKTISKE INFORMATIONER

Parkering koster 12 kr. pr. time mellem kl. 9 og 17 alle dage.

Madsby Parken ligger kun 100 meter fra Fredericia Banegård.

Parken er naturligvis handicapvenlig og har bl.a. handicaptoiletter, flisebelagte stier på bakkerne og plads til ikke-elektriske kørestole på Madsby-toget. 

 

 

Opdateret af:
VisitFredericia turisme@fredericia.dk
VisitFredericia